Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Re: Искан от “Левски” подписа с ЦСКА

Мнениеот pe4kata » 09 яну 2011 01:16

Доста хора ги вълнува този въпрос...интересно.Момчето е страхотен футболист-иска ми се да е в Левски,но ако предпочита "онези"....прав му път.Изборът си е негов,не е 1-ия,не е и последния,който ще предпочете едните пред другите,и обратното.Делев имаше невероятен шанс и се възползва,но това момче-едва ли.P.S.-видях че става въпрос и за Бербатов,не съм си правил труда да чета колегите,но много ясно си спомням как дучето и ко. го накараха да реве пред камерите,как се наложи майка му да го защитава и как целия сектор г го псуваше....а сега-бил един от тях?!?!?Нормално-не им е за първи път.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 09 яну 2011 01:24

pe4kata написа:Доста хора ги вълнува този въпрос...интересно.Момчето е страхотен футболист-иска ми се да е в Левски,но ако предпочита "онези"....прав му път.Изборът си е негов,не е 1-ия,не е и последния,който ще предпочете едните пред другите,и обратното.Делев имаше невероятен шанс и се възползва,но това момче-едва ли.P.S.-видях че става въпрос и за Бербатов,не съм си правил труда да чета колегите,но много ясно си спомням как дучето и ко. го накараха да реве пред камерите,как се наложи майка му да го защитава и как целия сектор г го псуваше....а сега-бил един от тях?!?!?Нормално-не им е за първи път.

по-добре Костов да избере ЦСКА от колкото левски
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 09 яну 2011 01:38

emi_loko_plovdiv_usa написа:
pe4kata написа:Доста хора ги вълнува този въпрос...интересно.Момчето е страхотен футболист-иска ми се да е в Левски,но ако предпочита "онези"....прав му път.Изборът си е негов,не е 1-ия,не е и последния,който ще предпочете едните пред другите,и обратното.Делев имаше невероятен шанс и се възползва,но това момче-едва ли.P.S.-видях че става въпрос и за Бербатов,не съм си правил труда да чета колегите,но много ясно си спомням как дучето и ко. го накараха да реве пред камерите,как се наложи майка му да го защитава и как целия сектор г го псуваше....а сега-бил един от тях?!?!?Нормално-не им е за първи път.

Така е...все пак ще бъде резерва на "брата" на Меси.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 09 яну 2011 11:28

pe4kata написа:
emi_loko_plovdiv_usa написа:

Така е...все пак ще бъде резерва на "брата" на Меси.

Незнам за кой брат на меси говориш,но той не е при нас :) Ти си гледай там слорито-а извинявай той беше издънка.
СТАНИСЛАВ КОСТОВ ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЦСКА :) УСПЕХ

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 яну 2011 12:22

Жалки коментари само от сини "приятели" бих казал в стил Деса Поетеса ! Какво да говорим за политиката на двата отбора сините взимат от Локо пЛД готови нападатели, а ЦСКА сега са тръгнали да взимат млади и перспективни играчи, което много ме радва ! Ако не ЦСКА кой би произвел бъдещите млади надежди!? Явно е дошъл моментът да създадем още няколко БГ Звезди, които да блестят в Англия, Германия, Португалия, Испания и тн!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот Pichichi » 09 яну 2011 15:14

За Сл.Костов не знам , няколко от феновете на Пирин споделиха за него че в сравнение със Спас Делев , Костов бил доста по-слаб играч , а мойто мнение за Делев не е никак високо така че да видим . Успех му пожелавам и дано е по-талантлив от Делев и да се наложи в отбора ако го привлечем . Мен повече ме вълнува дали един Бл.Макенджиев няма да е новия първи избор на вратата ни и да се наложи и да остане поне 5 г. че с тия смени на вратари нищо не се получава .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 яну 2011 15:36

Чужденците се връщат в ЦСКА

Почти всички чужденци ще се върнат в ЦСКА за първата тренировка утре. В това число влизат и играчите, които отпаднаха от плановете на Милен Радуканов за полусезона. Все още обаче тези футболисти не са се уточнили с ръководството на ЦСКА и това е причината да се върнат в България. Това се отнася най-вече за Кристиян Тибони и Уилям Тиеро. Двамата със сигурност няма да бъдат използвани от треньора на „червените”. Въпреки това обаче трябва да се върнат в България.

Единственият футболист, с когото нещата са уточнени и няма да пътува за България е Марко Еспозито. Той си е намерил отбор в Италия и ще продължи там кариерата си.
Фабрицио Грило със сигурност остава в ЦСКА. Левият бранител ще бъде част от отбора поне до лятото. С Лукас Трекаричи пък ще започнат преговори за редуциране на заплатата му и пращането му да играе за юношите.

Очаква се другите чужденци също да се появят на време за първата тренировка. В това число влиза Маркиньос, който още днес се прибира от Бразилия. Към хафлът има интерес от чужбина, но все още не е ясно дали ще се стигне до негов трансфер. Джузепе Акуаро също трябва да се прибере на време. Мишел Платини е възможно да закъснее с ден за първата тренировка на „червените”, но ще се присъедини към отбора максимално бързо.

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 09 яну 2011 15:40

Жалко за момчето(ако е вярно де ;) )-очаква го нерадостната съдба на Делев и Галчев- 1-2 години безтитлие в България с грохналият ЦСКА, и после- Сибир или Чечня където отиват червените играчи в последните 11 години(това че Цска продавал на запад отдавна УМРЯ-от Бербатов насам, не са продали никой на запад, и провалиха много талантливи футболисти като Велизар Димитров, Христо Янев, Гъргоров, Вальо Илиев, Тодор Янчев, Иван Стоянов та дори и Русия-Иванов-всички те имаха качества но не направиха нищо в чужбина:)) :lol:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 09 яну 2011 16:24

Някой чувал ли го е този Тодор Христов ?
Добър играч ли е на какъв пост играе ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 09 яну 2011 17:55

Joni_ написа:Някой чувал ли го е този Тодор Христов ?
Добър играч ли е на какъв пост играе ?

не съм го чувал,но гледам играе като атакуващ халф,нещо много атакуващи привличаме-Садула,Костов,Йовчев и ако вземем и този....сега трябва да вземем 1-2 защитници и сме ОК + 1 дефанзивен халф при това млад

Върни се в “Архив”