Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ss_killer
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот ss_killer » 10 яну 2011 12:57

Гонзо каза: няма да има стопер", значи Сержинио ще се подвизава като защитник в някои мачове, аможе просто да си се обиграват И. Иванов и Й. Милиев. Щом 90% от селекцията е приключена, май остава да чакаме крило, по възможност класно и да не е като Слори с големите претенции
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 яну 2011 12:58

SAMP написа:Селекцията дотук не е нищо особено.Трябват задължително защитник,дясно крило и още един нападател, иначе нищо няма да направим пролетта ;)
Сега ще се види дали наистина Левски има достойно ръководство, и дали селекцията лятото е плод на щастлива случайност или усилена работа и желание за просперитет и развитие на отбора ;)

Защитник май няма да привличаме.Ако Дембеле остане и при наличието на Де Карвальо не виждам защо ни е още един нападател.По привличането на крило се работи най-вероятно футболист от чужбина.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 10 яну 2011 13:05

Santiago Munezz написа:
SAMP написа:Селекцията дотук не е нищо особено.Трябват задължително защитник,дясно крило и още един нападател, иначе нищо няма да направим пролетта ;)
Сега ще се види дали наистина Левски има достойно ръководство, и дали селекцията лятото е плод на щастлива случайност или усилена работа и желание за просперитет и развитие на отбора ;)

Защитник май няма да привличаме.Ако Дембеле остане и при наличието на Де Карвальо не виждам защо ни е още един нападател.По привличането на крило се работи най-вероятно футболист от чужбина.

Дембеле няма да остане, а най-вероятно и Жо ще го пласират.Дефакто от новите ще играе само Карвальо.Дори и Дембеле да остане,Левски ще играе 4-5-1 и няма да има място за Карвальо ;)
Пак само ни лъжат,ама айде....тия 350 000 евро за Карвальо са най-големия майтап,който съм чувал през последните години.Батков е такъв хитрец,че повече от 200 хил. лева няма да даде ;)
Единствената надежда ми е Дембеле да остане и да играем 4-4-2,тогава вече ще му кажа евала на Гонзо,всичко друго при сега стичащите се обстоятелства и предполагаеми перспективи,за мен ще е провал и зле свършена работа ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 10 яну 2011 13:08

Според Вас възможно ли е да сме предложили на Пирин 180 000 лева за Станислав Костов и в същото време да не го искаме достатъчно много?
Аз мисля, че Гонзо трябва понякога да пада и по гръб и да си признава и неуспехите като спортен директор, в случая с Костов е точно такъв, ЦСКА реално ни надцакаха с офертата и го изпуснахме!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 яну 2011 13:16

delpi написа:Според Вас възможно ли е да сме предложили на Пирин 180 000 лева за Станислав Костов и в същото време да не го искаме достатъчно много?
Аз мисля, че Гонзо трябва понякога да пада и по гръб и да си признава и неуспехите като спортен директор, в случая с Костов е точно такъв, ЦСКА реално ни надцакаха с офертата и го изпуснахме!

:) Така е. Само гледай как ЦСКА ще платят за Костов. Пирин ще са поредните на опашката...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 яну 2011 13:18

Костов отива там заради баща му (май), негов си избор, прав му път, да си цъка при четирибуквените, после ще си посипва главата с пепел след някой и друг месец като не играе заради Тибонита, Шеирънси, Платинита, Мушита и тем подобни звезди ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
xbox2
Контакти:

Базил де Карвальо се контузи ??

Мнениеот xbox2 » 10 яну 2011 13:18

Първото занимание на Левски за 2011-та година започна по много лош начин за тима - новото попълнение Базил де Карвальо напусна тренировката контузен. Нападателят паднал лошо на рамото си и не успял да продължи да тренира.....Дали не сгрешихме като го купихме ?

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 10 яну 2011 13:18

bigbonusprize написа:
delpi написа:Според Вас възможно ли е да сме предложили на Пирин 180 000 лева за Станислав Костов и в същото време да не го искаме достатъчно много?

:) Така е. Само гледай как ЦСКА ще платят за Костов. Пирин ще са поредните на опашката...

Те го взимат със свободен трансфер ако разтрогне. Дано поне заплатите да му плащат...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 яну 2011 13:20

Ау да. Вярно, че той разтрогна. Еми явно е фен на ония, затова отива там. Не мисля, че са му предложили много по-голяма заплата.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 яну 2011 13:23

ЦСКА привлече Костов най-вече заради Петър Байкушев,който е в близки роднински отношения с футболиста и го е убедил да подпише с тях.Левски е оптравил оферта към Пирин,но те(байкуша) е предпочел някой лев под масата и да засили Костов към ЦСКА отколкото да приеме жизненоважната за клуба сума.Не виждам в случая какво толкова е надцакването......а и стига сме го коментирали щом е избрал ЦСКА успех му пожелавам и толкова.Дори и да беше подписал с нас основен състезател нямаше да е по-скоро щеше да е на скамейката.А и до селекцията върви добре,не сме се разделили с никой основен футболист за да му търсим заместник.В същото време привлякохме 3-ма мога да кажа добри футболисти очаква се и още един флангови играч.Има и вероятност за нов централен защитник,но дори и да не привлече такъв според мен Сержиньо Грийн е отлична опция за централен бранител.Иво Иванов също заслужава шанс за изява.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”