Alternative написа:ralka_levskarka написа:Гледам, че много ревете, имало дузпа, гордейте се с Берба, како ви е виновен съдията!?! Я са успокойте малко бе! КФа дузпа кфи пет лева ?!! Къф е тоя червен картон ? Преди това нарушение на Джерард имаше идентично с неговото, извърши го играч на Ман Юнд (не помня точно кой беше) ама картон не видях ?! А, ако беше пострадъл Джерард ?! Нищо нали ? амм така е едно нищо сте ! Ако бяхте повече от нищо, нямаше да имате само две положения 1-то полувреме след дузпата, нямаше да биете и с гол от несъсществуваща дузпа ии, ако бяхте толкова добри щяхте да надиграете Ливърпул, защото повече от 1 полувреме бяха с човек по- малко. Ама така е то, звездите трябва да почиват!!!
Става въпрос за отбори на които симпатизираме в Англия.Бребатов не ме интересува.Нямаше дузпа,съдията със своите си действия повлия на мача.С твоите "ако-та" наистина ще вземе да се...
ами аз си симпатизирам на Пуул : )) Нека се преиграе мачът, нека съдията е друг и съм на 99% сигурна, че тези "ако- та" няяма да ги има