Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпник!
абе аз друго се питам, каде са легендите на ботев-4ИКО, ЗЕХТИНСКИ, Г.СЛАВКОВ, К.КОСТАДИНОВ, ПАШЕВ,БАКАЛА,БЛАГО,ЯСЕН И ДР. абе на тях не им ли пука за агониата в БОТЕВ. защо не поемат няква инициятива, заедно с нас феновете !!!!
не мога да повярвам че се разправяте за такива простотии---би ли ми обеснил някои от вас аз--комунист, селянин, нацист, партиен секретар, и т.н.--ли сам. питам защото ходя и на двата стадиона, харесвам и двата отбора и се радвам на успехите им.

Пловдив-люлката на българските таланти
- rump_shaker
- Контакти:
STENLI написа:абе аз друго се питам, каде са легендите на ботев-4ИКО, ЗЕХТИНСКИ, Г.СЛАВКОВ, К.КОСТАДИНОВ, ПАШЕВ,БАКАЛА,БЛАГО,ЯСЕН И ДР. абе на тях не им ли пука за агониата в БОТЕВ. защо не поемат няква инициятива, заедно с нас феновете !!!!
И аз това се питам. Само ние феновете като че ли ни ебе за този отбор. Мисля че е редно цялата общественост и всички клубни легенди да излезнат от сянката и да вземат отношение.

Събратя жълто черни.....ще си я караме май още дълго ....ей така....немили недраги.........сами срещу селския урод
Нито легенди нито институции нито бизнес............няма никой........май трябва да затягаме редици......... не,че сме ги отпускали...... но нека бъдем реалисти............. и горе главите пред нашия враг и врагове 

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
mai samo bobi dimitrov pravi neshto za razlika ot velikite legendi
Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва
Вижте, има нещо, в/у което си струва да си помисли. Селския взима пари от транша от ЦСКА, ,но недава заплати (днес), защо, преди ден-два футболистите са взели някакви кинти (от кого, май не е ясно). Щеше да гони бунтарите и клекна, може да има нещо и нищо чудно скоро да има сделка. Той няма друг правилен ход. От нас се иска да го натискаме постоянно, както го правят хората на Кръстева.
- sorcererals
- Контакти:
rump_shaker написа:STENLI написа:абе аз друго се питам, каде са легендите на ботев-4ИКО, ЗЕХТИНСКИ, Г.СЛАВКОВ, К.КОСТАДИНОВ, ПАШЕВ,БАКАЛА,БЛАГО,ЯСЕН И ДР. абе на тях не им ли пука за агониата в БОТЕВ. защо не поемат няква инициятива, заедно с нас феновете !!!!
И аз това се питам. Само ние феновете като че ли ни ебе за този отбор. Мисля че е редно цялата общественост и всички клубни легенди да излезнат от сянката и да вземат отношение.
Няма да ги чуете и видите, освен ако няма някакво развитие на сделката, тогава ще се появят да трупат дивиденти. След толкова разговори с тях, как един не застана като мъж и да ни подкрепи. Смеем се на циганите, но те имат един Бонев, който струва много повече от всичките ни легенди и ветерани взети накуп, въпреки всичките си недостатъци. При нашите екс-звезди няма лидери, всички се гледат накриво и се плюят един друг. Не могат да преглътнат личното си его и да застанат рамо до рамо в името на клуба, заради който са известни.

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва
Рикелме написа: Той няма друг правилен ход.
Кога е взимал правилно/логично решение?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
Модератор Ботев написа:Темата е пусната в оригинал от 1912. Заради намесата на един тиквеник е наложи предната тема да бъде заключена. Взети са мерки против него.
Тиквеник си ти, голям модератор си - няма що.
-
- Контакти:
Крайни фенове на "Ботев" заплашиха със смърт бъдещия старши
Крайни фенове на "Ботев" заплашиха със смърт бъдещия старши треньор на отбора, заканвайки се, че няма да се спрат пред нищо, докато не изгонят омразния им президент Димитър Христолов, установи "Plovdivmedia". Зловещите заплахи цъфнаха на най-четения фенски сайт на "жълто-черните" - bultras.com.
Крум ГРЕБЕНАРОВ
Там лидерите на агитката са отправили официално обръщение към евентуалния треньор, който ще назначи Селския:
"Сядаш не на треньорски стол, сядаш на електрическия стол. Предупреждаваме те, ние, феновете на "Ботев", после да няма "Ама това, онова, поканиха ме в труден момент...". Всеки, който се допре до Селския урод, става Ева Браун през април 1945 година...", категорично е краткото, но пределно ясно обръщение.
"Plovdivmedia" потърси за коментар хора с влияние сред агитката. От тях разбра, че временният наставник Пепо Пенчев също няма да бъде приет с добро, заради съгласието му да слугува на Бат Митьо.
В същото време в другия фенски сайт - botev1912.com, се появи информация, че един от кандидатите за нови наставници - Ясен Петров, се е опитвал откровено да изнудва Христолов за пари. Пловдивският Джанини отдавна е персона нон грата за привържениците на "Ботев", след като извърши предателството да работи във вечния враг "Локомотив". Според информация на агитката Яшар, както вече е наричан Петров, е поискал от командос Митьо 5 000 лева на ръка плюс 5 000 лева месечна заплата, за да замени подалия оставка Костадин Ангелов.
Крум ГРЕБЕНАРОВ
Там лидерите на агитката са отправили официално обръщение към евентуалния треньор, който ще назначи Селския:
"Сядаш не на треньорски стол, сядаш на електрическия стол. Предупреждаваме те, ние, феновете на "Ботев", после да няма "Ама това, онова, поканиха ме в труден момент...". Всеки, който се допре до Селския урод, става Ева Браун през април 1945 година...", категорично е краткото, но пределно ясно обръщение.
"Plovdivmedia" потърси за коментар хора с влияние сред агитката. От тях разбра, че временният наставник Пепо Пенчев също няма да бъде приет с добро, заради съгласието му да слугува на Бат Митьо.
В същото време в другия фенски сайт - botev1912.com, се появи информация, че един от кандидатите за нови наставници - Ясен Петров, се е опитвал откровено да изнудва Христолов за пари. Пловдивският Джанини отдавна е персона нон грата за привържениците на "Ботев", след като извърши предателството да работи във вечния враг "Локомотив". Според информация на агитката Яшар, както вече е наричан Петров, е поискал от командос Митьо 5 000 лева на ръка плюс 5 000 лева месечна заплата, за да замени подалия оставка Костадин Ангелов.
кАнАр До ГрОб