Ходите ли на фитнес ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: Ходите ли на фитнес ?

Мнениеот football.total » 09 яну 2011 19:55

South_Park написа:
football.total написа:Грешно зададен въпрос пич... Правилният въпрос е КОЛКО ЧЕСТО СЕДМИЧНО ХОДИТЕ НА ФИТНЕС?
Моят отговор тук - между 10 и 12 пъти. 8-)

е даже повечето хора не ходят , искаш да кажеш че някои дни ходиш по 2 пъти на фитнес ли ? :shock:

Хах не някой дни ами 5 дни в седмицата двуразово, другите два "почивам" като ходя само веднъж.
Сутрин силовата тренировка и вечер един час бягане на пътечката.
Спорта е здраве момечета и ви поддържа млади!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 яну 2011 19:56

Всичко стана химик вече...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 09 яну 2011 19:57

football.total написа:Грешно зададен въпрос пич... Правилният въпрос е КОЛКО ЧЕСТО СЕДМИЧНО ХОДИТЕ НА ФИТНЕС?

е даже повечето хора не ходят , искаш да кажеш че някои дни ходиш по 2 пъти на фитнес ли ? :shock:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 09 яну 2011 19:57

obi4am_pirin написа:
South_Park написа:ахам , аз ходих сериозно преди 2 години , и преди 5 дни си взех карта и смятам пак да започна сериозно ,поне до лятото горе/долу трябва да съм влязъл във форма ;)

относително е!АКо си загубил сериозно форма и си натрупал запаси трудно за 5 месеца ще влезеш във форма!

напротив , 65 кг съм и искам да кача поне още 5-10 :)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 09 яну 2011 19:58

obi4am_pirin написа:
Converse написа:Ходя, да. Онзи ден си изкарах месечна карта и сега ще ставам по-сериозен. Иначе преди съм ходил на лостове, ама там не е кой знае какво, та затова реших фитнесче.

Лостовете са много нещо мога да ти кажа!

Абе може, ама просто има повече контузии, и повече непостоянство при тях. Именно затова се отказах, а и без това във фитнеса има уред за кофи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 09 яну 2011 19:58

гарфилд написа:Не.Още нямам нужда. :) :)

Гарфи, не чакай да имаш нужда :-))) Аз така чаках и чак на 30 г. намерих пътя към фитнеса. Толкова се бях сковал в офиса пред компа, че колената постоянно ме боляха. Сега се чуствам доста доста по-добре, даже днес се зачудих къде съм скрил от себе си баскетболната топка :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 яну 2011 20:05

football.total написа:
South_Park написа:

Хах не някой дни ами 5 дни в седмицата двуразово, другите два "почивам" като ходя само веднъж.
Сутрин силовата тренировка и вечер един час бягане на пътечката.
Спорта е здраве момечета и ви поддържа млади!

Уоу химията тука играе силно ама много силно!Възстановяването няма как да стане иначе!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 яну 2011 20:07

South_Park написа:
obi4am_pirin написа:
South_Park написа:ахам , аз ходих сериозно преди 2 години , и преди 5 дни си взех карта и смятам пак да започна сериозно ,поне до лятото горе/долу трябва да съм влязъл във форма ;)

относително е!АКо си загубил сериозно форма и си натрупал запаси трудно за 5 месеца ще влезеш във форма!

напротив , 65 кг съм и искам да кача поне още 5-10 :)

колко си висок?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 09 яну 2011 20:08

Аз като начинаещ ходя 3 пъти в седмицата и не мога да си представя 12 пъти в седмицата :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 09 яну 2011 20:09

относително е!АКо си загубил сериозно форма и си натрупал запаси трудно за 5 месеца ще влезеш във форма![/quote]
напротив , 65 кг съм и искам да кача поне още 5-10 :)[/quote]
колко си висок?[/quote]
168 някъде , абе 170 ;)
[/quote]

Върни се в “Свободна зона”