Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа:THE G.A.M.E написа:Аз чакам Жак Вилньов ...![]()
Обаче нещо, май ще му се поотложи завръщането ....
За какво ти е?! Аз миналият сезон се нагледах на провалили се завърнали се световни шампиони. За максимална точност трябваше да го напиша е единствено число де, ама карай! Вилньов ще има плачевни резултати поне през първата си година, докато привикне към всичките новости и дивотии, които измърди ФИА. По-добре да не се връща, че да не разочарова феновете си.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Такума Сато рулираше![]()
![]()
Представете си една битка - Такума с/у Камуи - тия двамата ще си изпотрошат колите на пистата![]()
JackPackage написа:Вилньов колко фенове има че да ги разочарова, освен ако не иска да кара за Испания не виждам как може да се върне във Ф1 този сезон, за Форс Индианците е абсурд да се уреди, той правеше някакви там схеми с личен отбор, ала бала и нищо не стана...
А Вилньов достатъчно се излагаше до 2006та (като почнеш от 98 до 06, има няма 8 години, така че една повече или по-малко)
megan fox написа:Вилньов нямаше конкуретно способна кола, така че не мисля, че се излагаше. Както играта каза той винаги успяваше да извлече максимума от техниката и печелеше точки, независимо, че караше доста слаби болиди.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта