Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:fearbless написа:Нe мисля,че Манчестър Юнайтед-Ливърпул е по-малко дерби от ващо!Така,че по-спокойно.
О аз съм си спокоен!
Ето как можем да определим кое е най-доброто дерби:
Както знаем за един продукт най-важното е до колко е маркентилен, т.е. доколко добре може да се продава и на каква цена!
Последното Класико го гледоха "САМО" някакви си 800 МИЛИОНА ТВ зрители, като по този начин това стана третото най-гледано предаване по телевизята, за цялата история на телевизията!!!Само откриването на олимпиадата в Пекин и финала на последното световно са събирали по-голяма ТВ аудитория! Кото добавим и десетките милиони, които не са гледали мача по ТВ-то, а в нета по стриймове последното Класико е гледано от близо 1 МИЛИАРД души!!!
Айде кажи ми кога МЮ - Пул ще съберат такава огромна аудитория?! Ако наистина тяхното дерби е на нивото на Класико защо то не предизвиква такъв интерес като Барса- Реал и няма такава невероятно аудитория! Всеки седми жител на планетата Земя е гледал последното Класико!
П.П. Форума пак се бъгна!
Neftochimic1892 написа:ами брат ти от де зн че в китай не ги гледат повече
masona84 написа:Надявам се Берабатов да вкара
В един сайт има интересна анкета:
Кой ще спечели дербито за Купата на Англия?"
а/Манчестър Юнайтед
б/"Червените дяволи"
в/Момчетата на Сър Алекс
г/Бербатов и компания
д/Домакините
![]()
![]()
megan fox написа:fearbless написа:Нe мисля,че Манчестър Юнайтед-Ливърпул е по-малко дерби от ващо!Така,че по-спокойно.
О аз съм си спокоен!
Ето как можем да определим кое е най-доброто дерби:
Както знаем за един продукт най-важното е до колко е маркентилен, т.е. доколко добре може да се продава и на каква цена!
Последното Класико го гледоха "САМО" някакви си 800 МИЛИОНА ТВ зрители, като по този начин това стана третото най-гледано предаване по телевизята, за цялата история на телевизията!!!Само откриването на олимпиадата в Пекин и финала на последното световно са събирали по-голяма ТВ аудитория! Кото добавим и десетките милиони, които не са гледали мача по ТВ-то, а в нета по стриймове последното Класико е гледано от близо 1 МИЛИАРД души!!!
Айде кажи ми кога МЮ - Пул ще съберат такава огромна аудитория?! Ако наистина тяхното дерби е на нивото на Класико защо то не предизвиква такъв интерес като Барса- Реал и няма такава невероятно аудитория! Всеки седми жител на планетата Земя е гледал последното Класико!
П.П. Форума пак се бъгна!
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
megan fox написа:durex написа:Ел Класико е дерби номер 1 може би в последните 5-6 години,но не и преди това!!! И все пак за мен това не е най-голямото дерби
А кое е? Интер - Милан?
megan fox написа:Neftochimic1892 написа:ами брат ти от де зн че в китай не ги гледат повече
А според теб как Класико е събрало такава огромна аудитория?Не мога да си спомня напълно точно цифрите, но по памет 350 милиона от тези 800 милиона зрители са дошли от Китай!
Та китайският ТВ пазар се отчита, споко.
П.П. Смених браузъра и се оправи бъга. Минах от IE на Mozilla.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост