Дискусии и Резултати: Годишни класации на Gong.bg 2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии и Резултати: Годишни класации на Gong.bg 2010 г.
Честно казано,доста се учудвам,че аз съм попаднал в тройката на тази класация,но благодаря на хората,които са ме оценили по някакъв начин.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- PLOVDIV PEE 1912
Потребителите да преценяват доколко са позитивни постъпките им. Моето тълкувание е, че може би това е тяхната "благодарност" затова, че във форума на Гонг има подфорум Ботев Пд, а другите отбори от долните групи (като Нефтохимик например, също с не малка публика) нямат такъв.
Махнете го бе Слависте.Що не го махнете?
- JackPackage
- Контакти:
Честито на Виктор (Мадридиста) и на Фокса за мястото в тройката, да почерпите 
Заслужена разгромна победа за Виктор за мен лично, при гласуването за потребител и форум/подфорум.... тук нищо няма да кажа...

Заслужена разгромна победа за Виктор за мен лично, при гласуването за потребител и форум/подфорум.... тук нищо няма да кажа...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
Blue_Girl
- Контакти:
Честито на Madridista!
За потребител на 2010 г. не съм съгласна, но както и да е.
За форума, който е най-посещаван, а именно Левски се радвам!
Мислих, че под/форум Футбол свят ще събере повече гласове, отколкото Свободна зона, но съм грешала.
За потребител на 2010 г. не съм съгласна, но както и да е.
За форума, който е най-посещаван, а именно Левски се радвам!
Мислих, че под/форум Футбол свят ще събере повече гласове, отколкото Свободна зона, но съм грешала.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- to6kata1912*
- Контакти:
Честито на всички спечелили. Само ме е яд малко, че plovdiv1926 не е станал модератор на годината! Честито 
- slavia_forever
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Потребителите да преценяват доколко са позитивни постъпките им. Моето тълкувание е, че може би това е тяхната "благодарност" затова, че във форума на Гонг има подфорум Ботев Пд, а другите отбори от долните групи (като Нефтохимик например, също с не малка публика) нямат такъв.
Махнете го бе Слависте.Що не го махнете?
to6kata1912* написа:Честито на всички спечелили. Само ме е яд малко, че plovdiv1926 не е станал модератор на годината! Честито![]()
Дискутирах по-скоро действията на част от вашите, защото ви беше хубаво, когато всички, включително много локомотивци застанха заедно до вас срещу Христолов. Ти ще се бъдеш ли мъж да кажеш, дали постъпихте правилно и заради един човек, който мразите - Plovdiv1926, подменихте вота за "потребител на годината" на толкова хора? Всички заставаха зад вашите каузи. Класацията рябваше да се спечели заслужено от acmilan, megan fox или Madridist! Няма да оцените това, че имате раздел, без да сте в А група - оценихте Академик Сф. Не оценявате и потребителите, които ви подкрепяха в трудното за вас време. Не оценявате и модераторите, които винаги са имали предвид, колко сте чувствителни и са ви пазели. Е, няма ненаказано добро, а и тези времена свършиха, пък някои се учим, докато сме живи.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- to6kata1912*
- Контакти:
Първо - винаги съм бил благодарен на локомотивците, които застанаха зад нас, когато христолов беше президент, но това бяха около 5-10% от феновете на другия отбор. Второ - това гласуване го взехте твърде насериозно, а и нашия вот както и ти сам се досещаш е "отрицателен", а не положителен, но просот няма гласуване за "АНТИ-потребител" на годината. Трето - след като гласуваме иронично за модератор и потребител на годината е абсолютно логично да гласуваме и иронично за форум на годината, защото според доста хора е ненормално да има форум на Академик, където я се пусне една тема с 2-3 мнения, я не... а няма форум на Нефтохимик примерно, който ще бъде много по-посещаван и много по-интересен за футболната общественост във форума. Това е моето мнение!
slavia_forever написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Потребителите да преценяват доколко са позитивни постъпките им. Моето тълкувание е, че може би това е тяхната "благодарност" затова, че във форума на Гонг има подфорум Ботев Пд, а другите отбори от долните групи (като Нефтохимик например, също с не малка публика) нямат такъв.
