Ходите ли на фитнес ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Ходите ли на фитнес ?

Мнениеот bekono » 09 яну 2011 23:05

Madridist написа:Аз лично зимата и лятото имам различни тренировки.

Зимата ходя по три пъти на фитнес:
Понеделник- гърди/бицепс/корем
Сряда-гръб/трицепс
Петък-рамо/крака/корем

Лятото ходя по четири пъти:
Понеделник-гърди/корем
Вторник-ръце
Четвъртък-Гръб/корем
Петък-Рамена
Неделя- бягане(5-8 км).

Относно храненето през зимата не спазвам никакви режими, но като дойде лятото ограничавам въглехидаратите до 2 часа, а след 6 не ям нищо(дори и плодове). Хранително добавки използвам единствено суроватачен протеин+аминокиселини. Теглото ми в момента е 83 кг,лятото стигам до 76. Като цяло фитнеса си е цяла наука. :)

Аз съм по същата програма, но сега започнах да тренирам като лятото,т.е. 4 пъти седмично, и има по-добри резултати. Протеин не вземам, само амино и то на всеки 2 месеца си давам по 1-2 седмици почивка от тях.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 09 яну 2011 23:38

obi4am_pirin написа:
sarfaa написа:Пича дето ходи 30 дни в месеца може ли да си каже килограмите, че ми е интересно след толкова тренировки дали ти е останала някаква мускулна маса??? Бас държа, че не си повече от 65-70 кг. Иначе за здраве не е проблем да си тренираш всеки ден ако ти е възможно, но не забравяй, че организма има нужда от почивка и така както си я подкарал не знам как ще издържиш. Мускула не расте от тренировка, а когато почиваш, така че сам си прецени...

Евала брато!Кажи му че нещо ни е хванал тука и ни разтяга локуми!

Оле смешковци ще се спукам от смях като ви чета тука изпростелите коментари.
Да пича дето тренира 30 дни в месеца ще ви каже килограмите си. На 180см са точно 87.7 килограма.
Пича дето тренира 30 дни в месеца спи по 9 часа всеки ден и месечната му храна (САМО ХРАНАТА ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА) му излиза около 1000 лева.
Пича дето тренира 30 дни в месеца отделя поне още толкова за хранителни добавки за възстановяване след тренировка, както и за такива преди тренировка. И пак пиша за недоразбрали - ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ!!! Не вашата "химия"...
Пича дето тренира 30 дни в месеца няма никакви проблеми с мускулни контузии, и моля ви някакви бираджии с коремчета и други глупости да не ми пишат как са тренирали през 60-те години и да не ми философстват тука кое било възможно и кое било невъзможно. Невъзможни неща няма. Има слаби характери каквито май са вашите и доста злоба в думичките ви. Защото докато някой се развиват други тъпчат на едно място и единствено плюят и злобеят.
А пича дето тренира 30 дни в месеца преди седмица беше на пробни снимки за списание Men´s Health, което пичовете дето висят по форуимите и драскат глупости надали са чували въобще.
Айде със здраве пичове! Почивайте си там на воля, драскаите си простотии по форумчетата и ще ви пораснат мускулите на 100%! УСПЕХ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 яну 2011 00:21

Много сложни програми.Не ги разбирам.Аз съм спортяга и когато не ходя на тренировки правя следното:
-набирания
-кофички
-плуване
-бягане
Нищо повече не му трябва на човека!Вашите стави колеги не са ИЗЧИСЛЕНИ от дядо Господ да вдигат по 120 килограма(за ръцете говоря),нито краката.Мускулатурата отговаря на нуждите.Контузваш се защото генът ти е да имаш бедрен мускул(примерно),който да носи торсът на 75 килограмов човек.Тръгваш да клякаш със 120...оооп,сецване,нормално.Но просто моите спортове са крайно противопоказни на всички железарии и мнението ми е субективно....Все пак гледам какъв става светът и децата накъде залитат - дрога,цигари(от 3-ти клас),алкохол(пияндета на по 15 години)...и подкрепям фитнес-манията,барем се занимават със спорт вместо с горните деградиращи тялото неща.Да не говорим,че нещо много метросексуални се навъдиха,едни изнежени момченца,ужас,видя ли подобни и ми иде да ги пребия,толкова са ми противни :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
crazyfists
Контакти:

