Кашчей написа:daniel875 написа:При нормално съдийство Манчестър Юнайтед няма да спечели нищо в Англия. Ето сега идва мач с Тотнъм. Съдията много трябва да внимава как ще ръководи, защото двубоят е с пряко отношение към титлата. Не може грешките да са винаги в полза на един и същ отбор и това да е случайно. Ливърпул е много повече от Юнайтед и докато последните не ги настигнат в Европа по трофеи винаги ще е вярна тезата за вътрешната консумация, за съдийските аванти, за много неща.
Очевадно е, но очевидно. Свалете червено - белите очила и си кажете, че просто сте много слаби. Само с дух не става, трябват и качества, морал, а в този тим просто отсъстват.
Не се дразня, просто от истината винаги боли. Затова и този отбор, който съм подкрепял в миналото, ми стана страшно противен. Защото осъзнаването дава реална представа за нещата. Заблудата не може да го направи.
Нямаш никаква представа за историята на Юнайтед!Подкрепял си победителят... а и предателите никой не ги обича.Смешни сте всички, които вървите след победителите, но трудно стоите зад отбора в лошите му години.
ПП-Знаеш ли кой е първият английски отбор, носител на КЕШ?Знаеш ли, как се е вдигнал от нищото и е успял да го постигне за 10 години?нека се вдигне и ливърпул сега.. без да е имал ситуация, като Мюнхен 1958.
Срам ме е, отвратителни са ми фенове, които не уважават съперника и винаги търсят външни причини за успехите на съперника!
Ще го кажа с уважение,дано се съгласиш с мен...В този мач съдията отсъди спорните положения в полза на Юнайтед и благодарение на това мачът беше спечелен от тях!