Мнениеот petela » 29 юли 2008 17:36
Когато преди играехте в Шампионската лига,бяхте там заслужено,защото имахте един що-годе нормален,интелигентен и разбиращ треньор-Станимир Стоилов му викат,ако вече сте забравили!Аз съм от ЦСКА,обаче много харесвах Стоилов.Той направи от една сбирщина отбор!И въпреки че ме болеше като фен на армейците,все пак ми оставаше достатъчно разсъдък за да проумея,че докато Мъри е треньор на Левски,то през това време на нас ще ни бъде изключително трудно да ви настигнем.Защото той беше и е(сега в Ловеч) брилянтен тактик и стратег.2 години поред шампиони бяха Левски!1/4 финал в УЕФА!Първият български отбор влязъл в групите на същата тая Лига,но вие го забравихте само след някакво си Тампере и една изгубена титла след 2 год. хегемония в България!Трябва да признаем,че докато Стоилов беше в Левски,конкуренцията в повечето случаи беше смазвана!Изгонихте Стоилов но защо?единствената причина поради която тази година ние от ЦСКА станахме шампиони бе,че срещу Стоилов стоеше друг брилянтен тактик и културен познавач на футбола в лицето на треньора Младенов.
За мое сьжаление и двамата си заминаха,всеки от тях по различни причини.И докато ние нямахме пари да платим/не ние по-скоро Томов/ на нашия треньор,то начина по които Станимир Стоилов си трьгна беше лицемерен,гнусен,подьл и нетипичен за отбор,славещ се с прозвището "отбора на народа".
Вие феновете на Левски преживяхте най-хубавите години като положителна емоция,и не само вие,преживя емоции и гордост цяла Бьлгария докато слушаше химна на Шампионската лига минути преди да заиграе наш,бьлгарски отбор.Но вие забравихте всичко това,изгонихте най-добрия ваш треньор за последните 20 години,чрез която постьпка много сгрешихте.Новият треньор на Левски се казва Велислав Вуцов.Имам познати привьрженици на синия клуб,които се чудят "как такьв човек е станал треньор на любимия им тим?!?".
Чрез недостойното си поведение спрямо своите преки конкуренти,Вуцов показа,че дори 1% не се доближава до професионалността и гениалността на своя предшественик Стоилов.
Считам,че успеха на Левски в мачовете от евро турнирите е подставен под сериозно сьмнение поради видното отсьствие на нормален треньор.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!