Мнениеот crazyfists » 10 яну 2011 00:28

football.total написа:
obi4am_pirin написа:
sarfaa написа:Пича дето ходи 30 дни в месеца може ли да си каже килограмите, че ми е интересно след толкова тренировки дали ти е останала някаква мускулна маса??? Бас държа, че не си повече от 65-70 кг. Иначе за здраве не е проблем да си тренираш всеки ден ако ти е възможно, но не забравяй, че организма има нужда от почивка и така както си я подкарал не знам как ще издържиш. Мускула не расте от тренировка, а когато почиваш, така че сам си прецени...

Евала брато!Кажи му че нещо ни е хванал тука и ни разтяга локуми!

Оле смешковци ще се спукам от смях като ви чета тука изпростелите коментари.
Да пича дето тренира 30 дни в месеца ще ви каже килограмите си. На 180см са точно 87.7 килограма.
Пича дето тренира 30 дни в месеца спи по 9 часа всеки ден и месечната му храна (САМО ХРАНАТА ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА) му излиза около 1000 лева.
Пича дето тренира 30 дни в месеца отделя поне още толкова за хранителни добавки за възстановяване след тренировка, както и за такива преди тренировка. И пак пиша за недоразбрали - ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ!!! Не вашата "химия"...
Пича дето тренира 30 дни в месеца няма никакви проблеми с мускулни контузии, и моля ви някакви бираджии с коремчета и други глупости да не ми пишат как са тренирали през 60-те години и да не ми философстват тука кое било възможно и кое било невъзможно. Невъзможни неща няма. Има слаби характери каквито май са вашите и доста злоба в думичките ви. Защото докато някой се развиват други тъпчат на едно място и единствено плюят и злобеят.
А пича дето тренира 30 дни в месеца преди седмица беше на пробни снимки за списание Men´s Health, което пичовете дето висят по форуимите и драскат глупости надали са чували въобще.
Айде със здраве пичове! Почивайте си там на воля, драскаите си простотии по форумчетата и ще ви пораснат мускулите на 100%! УСПЕХ!

щом пръскаш хиляди левове за смески и хубава храна и продължаваш да ходиш по 50 пъти на фитнес начи нищо не става от тебе (;
Последна промяна от crazyfists на 15 яну 2011 21:41, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 яну 2011 08:34

Значи, аз ходих редовно миналата година .... средно - по 2-3 пъти в седмица.
Обаче имам хронични болки във врата ми, нещо като прищипан нерв ...
И като се активизира, направо не се стои !
За това спрях временно с фитнеса ...

Преминах на бягане - 3 пъти в седмицата по 2 часа, ни повече, ни по малко !
Серийки - спринт по 100 м. често по 5-6 пъти ... и завършвам с крос 2 пъти по 2 км. като почивката между кросовете е - 10 - 15 мин.
Сам си я наложих тази серия, и съм страшно доволен !
Който иска, може да плагиатства .... после ще черпи ! ... :lol:

Като отбележа, че и често играя футбол и тенис на маса , това ми е достатъчно, дамите да не остават разочаровани от мен ... :lol: ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 10 яну 2011 09:43

South_Park написа:Ходите ли на фитнес ?

:arrow: 8 години без прекъсване 8-)
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 яну 2011 17:45

Ходя,но сега претърпях операция и доста от постигнатото го загубих
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 11 яну 2011 15:08

football.total, добре бе брато, качи една - две снимки да видим и ние простосмъртните за какво става въпрос :)
П.С: Не си мисли, че не ти вярвам, просто ми е интересен ефектът от толкова постоянство във фитнеса.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 13 яну 2011 17:35

Върни се в “Свободна зона”