ако хлафовете са в диамант (Грийн пред защитата, Влади и Жо малко пред него и Дарко зад нападателя)... но няма време за обиграване на нова тактика

Но мисля че Базилето си е за крило точно взето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:има някакъв измислен вариант на 4-4-2 така че да играем и с Базил и с Гарра, ама ще сме без крила...![]()
ако хлафовете са в диамант (Грийн пред защитата, Влади и Жо малко пред него и Дарко зад нападателя)... но няма време за обиграване на нова тактика
Tommi написа:JackPackage написа:има някакъв измислен вариант на 4-4-2 така че да играем и с Базил и с Гарра, ама ще сме без крила...![]()
Жо няма да ни върши почти никаква работа на тази позиция
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Masaba написа:Чакайте!Не беше ли този футболист,който струва най-малко 1 950 000лв?
caci написа:от bojiTHEmaster на 08 Яну 2011 16:47
caci написа:
Карвальо,според мен е по-добър от Гара погледнато комплексно,а ако постигне КПД-то на Гара,ще се окаже и по-скъп.
Сигурно си единствения човек на планетата, който смята че Карвальо е по-добър от Дембеле...
Не забравяйте какво каза Батков. Че задължително ще вземем набелязания нападател (Карвальо), независимо дали Гарата ще си тръгне или не. Така че шансът двамата да играят заедно в Левски не е 1:1000 а 50:50
На Гара слабостите му са в обработването на топката,дай му на него да си я пусне напред и да надбяга защитника,трудно я запазва и затова най-вече в Европа се видя това.Ако не вкарваше толкова много щеше да е един от всички,но май до сега само в Левски е успявал така да вкарва.
Карвальо не вкарва толкова/но и Гара в Локото не вкарваше така/,но има много по-добра техника и поглед върху играта,а ако има и късмета на Гара да вкарва,бързо ще забравим за Гара,ако бъде продаден.
podlogite написа:batbozho написа:Истината е че ако Левски задържат Гара до лятото каквито са индикациите напоследък ще направят такова нападение дето аз не помня да е имало последните 20-на години в БГ.
Базил ще го представят понеделник на Герена и няма нищо общо с продажбата на Дембеле.Днес пак го гледах на тренировката.Много класен нападател,всяко отиграване подсказва за това.
Честито на Левскарите,пак ударихте 6-ца от тотото.За пореден път ви преливаме животворни черно-бели кръвни телцаОстава да си вземете и титлата сега.
Затова Левскарите в България освен собствения си клуб, другият и почти единствен, който уважават е Локомотив Пловдив.Сметките са ни били чисти, приятелството добро.
Надявам се Гарра да остане, офертите за 1,8 милиона са смешни за него, само от участието догодина в ЛЕ, ако станем шампиони и отпаднем последния кръг преди групите на ШЛ ще вземем 3,5 милиона евро. Не виждам защо му е на Батков да си разбиваме отбора сега. Има един вариант, при който продаваме Жо и Базил ще играе отляво.
П.С. Тази година Левски ШАМПИОН, Локо с купата и всички др да го ...
vladitol написа:обственикът на Локомотив Пд Коко Динев е първият, който официално потвърждава за преминаването на Базил де Карвальо от неговия тим в Левски. Той даде кратко интервю за Дарик радио.
- Господин Динев, може би основният въпрос около селекцията на Локо Пд е дали Базил де Карвальо остава, или отива в Левски?
- За Базил де Карвальо имаме устна договорка с ръководството на Левски. Тази устна договорка за мен е като договор.
- Тоест?
- Тоест, Базил де Карвальо ще бъде играч на Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта