Кръв и здраве за "Наздраве"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

marian80
Контакти:

Re: Кръв и здраве за "Наздраве"

Мнениеот marian80 » 09 яну 2011 15:16

а как може да влезна в турнира с мой отбор?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 яну 2011 15:43

Поздравления и от мен!

Макар, че се чудя как някои единици, които се отричат от форума и екипа му и в същия момент, да защитават цветовете му и да се наричат като една от най-популярните теми в него?!

На другите желая успех и горе главите. Като чух за гол в последната минута и мен ме стана малко яд, но другия път ще биете! Стискам палци за следващия мач!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 яну 2011 15:55

slavia_forever написа:Поздравления и от мен!

Макар, че се чудя как някои единици, които се отричат от форума и екипа му и в същия момент, да защитават цветовете му и да се наричат като една от най-популярните теми в него?!

На другите желая успех и горе главите. Като чух за гол в последната минута и мен ме стана малко яд, но другия път ще биете! Стискам палци за следващия мач!
Вместо да си говориш някакви неопределени неща, вземи се замисли защо 70% от играещите в тоя отбор не пишат във форума. Отбора представлява сайта и форума на гонг, а не модераторите, колкото и да е жалко.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 яну 2011 15:58

И аз не знам за чий х*й ползваме името на тоя форум, който не заслужава да има отбор.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 яну 2011 15:59

Коце, ако като екип на форума отделите повече време и подкрепите отбора на живо (тук изключвам Сашо, който играе като потребител, а не като модератор), а не хабите енергия в това да доказвате чии е гонг.бг ще бъдете по-полезни. Идеята за форум в сайта на гонг едва ли е на действащите модератори, един вид днеска сте вие, утре не, но мястото за общуване и намиране на истински приятели, които обичат футбола и спорта е точно тук. Не узурпирайте името на гонг...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 яну 2011 16:00

rsk написа:И аз не знам за чий х*й ползваме името на тоя форум, който не заслужава да има отбор.

Драго ни е регистрирал така. Не мога да ти кажа защо, сигурно пак е бил пиян.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 яну 2011 16:28

Аз стигнах до извода, че качествен съдия на каквото и да е ниво в България НЯМА! Да, играе се твърдо и грубо, но имаше други досадни неща, които трябва да се отчитат, но уви...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 яну 2011 16:33

Cesc Fabregas написа:

Вместо да си говориш някакви неопределени неща, вземи се замисли защо 70% от играещите в тоя отбор не пишат във форума. Отбора представлява сайта и форума на Гонг, а не модераторите, колкото и да е жалко.

[offtopic]Да, има друг форум с 27 регистрирани потребители, някои от които играят за Гонг, от които средно във времето от 0 до 2-ма са онлайн. Вчера например ТАМ, при 1 онлайн + двама гости в другия форум, трима човека се изявяваха в Гонг. Други, като виден техен модератор наблюдаваше само онлайн. От тях единия поздрави майките на някои от нас, без да бъде провокиран от нищо и никой, докато аз бях изгонен от другия форум "за провокация", без да съм казал нищо провокативно на никого, с конкретна причина "не ме кефи ника ти". :lol: Като говориш да се замисля, замисли се ти върху това, как се модерира там! И въпреки многобройните опити да се привлекат хора на онова място, имате само една залиняла спам тема и няколко раздела, повечето теми с почти никаква активност. А сега риткате мачлета с марката Гонг и казваш, че Дражко така ви регистрирал, защото бил пиян, та затова. Неуважението ти явно е традиционно! Такива като ТЕБ :shock: зад гърба по форумите обиждат хора като мен например, но пред тях/мен до момента не видях КАПЧИЦА СМЕЛОСТ да се изправят като мъже и да ги обидят в очите! Подобно държание бих го окачествил, но не тук, а пред теб очи в очи, като мъж, а не зад гърба ти или пред останалите. Това е твоя почерк! Аз комплекси не знам колко имам (както казваш пред другите), мен са ме оценили потребителите на форума и в момента (за личния ми живот няма да ти говоря защото дори и ти знаеш за него, какво съм постигнал и много други знаят!).[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 09 яну 2011 17:30

Не се карайте, това са глупости! Сички сме хора и никой няма прави да съди друг за нищо! Това е спортен форум, и сички сме обединени заради един общ интерес - Спорта! Умния човек преглъща егото си, умния човек не е емоционално дребнав! Гледайте по глобално на нещата и не се занимаваите с дребните, ежадневни сплетни ;) ... иначе голяма идилия се разигра в темата, ама аз не съм доволен от наща игра, и не мисля че съдията ни е виновен за каквото и да било! Много сме слаби и вместо да си чешеме езиците и да си галиме егото, може да потренираме малко повече 8-)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 яну 2011 17:36

Мислех изобщо да не занимавам-но ще взема страна!Първо никой не ти дава право да определяш -кой има и кой няма право да играе!Има си правила-щом отговаряме на тях, значи имаме!За другото-то което казах-това и стана-не е само Марто-ако беше само той добре-да кажеш -лична причина -ама не е!90% от отбора е на неговото мнение!Просто прекалихте и превърнахте форума в доста тъжно подобие на това което беше!Имам безброй ЛС-та в които хора ми казват-че са разочаровани и че не е същото!Да не говорим,че в момента във форуам не останаха хора-с които да си пишеш-всички се махнаха-оня ден влязах и всички бяха хора с 100-200 мнения!90% от старите вече ги няма-не ме карай да ти ги изброявам-защото са много!Това е положението-и да го отричате-нищо няма да промените!Форума си загива и това е това е видно!Ако имахте поне малко воля да чуете и другото мнение -да направите компромиси-нещата нямаше да са така!Това е!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”