Здравейте,
по какъв начин ще се определи, кой от най-слабите втори да отпадне, след като има неравнопоставеност в квалификациите за световното 2010, зона Европа?
Баражи за световното 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sedem_!_dva
Re: Баражи за световното 2010
Един пич беше обяснил преди няколко дни, че от групата с 6 отбора се махат точките спечелени от мачовете със завършилия на последно място отбор и така се получава все едно групата е с 5 отбора и после се гледат точките от мачовете с/у тези 5 отбора, ако са с равни точки-головата разлика и така...
NON MOLLARE MAI
Аз обясних в една тема вчера! Ама пак ще кажа. Значи групите, или май е само една група с 5 отбора,си остава актива на втория отбор непроменен. На вторите отбори от групите с по 6 отбора се изваждат точките спечелени срещу отборите, класирани на 6 място в КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ. Имаме плюс тук, защото на повечето втори отбори ще се извадят по 6 точки, а на нас според мен ще се извадят 4 т., защото вече завършихме наравно с Грузия и Ч.Гора, а те са най-вероятните отбори, които ще са последни в нашата група. Остава само да ги бием в София.
PFC Litex написа:Здравейте,
по какъв начин ще се определи, кой от най-слабите втори да отпадне, след като има неравнопоставеност в квалификациите за световното 2010, зона Европа?
А ве кви втори отбори, кви пет лева, къв Дядо Коледа, дайте по-реалистично - имаме ли шанс пак да сме най-добрия трети отбор в групите, та да мое да сме в първа урна на жребия за квалификациите за Евро 2012.
П.П пичага готина емблема си избацал ама ако гришката беше основал тва отборче 21-ва година не треаше ли да изглежда по-умрял към днешна дата?????
lumpen написа:П.П пичага готина емблема си избацал ама ако гришката беше основал тва отборче 21-ва година не треаше ли да изглежда по-умрял към днешна дата?????
Нужно ли е да отклоняваш тема с този офтопик?
Като те вълнува подобен въпрос има форум Литекс и там спокойно може да пуснеш тема, и да попиташ все някой ще ти отговори.

PFC Litex написа:lumpen написа:П.П пичага готина емблема си избацал ама ако гришката беше основал тва отборче 21-ва година не треаше ли да изглежда по-умрял към днешна дата?????
Нужно ли е да отклоняваш тема с този офтопик?
Като те вълнува подобен въпрос има форум Литекс и там спокойно може да пуснеш тема, и да попиташ все някой ще ти отговори.
За мен няма значение къде ще ми бъде даден отговор. А не питам някои - питам теб.
PFC Litex написа:Първо, сподели, от кой отбор си за да мога да ти отговоря?
От най-големия. Ма кво общо има тва смойто питане???
Добра тема, добри отговори и стигам до извода, че пак ще минат и без нас в тия баражи! Не мисля така защото не го искам, защото съм против някой, просто сме изтървали питоното! Не е проблема в порграмата! Лошо ли е в последните най-важни мачове да си домакин??? Просто в момента сме потъващ кораб носещ се към далечен бряг знайки. че е почти невъзможно да достигне до него! Пожелавам а всикчи да греша и нашите стигнат поне бараж, това може и да ни обедини, а и да е някаква основа за европейското!!!!!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!