Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 10 яну 2011 15:54

Манчестър Юнайтед
34
67%
Ливърпул
14
27%
Равен
3
6%

Общо гласове: 51

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 яну 2011 18:04

emarkon написа:Но олт трафорд има други правила.

К*р за хауард леб. Тоя е пълен некадърник. Да става монах. Да го махат. Повече мачове да не свири. Айде радвайте се, че ваш фен ви подари победата. Да го е*а в смешката. Пък ти за кви правила говориш не ми е ясно. Ама и ти си един футболен професор...

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 09 яну 2011 19:27

emarkon написа:Но олт трафорд има други правила.

Liverpool forever_95 написа:К*р за хауард леб. Тоя е пълен некадърник. Да става монах. Да го махат. Повече мачове да не свири. Айде радвайте се, че ваш фен ви подари победата. Да го е*а в смешката. Пък ти за кви правила говориш не ми е ясно. Ама и ти си един футболен професор...

enguerino написа:Съдията развали мача, тоя е голям некадърник :evil:

Колегата по-горе ви пусна чудесен линк, за да се убедите в правилната преценка на съдията, но вие пак отричате! Чуйте и анализаторите от Англия и твърденията им, че има 100%-ова дузпа!(ако знаете английски разбира се) А капитанът на Ливърпул му беше крайно време да го изгонят! Това, че в други мачове грубостите му не бяха забелязвани от съдиите, не значи че винаги ще си бъде така! Глупава постъпка, съвсем справедливо наказана! Айде отивайте да си ближете раните!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 09 яну 2011 19:35

чиста дузпа имаше,на бавен кадър се вижда как му дава първо засилка с ръка и веднага му чуква по левия крак,което го вади от баланс.а за безумното влизане на Джерард с двата крака няма кво да го коментираме,и друг път сме го виждали да прави такива злобни влизания!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 09 яну 2011 19:36

Голямо реване! Малко ви беше 1:0 и затова ревете! Видич има има 3 червени картона в мачове срещу Пуул и всичките са заслужени, нали? Що не ревахте тогава.. А?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 яну 2011 19:43

Абе имало то, краставици. Той си дръпна в последния момент крака. Пък и да го е закачил то е било едва едва. И как може на такова леко докасване таран като Берба да се сгрумоляса по този начин. Никаква дуспа. Съдията опропасти мача. Още в първата минута свири дуспа. Пффффф личи си че ви е фен. В последните три мача Ливърпул е падал на Олда заради смешните отсъждания на некадърника, който води и трите мача. Тоз глупак мин год. вкара нарушението на Масче в наказателното поле, О'Шей събаря със суплес Торес и само жълт картон и дава измислена дуспа в първата минута на мача и го опропастява. А черешката на тортата беше изгонването на Джерард. И ако не е свирил за вас направо нз за кого е свирил.

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 09 яну 2011 19:48

сложи очила пич,кофти е с 1;0 да паднеш и то с дузпа,ама па и играта ви не беше за победа,сложи ръка на сърцето !!!

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 09 яну 2011 19:51

Аааааа баси съдията,само една дузпа даде.Срещу Гигс имаше още една дузпа.Перфектен Бербо-евала за ситуацията при дузпата.Слаби нерви за Джерард и мача приключи.
Или както каза коментатора след червеният картон на Джерард:
"Wellcome back mr.Dalglish" :mrgreen: :mrgreen:
Отнсно коментарите "Бербатов това дърво"-Колко голям и тъп пън трябва да си, за да спънеш дърво-Трябва да си Дани Агер :mrgreen: :mrgreen:

Успех Кинг Конг, опа ,Кинг Кени!!!!

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 09 яну 2011 20:20

Ти ме подсети сега, защо наистина никой не спомена и за няколкото положения през второто полувреме, в които Уеб не се намеси, а имаше пълното основание? Така им изнася на фенчетата на Ливърпул! Ако ни бяхте били, щяхте да ни проглушите ушите, паднахте - пак същото, ей писна ми от вашия рев! Айде бегайте да плачете на маминка на рамото, че съдията ви ощетил!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 09 яну 2011 20:33

Btovfan80 написа:Ти ме подсети сега, защо наистина никой не спомена и за няколкото положения през второто полувреме, в които Уеб не се намеси, а имаше пълното основание? Така им изнася на фенчетата на Ливърпул! Ако ни бяхте били, щяхте да ни проглушите ушите, паднахте - пак същото, ей писна ми от вашия рев! Айде бегайте да плачете на маминка на рамото, че съдията ви ощетил!

+1111111111111111111111111111111111.Ей к'во се правите ако не бяхме вкарали дузпата се сещата се, че натискът щеше да продължи и рано или късно щяхме да ви вкараме?Защо не плачете във вашия форум, а в този тука на Манчестър Юнайтед.Ако Фърдинанд беше изгонен разбира се, че щеше да е заслужено според феновете на Ливърпул нали ? Еми да че как айде стига злоба стига еЙ !!!
Изображение[/center]

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 09 яну 2011 21:01

Ние поне не падаме от Уест Хям с 4:0 :D И какво му е великото на тоя мизерен Манчестър? LIVERPOOL FOREVER !!!!!!!!! Манафчестър Куцонайтед :D:D

Взе да се повтаряш и други резили сме имали,но вас тази година няма кой да ви бие.Аз редовно ви гледам ,щото нещо напоследък няма качествени комедии.Най ми харесват изявените ви комедианти- Кириакос,Лукаш Лейва,Дирк "Мухата без глава"Кайт и Дани "Дървото"Агер. Последната ви комедия срещу онази сбирщина ,която бихме със 7:1 ,най ми хареса. Класика.

Върни се в “Манчестър Ю”