Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Коко Динев: Базил де Карвальо ще е играч на Левски

Мнениеот седемнамалко » 08 яну 2011 22:12

LaRgO написа:
седемнамалко написа:
не си запознат, братя Миневи са юноши на Левски, Огнянов е от 15-годишна възраст при нас, кога трябва да дойде за да е наш юноша? Да ме прости Господ за сравнението, но той и Меси сигурно е играл футбол в Аржентина преди да иде в академията на Барса, значи не е техен юноша, така ли? Стига с тая школа, в клубове като Левски могат да играят и се налагат само най-добрите - като Гаджев например, не можем да си позволим да налагаме 10 юноши и да се борим даа не изпаднем, като ти харесва да имаш школа стани фен на Марица, например.

Добре Огнянов е дошъл на 15 години в школата.Той си е некадърник.Това,че е от школата не трябва да е хвалба,напротив.Тъпо е да се дава пример с него.

Според мен пък е тъпо да се хващаш за едно име от изброените 6 само в този пост и да го обявяваш за слаб, хубаво - слаб е, но е юноша на Левски, другите 5 не са слаби и също са юноши на Левсски, в следващият пост има още 5, във всеки един отбор от А група има по още трима, най-често титуляри - също юноши на Левски! Какво повече?

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 08 яну 2011 22:17

Карвальо е добър футболист и ще ви свърши работа, ама тези пари са много за него! Иначе с Димов уцелихте 10та ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
slambang
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот slambang » 08 яну 2011 22:25

НА МЕН ДРУГО НЕ МИ Е ЯСНО, ХОРА-ЗАЩО ИЗОБЩО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ ,ОТ КОИТО НАЙ - МНОГО ИМАМЕ НУЖДА !! А САМО ЗА РАЗЛИЧНИ НАПАДАТЕЛИ СЕ ГОВОРИ ! НЕ ЧЕ НЕ НИ Е НУЖЕН И ТАКЪВ,КАКТО И КРИЛО,НО .... :shock:
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 09 яну 2011 00:14, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 08 яну 2011 22:28

Разбирам всички в този форум - искрено!
Левскарите, като мен, тръпнат да разберат дали Гарата и Базил ще си партнират в атаката на Левски.
Останалите, думичката употребявам съвсем на място, се молят "Богу горещо" това да не се случва, защото напролет ще има....."Ах, леле, мила майко, юнашка!"
Каквото и да стане ясно е едно - обсъжда се пак Левски!
Моят Левски е в устата на всички, това е отбора, останалото е за шарения в цветовете!
САМО ЛЕВСКИ!
Победа!

Enravota
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Enravota » 08 яну 2011 22:31

slambang написа:НА МЕН ДРУГО НЕ МИ Е ЯСНО, ХОРА-ЗАЩО ИЗОБЩО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ ,ОТ КОИТО НАЙ - МНОГО ИМАМЕ НУЖДА !! А САМО ЗА РАЗЛИЧНИ НАПАДАТЕЛИ СЕ ГОВОРИ ! НЕ ЧЕ НЕ НИ Е НУЖЕН И ТАКЪВ,КАКТО И КРИЛО,НО .... :shock:

И аз това се чудя...нападатели та нападатели.
Нямаме централен защитник и бекове трябват... Тоя Мюлдер не го възприемам аз :-)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 яну 2011 22:37

седемнамалко написа:
Според мен пък е тъпо да се хващаш за едно име от изброените 6 само в този пост и да го обявяваш за слаб, хубаво - слаб е, но е юноша на Левски, другите 5 не са слаби и също са юноши на Левсски, в следващият пост има още 5, във всеки един отбор от А група има по още трима, най-често титуляри - също юноши на Левски! Какво повече?

[offtopic]Според мен школата не върви както трябва.Не излизат достатъчно таланти.Работата в школата е сбъркана.Какво от това като във всеки един отбор има юноши ? Това означава,че не са добри за Левски,а това означава,че в школата има нещо сбъркано.Школата не е за захранване на други отбори.[/offtopic]

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 08 яну 2011 23:08

ivaka написа:Разбирам всички в този форум - искрено!
Левскарите, като мен, тръпнат да разберат дали Гарата и Базил ще си партнират в атаката на Левски.
Останалите, думичката употребявам съвсем на място, се молят "Богу горещо" това да не се случва, защото напролет ще има....."Ах, леле, мила майко, юнашка!"
Каквото и да стане ясно е едно - обсъжда се пак Левски!
Моят Левски е в устата на всички, това е отбора, останалото е за шарения в цветовете!
САМО ЛЕВСКИ!
Победа!

Интересно мнение,което и аз споделям.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 08 яну 2011 23:41

Коко Динев си е умен човек. Дори и двамата да останат в Левски то бъдещият му процент от продажба си остава.
Само че не си мислете че двамата (Гара и Базил) биха направили добър дует. Просто ще си "изядът" един на друг головете.
Трудно биха вкарали и двамата по 15-16 гола и то при положение че нямаме мачове в Европа.

За мен има 2 варианта:

1) И двамата остават и атакуваме ШЛ с пълни сили и мощ ! Уникално. Като потвърждение за това Базил на скоро се изпусна,че :
Би било фантастично да играе с Гарата.Което говори само за това че има и такъв вариант. Което си е и затраховка за това Гарата да не тръгне по пътя на Рабех. (И да стане така то поне Базил ще е утеха за Батков и Гонзо...)

2) Гарата го продават и Коко си взима процента от него. Като компенсация Коко Динев сваля цената на Базил и си запазва % от него. Страхотна схема. Като потвърждение пък за този вариант са думите на Батков " Имаме готов вариант ако продадем Гарата" - а именно договорката с Коко Динев.

3) Това някак ми се върти от дълго време в главата - Коко Динев има участие в Левски. Не малко време Батков търси човек с когото да си поделят издръжката на Левски. И все пак макар и малко вероятен този вариант е възможен при условие че Коко не иска да има гласност това.

От всичко не мога да си обясня до ден днешен пиянската случка с Гарата. И съм убеден че не е случайно нищо в нея !
Нима има полицай които да не си лапне 500-1000 лв от пиян футболист ?
Или другия вариант е това да е дело на НЕдоброжелателите на Батков-Гонзо. Все пак знаем мръсните игрички на Батков с лиценза на Цска, отношението му към Боримиров,Сираков ...
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 08 яну 2011 23:53

Хубаво ще е да го вземем , дано да се наложи Базил в ЛЕВСКИ ако дойде ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 яну 2011 00:12

levskar4e_forever написа:МН МН се радвам, защото по този начин състава ще стане мн добър особено ако задържим Гарата(чорбарите ще реват яко :) ;) като им набутаме 5 гола )!Аз предлагам тази схема:

-------------------------Митрев/Илиев--------------------------------
----Дъстли--------Милиев--------Грийн--------Минев/Старокин
--------------------Гаджев--------Димов/Йовов------------------
----------------------------Дарко-----------------------------
-------------Де Карвальо-----------------------Жо----
--------------------------------Гара------------------

Как ви изглежда схемата, аз мисля че ако играем така никой не може да ни спре!!! :) ;)

Пак няма да ви стигне ;)
Левски с 15 победи през пролетта, ние с 14 и си стискаме ръцете.
Изображение

Върни се в “Архив”