obi4am_pirin написа:Как мислите ще се запазят ли взаимоотношенията между Шави и Меси?Аз съм сигурен че ще има конфликт?
Няма да има конфликт, защото и Шави и Иниеста са казвали че Меси е най-добрия играч в света
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:Как мислите ще се запазят ли взаимоотношенията между Шави и Меси?Аз съм сигурен че ще има конфликт?
Spielberg написа:Според мен напълно заслужено е носител на златната топка. според мен това е награда, която трябва да се дава на най-добрия, а не на най-спечелелия. Меси, въпреки безспорната класа на другите двама, е най-добрият. Когато наградата се дава на базата на спечелени купи е възможно да се получат недоразумения като- Канаваро да спечели златната топка, което според мен не е правилно.
Това разбира се е мое лично мнение.
Пример: По логиката по която определяха Иниеста като фаворит, би трябвало целият титулярен испански национален отбор, или поне националите от Барселона, да са класирани пред Меси, защото са спечелели световната титла- това по никакъв начин не ги прави по-добри.

MaCuMo написа:Spielberg написа:Според мен напълно заслужено е носител на златната топка. според мен това е награда, която трябва да се дава на най-добрия, а не на най-спечелелия. Меси, въпреки безспорната класа на другите двама, е най-добрият. Когато наградата се дава на базата на спечелени купи е възможно да се получат недоразумения като- Канаваро да спечели златната топка, което според мен не е правилно.
Това разбира се е мое лично мнение.
Пример: По логиката по която определяха Иниеста като фаворит, би трябвало целият титулярен испански национален отбор, или поне националите от Барселона, да са класирани пред Меси, защото са спечелели световната титла- това по никакъв начин не ги прави по-добри.
Веднага изниква въпроса какво разбираш под най-добър?? Пак питам как игра Меси на световно когато го нямаше шави зад него???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта