Спрете с простотиите с ГУНДИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Re: Спрете с простотиите с ГУНДИ

Мнениеот АСМ1899 » 30 мар 2009 23:37

gundi shofioro написа:АМА АЗ САМ ШОФЬОР И КАРЪМ ФЕРАРИ,ТАТИ МИ ГО КУПИ ОТ ЛИЦЕНЗА :D

Не искам да съм злобен, но нека следващата покупка на баща ти е единична стая за теб в някоя психиатрия! Момче не прави чест на никой това което правиш, пий си хапчетата, вземи си дозата, пий си алкохола, изпуши си тревата или удари една злобарка и се укроти! Търсиш под вола теле, но там ще намериш нещо друго, впрочем май точно това търсиш????

ПС няма ли модератор да спре тая помия??
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 31 мар 2009 00:24

Нямам думи?!Дано наистина тези келешчета осъзнаят каква глупост вършат,начело със свинята дудучето.Само оскверняват името на един от най-големите отбори в България.Нямат си и на представа кой човек обиждат,човек с традиции,човек който никой не може да отрече качествата му и голямото му сърце,с което е играл за Левски и България.Тези малоумници могат само да му целуват краката и да му се кланят. :evil:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

sepahan
Контакти:

Мнениеот sepahan » 31 мар 2009 07:52

Никак не е лесно да си малоумен олигофреничен полуидиот.Тъкмо започнеш да ходиш до тоалетната без придружител и те засърбява аналното отверствие и ти се иска да правиш секс.И тъй като си грозен и глупав и никой не ти обръща внимание ти вземаш и написваш нещо,което сам не можеш да приемеш за нормално.Върви там,от където си излязъл за пръв път уроде неземен.И дано си разбрал-няма да се намери между всички тук във форума нито един,който да те подкрепи.Ти си дете от кръвосмешение.Нека не ме разбират неправилно и ще се опита да доуточня-май си създаден от изпражнениятя на прасета от една свиня майка.За такъв като тебе и храчката и лукс,камъка скъпоценност.Умри в жлъчния си сок изроде на човешкия род.И не се наричай шофьор.Твоето име е изрод.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 31 мар 2009 08:57

не мога да повярвам че тази тема още съществува.....ало модовете ,,,,айде деееее :evil:
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 мар 2009 09:10

Въпросният потребител аз лично съм му сложил бан завинаги :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

sepahan
Контакти:

Мнениеот sepahan » 31 мар 2009 09:20

Прекрасно.Явно не се чувства комфортно между нормално мислещи хора.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 31 мар 2009 10:27

zalojnik написа:не мога да повярвам че тази тема още съществува.....ало модовете ,,,,айде деееее :evil:
Не се ядосвайте, темата поне показва според мен, че нормалните хора, които ходим по мачове сме много повече от идиотите.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 31 мар 2009 14:54

Най-добрият ми приятел е цска-р , като го бъзикна може да ми тегли 1-2 майни...но нормални цска-ри има много ..а тея изроди ..къде и да ги смешил все ще им е малко.Точно такива не могат да се нарекар БЪЛГАРИ.И в Сряда няма нужд ада ходят на стадиона и да показват какви турци по душа са.
ЛЕВСКАР до гроб!

sepahan
Контакти:

Мнениеот sepahan » 31 мар 2009 16:31

Не ,изродите не са нито турци,нито са от който и да е фен клуб защото не са хора,не са и животни-те са си изроди.Да не обиждаме излишно хората край нас,а тези,които се опитват да имитират човешкия род.

Върни се в “Футбол - България”