Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .

Мнениеот ogrizko » 10 яну 2011 14:44

Невероятна първа тренировка просто, щастлив съм, че отидох да видя заниманието на момчетата :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 10 яну 2011 14:53

ogrizko написа:Невероятна първа тренировка просто, щастлив съм, че отидох да видя заниманието на момчетата :lol: :lol: :lol:

[offtopic]нали мен ме видя, не се оплаквай :lol: :lol:[/offtopic]
Важното е, че имаше много фенове, които дойдоха да подкрепят отбора. Почваме да се съвземаме :)
Аз лично ще преглътна, че решиха да не тренират на Тича, сигурно си има причина :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 яну 2011 15:06

iskrichka написа:
ogrizko написа:Невероятна първа тренировка просто, щастлив съм, че отидох да видя заниманието на момчетата :lol: :lol: :lol:

[offtopic]нали мен ме видя, не се оплаквай :lol: :lol:[/offtopic]
Важното е, че имаше много фенове, които дойдоха да подкрепят отбора. Почваме да се съвземаме :)
Аз лично ще преглътна, че решиха да не тренират на Тича, сигурно си има причина :)

[offtopic]добре де, и теб те видях поне.. верно си е :oops:[/offtopic]
Каква причина може да има... просто не им се тренира пред феновете, това е причината според мен :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 10 яну 2011 15:20

Да ги еба!!!Хората избягали от работа,отделили по 1 час а те/футболните управници/ на клуба ни казаха: Ебете се в гъза, ние пред вас няма да тренираме, не сте истински фенове, духайте го!
Още веднъж се видя какво значи да нямаш футболни хора в управата.Генов и той не можа ли 15 мин. да им даде поне да разговарят с нас.Като гледам и самите футболисти ги боли шпека за нас!Всички отбори направиха първите тренировки пред феновете и ги поздравиха само нашите хубавци избягаха като ПУТКИ!Пълни циркаджии сме!Язък, че само повтарям как трябва да ги подкрепяме и споря с хора, които критикуват като цяло отбора!да му еба и организацията селска, провинциална!

Само Черно Море!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 10 яну 2011 15:29

Аз си мисля, че всички отидохме с оргомно желание и настроение да погледаме първата тренировка, поне не видях и спомен да има от настроенията миналия сезон.. Не трябва да се страхуват, но... как да е, никога времето за отбора не е изгубено време :) .. ще ги погледаме на контролите ;)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 10 яну 2011 16:24

Я споделете какво е станало ? Да не би футболистите ги е досрамяло да се показват?
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 10 яну 2011 16:29

Беше адски тъпа работа! Чакахме около 20 минути докато излязат,уж да говорят,уж да тренират на стадиона да ги гледаме... а то какво!? Качиха се в автобуса и заминаха към Аладжа манастир да "побягат малко" така каза Генов....

Бяхме около 100-150 човека за да видим как поливат вода пред автобуса и той потегля на някъде... пфф ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 10 яну 2011 16:35

Май не се знае кой ще е този нападател,който да вдигне класата на отбора.Поне аз не можах да разбера със сигурност нещо.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 яну 2011 17:05

Барем от бягането на Аладжата да им се подобри формата.Философски погледнато - там наистина ще тренират нещо,а тук щяха да подтичват и да се хилят,да се снимат и т.н.Дано Генов ги хваща кораво да тренират още от първия ден.Поне ми се иска да вярвам,че това е причината.Тези приказки на Стефан Генов,че иска евротурнири още този сезон,финал за Купата,подобряване на класирането в А група,ново коренно различно лице на Черно Море - всичко това ще се реализира само със здрава работа сега,здраво бягане и физическа подготовка,а в Турция - качествени контроли и игрова практика.Съперниците са качествени,всичките са над нивото на Черно Море,т.е. ми се струва,че Генов е начертал добър план.Не се сърдете,позьорските тренировки от времето на Прическата,позирането с фанелката на Черно Море на новите попълнения,усмивките преди тренировките-определено не ни донесаха успех,нали?Усмивките,снимките - свършиха!Снимки и усмивки като спечелят Купата или си окачат медал на врата,тогава,сега-марш на Аладжата :lol:

ПС:кои са деф.халф и класния нападател?Ако се чака наистина класен нападател,то на пазара на А група такъв няма.Чужденец нещо трябва да е и то класен,а халфа - Наката?!Явно нямат много доверие на Гравесена,есента определено му бе много слаба :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 10 яну 2011 17:07

хахах да да голямата изненада, красито каза, че до края на седмица ще дойде изненадата, а относно тренировката, нека да тренират да покажат, да ги подкрепяме! Евала, че са решили от първия ден да почнат, така трябва, повярвайте ми ще има време да се радваме....
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”