Дискусии и Резултати: Годишни класации на Gong.bg 2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии и Резултати: Годишни класации на Gong.bg 2010 г.
Честито и нека почерпят да не се ослушват 

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Дискусии и Резултати: Годишни класации на Gong.bg 2010 г.
Здравейте, ето и резултатите от гласуването:
1. Модератор на годината - Madridist(55 гласа)
2. Потребител на годината - plovdiv1926(16 гласа)
3. Форум- Левски(19 гласа)
4. Подфорум-Свободна зона(18гласа)
Честито на победителите.
1. Модератор на годината - Madridist(55 гласа)
2. Потребител на годината - plovdiv1926(16 гласа)
3. Форум- Левски(19 гласа)
4. Подфорум-Свободна зона(18гласа)
Честито на победителите.
- Middlesbrough
- Контакти:
PFC Litex написа:Мадридист за потребител на годината има над 20 гласа само на последните страници, какво сте броили не зная.
даааа !

Офтопик:
Мадридист за потребител на годината има над 20 гласа само на последните страници, какво сте броили не зная.

- slavia_forever
- Контакти:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин

-
- Контакти:
E дайте и 2ро, 3то място или поне до опрделен брой гласове.
- slavia_forever
- Контакти:
slavia1913 написа:E дайте и 2ро, 3то място или поне до опрделен брой гласове.
За модераторите:
2-ро място slavia_forever - 17 гласа
3-то място Plovdiv1926 - 14 гласа
За потребителите:
2-ро място: acmilan 11 гласа
3-то място: Madridist и megan fox - 10 гласа

Специално искам да благодаря на всички хора,които са гласували за мен. Надявам се и през настоящата година да оправдая вашето доверие. Също така, искам да изкажа благодарности и за останалите модератори от екипа,които страшно много ми помагаха в началото и продължават да го правят. 

Обаче за потребителя...

- slavia_forever
- Контакти:
Аз мога само да кажа, че опитите за изкривяване и подмяна на вота от някои от привържениците на Ботев Пд като цяло не успяха, поне за модератор на годината и закономерно спечели този, който наистина заслужаваше.
Успяха обаче да подменят вота за потребител на годината. Това за съжаление не си е за тяхна сметка. Щом омразата към един човек направи така, че да жертват всички останали потребители на форума - успяха - браво, нека се радват. Лично за мен закономерни победители в класацията "потребител на 2010 г." биха били тези, които в момента са на 2-ро и 3-то място.
Това е тема за дискусии на вота в годишните класации и затова си казвам мнението. Ако уважаемите потребители (не всички) в жълто се чувстват комфортно в ролята, в която се изживяват, нека да са радостни. Да не изпускаме и факта, че щяха да направят подфорум Академик Сф най-харесвано от тях място, като те почти не пишат там. Потребителите да преценяват доколко са позитивни постъпките им. Моето тълкувание е, че може би това е тяхната "благодарност" затова, че във форума на Гонг има подфорум Ботев Пд, а другите отбори от долните групи (като Нефтохимик например, също с не малка публика) нямат такъв.
Иначе благодаря на всички, които са гласували за мен. Лично аз смятам, че никой от модераторите не може да се разглежда по отделно. Всеки си има добри страни, както и всеки има своите грешки. Но за да я има тази класация и да участват толкова хора в нея, значи екипът се е справил добре през изминалата година.
По отношение на потребителите на форум Гонг мога да кажа само, че това са хора, които не желаят простотия, които искат форумът да бъде едно чисто място и да дискутира в рамките на колегиалността, толерантността и добрия тон. Затова и ние сме тук, за да създадем на тези хора нужния комфорт за целта.
Успяха обаче да подменят вота за потребител на годината. Това за съжаление не си е за тяхна сметка. Щом омразата към един човек направи така, че да жертват всички останали потребители на форума - успяха - браво, нека се радват. Лично за мен закономерни победители в класацията "потребител на 2010 г." биха били тези, които в момента са на 2-ро и 3-то място.
Това е тема за дискусии на вота в годишните класации и затова си казвам мнението. Ако уважаемите потребители (не всички) в жълто се чувстват комфортно в ролята, в която се изживяват, нека да са радостни. Да не изпускаме и факта, че щяха да направят подфорум Академик Сф най-харесвано от тях място, като те почти не пишат там. Потребителите да преценяват доколко са позитивни постъпките им. Моето тълкувание е, че може би това е тяхната "благодарност" затова, че във форума на Гонг има подфорум Ботев Пд, а другите отбори от долните групи (като Нефтохимик например, също с не малка публика) нямат такъв.
Иначе благодаря на всички, които са гласували за мен. Лично аз смятам, че никой от модераторите не може да се разглежда по отделно. Всеки си има добри страни, както и всеки има своите грешки. Но за да я има тази класация и да участват толкова хора в нея, значи екипът се е справил добре през изминалата година.
По отношение на потребителите на форум Гонг мога да кажа само, че това са хора, които не желаят простотия, които искат форумът да бъде едно чисто място и да дискутира в рамките на колегиалността, толерантността и добрия тон. Затова и ние сме тук, за да създадем на тези хора нужния комфорт за целта.