Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Охльо-Бохльо

Re: Защо да избереш ФК Ботев?

Мнениеот Охльо-Бохльо » 31 мар 2009 06:02

Защо ме баннахте бе, мъже?Кой обидих, какво лошо казах?Просто си казвах мнението и отговарях на предизвикателствата на ваш фен (фенка).
Вие сте най-болните мозъци, от изредените (тъй наречени легенди), нямате нито един създаден от вашия клуб юноши.Време е да свалите жълтите очила и да се прегледате, всички.
Хайде сега пак ме банвайте, макар, че във вашия ****** форум вече не ми се влиза.

Охльо-Бохльо

Мнениеот Охльо-Бохльо » 31 мар 2009 06:12

Апропо, не съм буфер, но вие само с тях се заяждате, само за тях мислите.Събудете се бе хора.ДХ отново се бъзика с вас, ха сега да видим какво ще направите, аз предлагам на следващия мач да направите един транспарант с неговия лик.Много ви отива точно той да ви е президент на клуба.

Ха ха, Чико бил ваш.Ха ха, Коцето Видолов бил ваш.Марица майнааааа, Марицаааа.Ама вие няма откъде да знаете това, на село не ви учат на такива неща. :D

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 31 мар 2009 08:36

Охльо-Бохльо написа:Апропо, не съм буфер, но вие само с тях се заяждате, само за тях мислите.Събудете се бе хора.ДХ отново се бъзика с вас, ха сега да видим какво ще направите, аз предлагам на следващия мач да направите един транспарант с неговия лик.Много ви отива точно той да ви е президент на клуба.

Ха ха, Чико бил ваш.Ха ха, Коцето Видолов бил ваш.Марица майнааааа, Марицаааа.Ама вие няма откъде да знаете това, на село не ви учат на такива неща. :D

Чико е бил вратар в Марица бе охлюв. защо не го питаш кой отбор му е на сърцето?(стоичков да си го чул да говори за Марица??)
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 31 мар 2009 08:43

OBICHAM_BOTEV написа:Избрах Ботев Пловдив , защото това е единствения клуб , който се е противопоставял на синьо-червената мафия във футбола. Срещу отборите на властта , които са крали и продължават да крадат футболист от цяла България ! Левски не са имали победа в продължение на 10 години на стадион Христо Ботев в Пловдив !! ЦСКА е имало период 11 години без победа в Пловдив над Ботев !! А за да победи Левски и ЦСКА тогава , а може би и сега е трябвало да бъдеш 4 пъти по-силен от тях , защото те идват със съдиите !!
Ботев Пловдив е отбора на Тракия ! А Тракия е най-красивата част от България ! Ботев Пловдив е отбора на честните , обикновените хора , които обичат футбола. Ботев Пловдив е отбора побеждавал Левски с най-разгромния резултат в историята на Левски 6 -1 на Герена !!!
Ботев Пловдив е отбора , който беше символ на красив , атакуващ и открит футбол !! Футбол , радващ окото , носещ наслада на всеки футболен фен !! Атрактивен , атакуващ , впечатляващ футбол !!!А да изброявам ли десетките гениални футболисти ,които са играли в Ботев или са продукт на школата на Ботев ! Десетки национали !! Айде, няма нужда.
В Пловдив много хора сме пристрастени към футбола!
Като титли може да нямаме успехите на ЦСКА и Левски. За 50 години - 30 титли , според вас нормално ли е ????
Но , когато тези отбори са фаворити на властта и са имали всеки футболист ,който си пожелаят в България нищо не е можело да се направи !
Но Ботев Пловдив е може би най-обичания български футболен клуб !
А това е най-важното !!

Чудесно написано!Ако се отнасяше до спортно техническата част шяхме да имаме доста титли и купи,но това не е най важното.Червено-сините като искаха всичко на всяка цена се изрудиха и това се вижда от феновете, посещаемоста и участията им в европейските турнири.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 31 мар 2009 08:44

zalojnik написа:
Охльо-Бохльо написа:Апропо, не съм буфер, но вие само с тях се заяждате, само за тях мислите.Събудете се бе хора.ДХ отново се бъзика с вас, ха сега да видим какво ще направите, аз предлагам на следващия мач да направите един транспарант с неговия лик.Много ви отива точно той да ви е президент на клуба.

Чико е бил вратар в Марица бе охлюв. защо не го питаш кой отбор му е на сърцето?(стоичков да си го чул да говори за Марица??)

Не ,това момче са му промивали мозъка ,няма смисъл да се спори с него.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 31 мар 2009 08:47

сигурно си прав, но това не го оправдава
:lol:
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 31 мар 2009 10:40

ОХО вземи млъкни вече. Незнам защо само ръсиш глупости и се заяждаш в форум където изобщо нямаш място. Кво като Чико и Видолов са на Марица. Ходи си в други форуми и пиши и комнетирай, а не стой тука да се заяждаш комплексирано момченце.
ИзображениеИзображение

piterpan
Контакти:

Мнениеот piterpan » 31 мар 2009 21:10

Видолов стана играч в Локомотив Пловдив...

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 31 мар 2009 21:19

Избрах клуба на дядо ми ,баща ми и брат ми!

това се отнася в пълна сила и за мен .... само кадето при мен го нямаше момента на избиране . :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 31 мар 2009 21:20

piterpan написа:Видолов стана играч в Локомотив Пловдив...

спор няма че направи силни мачове и за локомотив , просто коцето винаги е казвал че е Ботевист ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Ботев”