Ходите ли на фитнес ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: Ходите ли на фитнес ?

Мнениеот football.total » 09 яну 2011 20:09

obi4am_pirin написа:
football.total написа:
Хах не някой дни ами 5 дни в седмицата двуразово, другите два "почивам" като ходя само веднъж.
Сутрин силовата тренировка и вечер един час бягане на пътечката.
Спорта е здраве момечета и ви поддържа млади!

Уоу химията тука играе силно ама много силно!Възстановяването няма как да стане иначе!

Химията играе при баба ти силно мойто момче. Явно е колко си имаш понятие от спорт. Ей такива мишоци като тебе са ми най смешни, дето си мислят че всичко се постига с химия. От 30 дни в месеца, 28 съм на строга хранителна диета. От 30 дни в месеца, 30 тренирам. И в момента съм така чист че мога кръв на бебе да прелея ако се наложи. Химията ти е само в главата на тебе, и мързела...
Другото е дисциплина и правилно хранене. Което на теб май са ти чужди като ти чета коментарчетата.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 яну 2011 20:11

от много цигари и пиене - не остава време

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 яну 2011 20:14

ами на 75 чисти ще са ти много добре на 170!Няма да изглеждаш като някаква непропорционална горила!аз съм 190см и тежа около 95!и се чувствам екстра!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 09 яну 2011 20:15

South_Park написа:относително е!АКо си загубил сериозно форма и си натрупал запаси трудно за 5 месеца ще влезеш във форма!

напротив , 65 кг съм и искам да кача поне още 5-10 :)[/quote]
колко си висок?[/quote]
168 някъде , абе 170 ;)[/quote]
и аз съм също 65 кг и 173 висок,дигам в нас дъмбели,но сега покрай празниците непомня откога не съм вдигал.Браво на автора утре ще вдигам,че ме потсети :mrgreen:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 09 яну 2011 20:20

k_oleto написа:от много цигари и пиене - не остава време

-1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 яну 2011 20:22

football.total написа:
obi4am_pirin написа:
football.total написа:
Хах не някой дни ами 5 дни в седмицата двуразово, другите два "почивам" като ходя само веднъж.
Сутрин силовата тренировка и вечер един час бягане на пътечката.
Спорта е здраве момечета и ви поддържа млади!

Уоу химията тука играе силно ама много силно!Възстановяването няма как да стане иначе!

Химията играе при баба ти силно мойто момче. Явно е колко си имаш понятие от спорт. Ей такива мишоци като тебе са ми най смешни, дето си мислят че всичко се постига с химия. От 30 дни в месеца, 28 съм на строга хранителна диета. От 30 дни в месеца, 30 тренирам. И в момента съм така чист че мога кръв на бебе да прелея ако се наложи. Химията ти е само в главата на тебе, и мързела...
Другото е дисциплина и правилно хранене. Което на теб май са ти чужди като ти чета коментарчетата.

Ти луд ли си бе!Така са тренирали през 60-те!Претоварваш мускула става податлив на контузий!И при претрениране не изграждаш а разграждаш!Така че не на мен приятелю!Хората за тва взимат стероиди!Лъжат организма че възтановява!
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 09 яну 2011 20:24

Дам,ходя сравнително редовно-гледам да не пропускам,че като пропуснеш 1 път и после почват да се насъбират -тряа си постоянство,знания,търпение и слушане и попиване на информацията и съветите,които ти дават по-знаещите и по-напредналите(поне в началото де)! Но и само фитнес също не е хубаво,'щото се вдървяваш и ставаш мн тромав,аз гледам да играя футбол колкото често ми се отдава възможността и така също хем да поддържам форма,а и да се раздвижвам малко и да не се вдървявам мн-така че спортувайте,спорта му е майката! :)

sarfaa
Контакти:

Мнениеот sarfaa » 09 яну 2011 20:38

Пича дето ходи 30 дни в месеца може ли да си каже килограмите, че ми е интересно след толкова тренировки дали ти е останала някаква мускулна маса??? Бас държа, че не си повече от 65-70 кг. Иначе за здраве не е проблем да си тренираш всеки ден ако ти е възможно, но не забравяй, че организма има нужда от почивка и така както си я подкарал не знам как ще издържиш. Мускула не расте от тренировка, а когато почиваш, така че сам си прецени...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 яну 2011 20:40

sarfaa написа:Пича дето ходи 30 дни в месеца може ли да си каже килограмите, че ми е интересно след толкова тренировки дали ти е останала някаква мускулна маса??? Бас държа, че не си повече от 65-70 кг. Иначе за здраве не е проблем да си тренираш всеки ден ако ти е възможно, но не забравяй, че организма има нужда от почивка и така както си я подкарал не знам как ще издържиш. Мускула не расте от тренировка, а когато почиваш, така че сам си прецени...

Евала брато!Кажи му че нещо ни е хванал тука и ни разтяга локуми!
damyanov1963:

URBaN_ORDeR
Контакти:

Мнениеот URBaN_ORDeR » 09 яну 2011 20:45

Тренирам футбол от Понеделник до Четвъртък,като в Понеделник,Сряда и Петък ходя на фитнес,чувствам се чудесно.Ако се ходи само на фитнес,ставаш доста скован,докато в моя случай се развива цялото тяло.Никога не съм ползвал добавки и може да нямам перфектно тяло и грамадни мускули,но поне съм добре оформен :) Колкото повече спорт,по-добре.

Върни се в “Свободна зона”