Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Re: На Батков класния нападател

Мнениеот kaloyanker » 08 яну 2011 18:57

Levskar_90 написа:Къф класен ве има 5 мача в професионалния футбол. Ритал цял живот по селските паланки на Франция. Този е Дениран втори номер. Срам ме е, че в ОТБОРА НА НАРОДА - ЛЕВСКИ пристигат такива недоразумения и то за 350 000 евро...

И не го сравнявай с Дембеле, Дембеле се е разминал с Лацио, Дембеле е от най - добрата школа в ЕВРОПА - КЛЕРФОНТЕН, Дембеле е признат от Ги Ру, като изклячителен талант.

Няма база за сравнение с плажното футболистче от селските паланки на Франция - Карвалито.

Ей ся се прибирам и като видях тая новина незнам, много съм ядосан, няма такъв срам.

Нека Батков си пати с тоя пенсионер, аз никога няма да го приема тоя в отбора на сърцето ми !!

Представи си,че момчето направи силен полусезон и после бъде продаден на добра цена ... тогава?
Levski 1 - 0 Sporting

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 яну 2011 18:57

Sleepwalker написа:Абе момчета, само при мене ли е така или наистина форума нещо се сбъга? След всеки рефреш мненията на отделните хора се разбъркват и в момента ми изкарва, че мнението с отговор на един от постовете е публикувано и се вижда ПРЕДИ самия пост? :roll:

И при мен е така и сега не се знае този пост къде ще отиде в темата
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 08 яну 2011 18:57

"Оникални" мнения. :D Автора или е пил, или получава SMS-и от някъде...

Карвальо е играл в Сошо, Брест, Страсбург и Седан (по-познатите отбори). И Локото - разбира се.

Гара Дембеле, например, е играл в Истрес, Пиерикос, некви си АГФ и общо има 14 гола от 61 мача (без да смятам сегашния сезон в Левски).

Така, че - айде по-леко и ше видим кво ше стане, ама то, като си прост е за цял живот....
Последна промяна от dxl на 08 яну 2011 18:59, променено общо 2 пъти.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 08 яну 2011 18:57

Ей туй феновете на Левскито все недволни бре, нема угодия :lol:
Ако не ви върши работа, пращайте го насам, поне тука и плаж си имаме, та ще се чувства като у дома си !
[center]Изображение[/center]

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 08 яну 2011 18:58

Карвальо има при нас 13 мача 7 гола и 3 асистенции!!!Гара преди да дойде в Левски при нас имаше 14 мача и 5 гола!Правете си изводите,пък и като не го искате,нека си стои при нас!Сини лигльовци!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Коко Динев: Базил де Карвальо ще е играч на Левски

Мнениеот acmilan » 08 яну 2011 18:58

Сашо Александров написа:
acmilan написа:Според мен,съвсем спокойно,Левски може да променя схемата в дадени мачове и да минава в 4-3-1-2.Просто в България двама дефанзивни халфа ти трябват точно за 2-3 мача,че дори май само срещу Литекс.Проблемът на българските отбори е главно в липсата на свежи идеи в атака.Едно класическо нападение между едър и силен физически голаджия и техничен лек нападател с добър поглед върху играта,съчетан с конструктивен халф с убийствен извеждащ пас много трудно могат да бъдат неутрализирани в А група.Да не говорим,че не е задължително да се играе с крила.Например моят любим отбор Милан е играл винаги без типични крила.В съвременния футбол е нужно да имаш футболисти с разностранни качества,не типичен житен бегач по фланга или уличен побойник в средата на терена,а комплексни играчи,които да се движат постоянно и да си сменят местата,а и функциите.Разбира се,няма нищо лошо в това схемата и тактиката да се сменят в зависимост от противника.Не ги сменя само Барселона,но там може да противодейства само Мауриньо и не на Ноу Камп и не с всеки отбор.Една от основните грешки,между другото,на Мъри Стоилов е,че той не си променяше схемата и начина на игра,което доведе до сериозно изчерпване и в Левски,и в Литекс, и в националния отбор.А и що се отнася до Карвальо,той спокойно може да играе офанзивен халф или крило,не е задължително да е централен нападател,което означава,че може да играе с Дембеле дори и при 4-2-1-2-1,което е реално сегашната схема на Левски.

Ако играем само с един дефанзивен халф то той ще бъде да речем-Гаджев, а Грийн какво ще го правим?! Ще лъска пейката?! Не ми се вярва. Същото се отнася и Ицо Йовов. В съвременият футбол беговете задължително трябва да играят като крила. В Левски това е точно така особено Веско Минев.

Е,аз просто изказвам мнение,не ми е работа да ви редя състава :) Иначе Грийн може да си играе защитник,добър тандем са с Милиев,като взаимно се допълват.А и има футболисти за различни мачове,има футболисти с променлива форма,контузии,картони и т.н.Така че е хубаво да имаш алтернативи и да си готов да реагираш при всякакви ситуации.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 яну 2011 19:01

Levskar_90 написа:Браво Батков наистина докара едно класно недоразумение в Левски с 5 мача в професионалния футбол( без престоя му в Локо)

Пожелавам ти, тоя да бъде по зле и от Дениран Ортега ! Не взе новия Бербатов - Костов, а това плажно футболистче Карвалито.

Махаш Дембеле и взимаш Ортега 2 номер... нека бъде провал, долна алчна агентурска мишка :evil:

ХАХА Базил Де Карвальо има над 150 мача във Френция, а точно тоя селянин костов я има "5 мача" я няма... Новия барбуков... оле мале. И кво пожелаваш на Батков ве ? Или на "твоя" отбор? Толко кух човек рядко се среща... и Карвальо ако е плажно футболистче то костов е махленско
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 08 яну 2011 19:01

Абе момчета, само при мене ли е така или наистина форума нещо се сбъга? След всеки рефреш мненията на отделните хора се разбъркват и в момента ми изкарва, че мнението с отговор на един от постовете е публикувано и се вижда ПРЕДИ самия пост? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 яну 2011 19:01

Sleepwalker написа:Явно е сериозна работата, отговорът на ПФК Литекс мина преди моя пост... :roll:

Няма ли някой админ тука?

Вече споделих за проблемът на администратор.

И тоя ми поста отиде на ............. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 яну 2011 19:04

Levskar_90 написа:Ритал цял живот по селските паланки на Франция. Този е Дениран втори номер. Срам ме е, че в ОТБОРА НА НАРОДА - ЛЕВСКИ пристигат такива недоразумения

и мене ме е срам от такива "Левскари" ама... Май си сбъркал отбора... четирибуквието ще ти подхожда повече
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”