Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Базил: Пловдив, благодаря!

Мнениеот 1926 » 10 яну 2011 16:01

Ванко, я бързо си връщай аватара на Лейди Топалина, виж при нея каква хубава трансферна политика имахме. Милиев в Левски за 50000 лева, Въндев в СЛИВЕН за 30000. Връщай аватара за да може и Лоса да ти ръкопляска ами да не търси лоши иконки.
Последна промяна от 1926 на 10 яну 2011 16:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 яну 2011 16:02

Los Che написа:
Ванко_Ултраса написа:
Може и така да е, аз не съм казал, че мнението ми е меродавно !!!
Абе аз сега се сетих - за Карвальо нямаше ли оферта от Катар?!
Май имаше и още други оферти за него...не беше единствената оферта от левски.
За тези оферти Зума каза, че не били много изгодни за клуба...е аз не съм толкова сигурен.

На мен пък ми се виждат смешни мнения на хора, които твърдят, че Коко издържал клуба и реконструирал стадиона от трансферите, а в същото време подобни суми ги губи в казина за няколко часа.

Е-е-е, Ванко! Сега вече поклонниците на Култа към Коко,Узунов и Бонев ще :roll: :twisted: :evil: ( търся емотикон за превъртял, бесен, с пяна на устата с голи гърдички пред амбразурата защитаващ светата троица )

Аз съм свикнал на такова отношение - имам закалка, още когато пишех в локопортала.
Няма проблем - нека представят завършен проект за цялостна реконструкция на стадиона, план за развитието на ДЮШ и базите и аз започвам да величая тримата големи - Зума, Коко и Наско!

Докато не видя план и да се работи по него за мен действията на ръководството ще бъдат тълкувани като печелбарство и заплитане на клубни интереси!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 яну 2011 16:27

Los Che написа:
Пловдив1926 написа:
Ела да ти покажа фиша на заплатата ми, компетентен. Никога не съм казвал, че всичко направено от Узунов, Бонев и Динев е правилно.

гузен - негонен бяга?

Цитираш ми мнението?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 10 яну 2011 18:24

Какъв ПЛАН бе, Ванко?!
24 ноември 2010г.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=171127
Узунов и Бонев УРЕЖДАТ лагер в Анталия но днес не заминаха за там

А Карвальо вместо в "Бурсаспор" за 1,5 млн. отиде за 200000 в Левски И.Иванов да го рита.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 яну 2011 18:54

Какво по-нормално от това една сделка да пропадне. И отиде в Левски за 350 000 евро. Пиши имената на отборите както трябва и с големи букви както е по правилата за да не се санкционираме...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 яну 2011 20:22

Пловдив1926 написа:Какво по-нормално от това една сделка да пропадне. И отиде в Левски за 350 000 евро. Пиши имената на отборите както трябва и с големи букви както е по правилата за да не се санкционираме...

Los Che-то си е такъв.Без да е запознат с нещата,е супер "компетентен" по всички въпроси,особено с тези,свързани с Локо ПД :lol: Прост пример - нашите заминават за Марбея,той пуска архивно инфо за лагер в Анталия...бухахаха.Няма нищо,важното е да пише нещо.Нормално за скрит фен на "Сдружението" ;) Всъщност,нормално е да не е запознат със ситуацията - не е писал от доста време /не и с този ник и не в този форум/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: Левски договори Базил де Карвальо (ВИДЕО)

Мнениеот whitesnake » 10 яну 2011 20:43

LUDAKIS написа:
AREA BIANCONERA написа:
LUDAKIS написа:Както го направих след трансфера на Дембеле така и ще го направя сега - благодаря на Коко Динев и на Локомотив за коректните и добри бизнес отношения. Цената е абсолютно реална и достъпна за БГ условията няма излишни спънки и бавене.
Благодаря :)

Само дано сте точни в плащането, иначе и ние благодарим! :)

Отборите, които не са точни в плащането се знаят ;)

Абе не съм ви голям фен,ама винаги сте били точни с плащанията и тва е факт.Карвальо е много добър и е интелигентно момче и ако не продадете Гарата,ше имате супер яко нападение чак завиждам :evil:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 10 яну 2011 22:02