Махнете го бе Слависте.Що не го махнете?to6kata1912* написа:Честито на всички спечелили. Само ме е яд малко, че plovdiv1926 не е станал модератор на годината! Честито![]()
Дискутирах по-скоро действията на част от вашите, защото ви беше хубаво, когато всички, включително много локомотивци застанха заедно до вас срещу Христолов. Ти ще се бъдеш ли мъж да кажеш, дали постъпихте правилно и заради един човек, който мразите - Plovdiv1926, подменихте вота за "потребител на годината" на толкова хора? Всички заставаха зад вашите каузи. Класацията рябваше да се спечели заслужено от acmilan, megan fox или Madridist! Няма да оцените това, че имате раздел, без да сте в А група - оценихте Академик Сф. Не оценявате и потребителите, които ви подкрепяха в трудното за вас време. Не оценявате и модераторите, които винаги са имали предвид, колко сте чувствителни и са ви пазели. Е, няма ненаказано добро, а и тези времена свършиха, пък някои се учим, докато сме живи.
Да ти кажа няколко неща по ред на болда!
1. Не мислиш ли, че това е дооооста пресилено-просто много му се смеем
2. Напротив оценяваме го, но НЯМА да допуснем и свеволията, които някои модове(и ти в това число!) си избиват негативизма да не кажа по груба дума, защото ще ме изтриете или пък така модерните банове за потребители от Ботев. Това, че не сме в "А"
и въпреки, това сме почти през цялото време на второ място по активност много ли ви дразни?!
3. Всички които са се отнасяли достойно са уважавани тези които обаче имат за цел да се гаврят с нас те печелят разни награди!
И нека за последно ти кажа нещо относно опита за подмяна на вота!
След като има положителна класация, то трябва да има и отрицателна такава тогава наградата, щеше да отиде при потребителя който си я заслужава най-много!
Лек ден!
- botev_1912
- Контакти:
slavia_forever написа:Аз мога само да кажа, че опитите за изкривяване и подмяна на вота от някои от привържениците на Ботев Пд като цяло не успяха, поне за модератор на годината и закономерно спечели този, който наистина заслужаваше.
Успяха обаче да подменят вота за потребител на годината. Това за съжаление не си е за тяхна сметка. Щом омразата към един човек направи така, че да жертват всички останали потребители на форума - успяха - браво, нека се радват. Лично за мен закономерни победители в класацията "потребител на 2010 г." биха били тези, които в момента са на 2-ро и 3-то място.
Това е тема за дискусии на вота в годишните класации и затова си казвам мнението. Ако уважаемите потребители (не всички) в жълто се чувстват комфортно в ролята, в която се изживяват, нека да са радостни. Да не изпускаме и факта, че щяха да направят подфорум Академик Сф най-харесвано от тях място, като те почти не пишат там. Потребителите да преценяват доколко са позитивни постъпките им. Моето тълкувание е, че може би това е тяхната "благодарност" затова, че във форума на Гонг има подфорум Ботев Пд, а другите отбори от долните групи (като Нефтохимик например, също с не малка публика) нямат такъв.
А може би от този вот който дадоме ние трябва да Ви светне една червена лапичка и да си зададете някои въпроси без да си мислите, че Вие сте безгрешни!
Този вот трябва да Ви покаже, че има няколко отбора без подфорум в гонг, а заслужават да имат за сметка на измислени отбори с 10-на фена! Примери много!
Замислете се и на какви хора сте поверили модерирането, защото някои от тях си превишават правата многократно!
Айде живи и здрави!
slavia_forever написа:Дискутирах по-скоро действията на част от вашите, защото ви беше хубаво, когато всички, включително много локомотивци застанха заедно до вас срещу Христолов. Ти ще се бъдеш ли мъж да кажеш, дали постъпихте правилно и заради един човек, който мразите - Plovdiv1926, подменихте вота за "потребител на годината" на толкова хора? Всички заставаха зад вашите каузи. Класацията рябваше да се спечели заслужено от acmilan, megan fox или Madridist! Няма да оцените това, че имате раздел, без да сте в А група - оценихте Академик Сф. Не оценявате и потребителите, които ви подкрепяха в трудното за вас време. Не оценявате и модераторите, които винаги са имали предвид, колко сте чувствителни и са ви пазели. Е, няма ненаказано добро, а и тези времена свършиха, пък някои се учим, докато сме живи.
Нито един локомотивец дори за миг не си е пожелавал Христолов някога да се махне! В това може да си 1000% сигурен!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- JackPackage
- Контакти:
acmilan написа:JackPackage написа:Честито на Виктор (Мадридиста) и на Фокса за мястото в тройката, да почерпите
Заслужена разгромна победа за Виктор за мен лично, при гласуването за потребител и форум/подфорум.... тук нищо няма да кажа...![]()
Колега,на мен честито няма ли
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]