Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: ЦСКА взе Тодор Христов от Берое

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 10 яну 2011 21:53

хората които са ЦСКАри в блиц са много близки с костадинов и щом го е посал че Тодор е наш значи така става и утре започва подготовка с отбора.
Авторът най-вероятно е Румен Илиев който е близък с Костадинов.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 яну 2011 22:02

Интересна селекция правим до тук. Предимно от свободни агенти и евтини играчи, което само по себе си не е нещо лошо. За мен и Садула и Христов и Костов са талантливи играчи, но не очаквам те да вдигнат особено нивото на ЦСКА като цяло още през следващия полусезон. Все пак това едва ли ще е фатално с оглед на това, че дори и капитанът Тодор Янчев отписа титлата тази година. С тези попълнения няма как да се борим за нея. Не познавам играта на Макенджиев, но се надявам да е добър вратар. Най-много ме озадачи трансферът на този Станко Йовчев. Не мога да разбера къде го гледаха в трета гръцка дивизия и кой е решил да го привлекат. Много ми е чудно.
Иначе нищо ново в ЦСКА като цяло и като стил и управление. Продължавам да съм негативно настроен като цяло за бъдещето на клуба с Титан начело. Ако знаете колко хубаво ми стана като чух малко преди нова година една новина, че уж щели да махат Емо Костадинов и да назначат Кирилов. Ех мечти, мечти. Борисов и Иванов не вярвам да се променят, вълкът козината си мени, ала нрава не. Струва ми се, че сега са подели старата песен на нов глас, но този път са решили да си правят търговийката с българска стока, която купуват на безценица(взимат свободни агенти и таланти от по-слаби клубове). Единствената разлика в сравнение с предишните 1-2 сезона с господата от Титан е, че сега имаме един Радуканов, който е светлината в мрака, наречен ЦСКА при Борисов и Иванов. Дано само не го погубят и него и да не му скроят някоя шапка, щото всички знаем, че на армията съскат .......
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 10 яну 2011 22:22

събират знайни и незнайни от цяла България .Страшен отбор отбор ще направят от аноним :lol: ници

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 яну 2011 22:25

„Браво на момчето много добре си знае че единствено марката ЦСКА може да го изведе на запад за добра кариера ,Успех
Сега ни требват само В.Илиев и Ив.Стоянов и мисля че всички ще си дойде по местата.”

„„Вижте, ЦСКА има за цел да продава футболисти в Русия и това не е тайна. Там пратихме Иван Иванов и Иван Стоянов. Не всичко е пари. Продаваме Спас Делев във Волга, но това не е просто трансфер, а инвестиция в отношенията“, разкри Живков.”

И какво сега?

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 10 яну 2011 22:46

Тошко Христов е футболист на Берое! Днес беше и на първата тренировка за годината. Не смятайте трансфера за сигурен!!! Аз лично се надявам до трансфер да не се стигне. Самият футболист твърди, че се чувства добре в Берое, а и едно преминаване в ЦСКА ще е крачка назад в кариерата му( лично мое мнение) Все пак е още млад футболист, а Илиан Илиев е доказал, че може да работи много добре с такива играчи, и едно преминаване в ЦСКА на този етап ще е прибързано! Друга тема е дали ЦСКА е платежоспособен имайки се впредвид огромните дългове на отбора и репутацията, която си е създал. Така, че дано нашето ръководство не направи всичко възможно Тодор Христов да продължи да носи зелено-белия екип
1916'

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 яну 2011 23:13

Santiago Munezz написа:
acmilan написа:Днес Илиан каза,че щом тренира с нас,значи остава тук.Видях го на тренировката,тичаше си с другите,минал е прегледи преди това като всички други.Ако все пак стане този трансфер,то той ще бъде без желанието и знанието на Илиан,а той е човек с достойнство и едва ли ще приеме ръководството да се ебават(извинявам се за израза,но това е точният израз) с него.

Той и лятото нямаше желание да се разделя с Иво Иванов,но се раздели.