Пускам архивно инфо за Анталия за лагер който г-н Узунов и г-н Бонев УРЕДИХА а отбора отиде в Сандански. Защо? След като големите специалисти УРЕДИХА лагера и пътуваха за чужда сметка до курорта, работата се разсъхна. Провали се и анонсираната с гордост контрола с "Рубин" Казан. После лагера се премести в България а турските мениджъри търсиха май едни пари.
Когато уважаващ себе си футболен мъж като г-н Узунов се изопне пред медиите и се похвали:
- С тези контроли влизаме в ШЛ! - а после нещата се разсъхнат е нормално да предизвика недоверие при нормалните фенове като мен и Ванко. Никой не ни каза ЗАЩО не отидохме в Анталия? Поне вие като по-вътрешни хора ( но не на заплата при КлХ.Динев ) не разбрахте ли ЗАЩО, заради КОГО ?
Когато се похвалиш индиректно че Карварьо отива в "Бурсаспор" а след два месеца го харижеш на съперника си за евроквота, или се хвалиш прибързано и се излагаш или си я закъсал умствено.

Питам се, какво ли стана с лагера в Марбеля? ( пише се Marbella дори там в района го изговалят Марбейя ) Лагерите там не се организират от ноември за февруари. Дали някои от престижните контроли там няма да отпаднат? И пак ли няма да има виновни и причина?

----
За главните букви се извинявам. Развален ми е <shift> бутона и трябва да използвам <caps lock>
Ако се придържахте стриктно към това и др.правила поне 5 от 10 лични писачи тук да бяха си заминали

------
Как да го разбирам негативното отношение към всеки който не споделя на 100% мислите, възгледите и мнението на г-да Модераторите ?
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 яну 2011 22:14

И Пловдив,благодари на Базил!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 яну 2011 22:31

Los Che написа:Пускам архивно инфо за Анталия за лагер който г-н Узунов и г-н Бонев УРЕДИХА а отбора отиде в Сандански. Защо? След като големите специалисти УРЕДИХА лагера и пътуваха за чужда сметка до курорта, работата се разсъхна. Провали се и анонсираната с гордост контрола с "Рубин" Казан. После лагера се премести в България а турските мениджъри търсиха май едни пари.
Когато уважаващ себе си футболен мъж като г-н Узунов се изопне пред медиите и се похвали:
- С тези контроли влизаме в ШЛ! - а после нещата се разсъхнат е нормално да предизвика недоверие при нормалните фенове като мен и Ванко. Никой не ни каза ЗАЩО не отидохме в Анталия? Поне вие като по-вътрешни хора ( но не на заплата при КлХ.Динев ) не разбрахте ли ЗАЩО, заради КОГО ?
Когато се похвалиш индиректно че Карварьо отива в "Бурсаспор" а след два месеца го харижеш на съперника си за евроквота, или се хвалиш прибързано и се излагаш или си я закъсал умствено.

Питам се, какво ли стана с лагера в Марбеля? ( пише се Marbella дори там в района го изговалят Марбейя ) Лагерите там не се организират от ноември за февруари. Дали някои от престижните контроли там няма да отпаднат? И пак ли няма да има виновни и причина?

----
За главните букви се извинявам. Развален ми е <shift> бутона и трябва да използвам <caps lock>
Ако се придържахте стриктно към това и др.правила поне 5 от 10 лични писачи тук да бяха си заминали

------
Как да го разбирам негативното отношение към всеки който не споделя на 100% мислите, възгледите и мнението на г-да Модераторите ?

Почвам отзад напред."Негативно отношение" е,когато "г-да Модераторите" ти трият мненията.За "шифта" окей.По-горе съм писал Марбея/почти като местните/.Иначе "кво става с лагера" - ами става,в момента търсим изгодни оферти на различни авиокомпании ,за да идем там и да видим,аджеба,кво става.Насрочени са датите за контролите,уточнени са отборите /ако се интересуваш,може да се информираш от официалния сайт на Локо ПД/.Как се организират лагерите там и откога за кога...пич,ако си по-отворен в тая област от мениджъра който урежда лагера,обади се,ще те имаме в предвид за лятната подготовка ;) .Иначе,до 22-ри януари сме в Сандански,след това 3 дни в Пловдив,след което отбора заминава за Marbella/така по-добре ли е ?/.Кой какво е уреждал в Турция...не вярвам да си по-добре информиран от нас.Накратко - испанците предлагат по-добри условия като база и цени, а и отборите които участват в ежегодния турнир в Marbella,си ги бива / Дарик ще отразява контролите там,а и Евроспорт оппаа...Юроспорт дава директно мачовете от този турнир всяка година,дано и тази да е така/.Обаче явно си навътре в нещата,щом знаеш кой кво е уредил и кой кви пари е търсил, та едва ли е нужно да ти ги обяснявам тия работи.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”