EthanHuntt написа:5-ти Януари:
Младата звезда на Пирин Станислав Костов на практика вече е футболист на Левски. В понеделник благоевградчанинът ще разтрогне договора си с "орлетата" и ще подпише като свободен агент със "сините".
7-ми Януари
Младият Станислав Костов е избрал ЦСКА и вероятно ще започне подготовка с „червените” в понеделник. Футболистът на Пирин има подадена молба за разтрогване на договора с „орлетата” и след това официално ще може да подпише с ЦСКА.
Имам препоръка към екипа на Gong.bg да съобщава с една идея по-достоверни новини.. нещо, което доскоро доста отличаваше именно този сайт от другите мижави спорни сайтчета!
проблемът с новината за Станислав Костов е по-друг.
не толкова, че са го сметнали за сигурен трансфер, пък не е станал. макар че Томислав уверява, че всяка новина се проверява два пъти.
Тук има силна редакторска немощ.
такава новина не може да започва със Станислав Костов. аз следя футбол отблизо, но не го знаех това момче. може да е много добър и талантлив, вероятно, но след новината "Станислав Костов вече е играч на Левски", се запитах кой е Станислав Костов...
Такава новина се представя така: Левски привлича талант от Пирин, или подобно.
сигурен съм, че някои хора разбират разликата.
а съвсем прав е ПФК Литекс, че е недопустимо такива трансферчета да са водеща новина. както и всяко интервю, което Бербатов даде.
добре е също така да предадете на отговорника за сайта и форума Ники Александров, че има форум и да му дадете линка за него.
Човекът трявба да види това нещо, за което от години отговаря.

Авторът на темата: Ще спре ли..