mike28 написа:Въпрос- бил ли си в тези страни? Ако не си бил ще те разбера, първенство няма нищо общо с национален отбор. Сигурно щото си купуват мачовете във вътрешното първенство, затова все играят в шампионска лига? То тогава нашите Левски и ЦСКА трябваше да се класират директно за финала. Използвай логиката приятелю, а и информация си трябва, като я нямаш, може да станеш за смях. Нищо, случва се на всеки, дори и на мен.![]()
Тук изобщо не става въпрос колко мръсно са ни правили- това си е факт, още от времето когато са били част от римската империя, по късно отделила се под името Византия. Става въпрос, че ако отидеш в Гърция, знаеш ли кога ще чуеш туркса, сръбска или недай си боже бг. чалга? Примерно в същата страна влез в заведение и си поръчай турско кафе.
Още един пример- когато Рехагел ги направи европейски шампиони, позлатиха ли го, позлатиха ли алеята водеща до къщата му?
А ние с Пената какво направихме?
По отношение на турците не си много прав, мога да ти гарантирам че за пари са готови да продадат и майките си, то е нещо като закономерност, колкото по на изток отиваш, толкова по зачестяват курвенските номера и в частност корупцията.За гърците специално, нямам наблюдения. 40 000 евро обаче е просто смехотворна сума в случая и не заслужава коментар. Относно Пенев не разбрах какво точно имаш предвид, това че го отстраниха след Евро 96 ли? И аз не бях много съгласен тогава, но не защото съм фен на Пената, а защото просто бе смешно. При условие че само две години по-рано постигнахме първата си победа на световно първенство, а това европейско ни бе първо, при условие че националният ни отбор преди 94-та няма никакви успехи, бе просто смехотворно да си изгониш треньора, който ти спечели 4 точки на първото ти европейско. Въпреки всичко сравнението с Рехагел е неуместно.