Как мислите-искат ли разглезените ни звезди да се класирамет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Как мислите-искат ли разглезените ни звезди да се класирамет
Какво ли им пука?Те са ВИП и не могат за без пари да се потят.Трибагреника за тях няма стойност.Поне така показват с играта си до сега.
Re: Как мислите-искат ли разглезените ни звезди да се класирамет
всеки е в голяма грешка ако си мисли че те играят заради парите в националния!
проблемите в националния са на много по-високо ниво от това на обикновенните футболистчета дето ги правят на 2 стинки!
проблемите в националния са на много по-високо ниво от това на обикновенните футболистчета дето ги правят на 2 стинки!

sepahan za Бербатов ли става на въпрос ? - Той ако играеше за парите , досега да е напуснал националния 324234 пъти ...
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
То и Стоичков не искаше да играе.Не знаеш какво има в договора си Бербатов.Ако можеше да не играе-отдавна да го е направил.Аз не съм виждал до сега капитан да напусне терена по време на мач самоволно.
sepahan написа:То и Стоичков не искаше да играе.Не знаеш какво има в договора си Бербатов.Ако можеше да не играе-отдавна да го е направил.Аз не съм виждал до сега капитан да напусне терена по време на мач самоволно.
Разбра се, че е имал контузия.Той не би си мръднал пръста, ако ставаше дума само за пари , защото в Англия му плащат предостатъчно.Както всички виждаме и последните мачове не му вървеше много в Манчестър.Стига сме се нахвърляли върху него, когато вкарва всички го хвалят, но ако изпадне в "дупка"още малко и с камъни !

Сигурен съм,че искат да се класират, но всичко е въпрос и на възможности! 

И аз си мисля, че всички го искат, но някои предпочитат да отидат направо на световното, без да играят квалификации 

За това трябва да са или световни шампиони,или да сме домакини.Просто невероятно поне за сега....
sepahan написа:За това трябва да са или световни шампиони,или да сме домакини.Просто невероятно поне за сега....
И световният шампион играе квалификация! Даже е в нашата група!

Едно е да искаш, друго да можеш, а трето да го направиш!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Благодаря за поправката,не съобразих че вече и шампиона играе,извинявам се.Могат, разбира се че могат да играят.Сигурен съм,че са лидери в клубните си отбори,най-малкото са най-добрите на определени позиции.Знаеш ли кога българин е приеман като равен в чужбина?Когато е много по-добър от местните.Повече какво да се коментира?