За ситуацията с Иво,проблемът беше,че си отидоха почти без пари почти всички основни футболисти,а и,както предполагам знаеш,Илиан не беше треньор на отбора след тези трансфери,докато не се смени собствеността.Именно тези проблеми бяха и ключови за промяната на ръководството.А и Иво беше станал доста популярен,бяхме в сериозно безпаричие и беше почти невъзможно да го задържим,а и наистина имаше клауза за откупуване,която Батков коректно плати на определената дата.Сега нещата не са същите.Нямаме финансови проблеми,Тошко все още не е направил достатъчно за нас,за да търси някакво развитие,а и ЦСКА са само на 3 точки пред нас и е малко странно да си продаваме футболистите на отбор,който не ни превъзхожда с кой знае какво в момента.Въпросът с коректността на Титан с плащанията смятам,че е предъвкван много пъти.Така че не съм убеден,че този трансфер ще стане факт.Не искам да обиждам никого,но не искам да се превръщаме в Сливен и Пирин и да си продаваме играчите,когато ни подсвирнат.Така не се расте нагоре.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
cska1990
Контакти:

Мнениеот cska1990 » 10 яну 2011 23:22

acmilan написа:
Santiago Munezz написа:
acmilan написа:Днес Илиан каза,че щом тренира с нас,значи остава тук.Видях го на тренировката,тичаше си с другите,минал е прегледи преди това като всички други.Ако все пак стане този трансфер,то той ще бъде без желанието и знанието на Илиан,а той е човек с достойнство и едва ли ще приеме ръководството да се ебават(извинявам се за израза,но това е точният израз) с него.

Той и лятото нямаше желание да се разделя с Иво Иванов,но се раздели.

За ситуацията с Иво,проблемът беше,че си отидоха почти без пари почти всички основни футболисти,а и,както предполагам знаеш,Илиан не беше треньор на отбора след тези трансфери,докато не се смени собствеността.Именно тези проблеми бяха и ключови за промяната на ръководството.А и Иво беше станал доста популярен,бяхме в сериозно безпаричие и беше почти невъзможно да го задържим,а и наистина имаше клауза за откупуване,която Батков коректно плати на определената дата.Сега нещата не са същите.Нямаме финансови проблеми,Тошко все още не е направил достатъчно за нас,за да търси някакво развитие,а и ЦСКА са само на 3 точки пред нас и е малко странно да си продаваме футболистите на отбор,който не ни превъзхожда с кой знае какво в момента.Въпросът с коректността на Титан с плащанията смятам,че е предъвкван много пъти.Така че не съм убеден,че този трансфер ще стане факт.Не искам да обиждам никого,но не искам да се превръщаме в Сливен и Пирин и да си продаваме играчите,когато ни подсвирнат.Така не се расте нагоре.

e to titan samo na beroe ne duljat pari , tui 4e vreme e i te da imat da zimat ot titan
kato se zamisla samo kum teh nqmame dulgove :mrgreen:

princa
Контакти:

Мнениеот princa » 10 яну 2011 23:24

Тошко Христов е футболист на Берое! Днес беше и на първата тренировка за годината. Не смятайте трансфера за сигурен!!! Аз лично се надявам до трансфер да не се стигне. Самият футболист твърди, че се чувства добре в Берое, а и едно преминаване в ЦСКА ще е крачка назад в кариерата му( лично мое мнение) Все пак е още млад футболист, а Илиан Илиев е доказал, че може да работи много добре с такива играчи, и едно преминаване в ЦСКА на този етап ще е прибързано! Друга тема е дали ЦСКА е платежоспособен имайки се впредвид огромните дългове на отбора и репутацията, която си е създал. Така, че дано нашето ръководство не направи всичко възможно Тодор Христов да продължи да носи зелено-белия екип

Каква крачка назад бе ? А бе вие много на сериозно се взехте бе ... леле ... няма смисал да продалжавам :) :) Единствено ако беше пред мен щях да ти се изсмея в лицето ! КРАЧКА НАЗАД КАЗА
ХАХАХАХХАХА

Потребителски аватар
Бате Гацко
Контакти:

Re: Искан от “Левски” подписа с ЦСКА

Мнениеот Бате Гацко » 11 яну 2011 00:02

Айде намалете малко радиото.Такива като него дето не могат още да си вържат обувките в Левски с лопата да ги ринеш.Там поне ще играе и дай боже да се развие.защото на национала му трябва свежа кръв.Но моето мнение е че не отива в по-стойностен отбор,а в по- голям град.

Потребителски аватар
Бате Гацко
Контакти:

Мнениеот Бате Гацко » 11 яну 2011 00:09

Само да кажа на ЦСКА1990,че и на Левски не дължите пари.

Върни се в “Архив”