Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Levskar_90 » 08 яну 2011 12:56

Когааа на Гарааа паднеетееее паднетеееее ... :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 яну 2011 15:54

Мразя подобни саги с футболисти на Левски !
Това никога не е водило до нещо добро ... нито за дадения играч, нито за отбора !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

NWO

Мнениеот NWO » 08 яну 2011 16:04

THE G.A.M.E написа:Мразя подобни саги с футболисти на Левски !
Това никога не е водило до нещо добро ... нито за дадения играч, нито за отбора !

еми батков много професионално подходи, ама на - малшанс.....

Levski zna4i svoboda

Гара: Искам да си ходя

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 09 яну 2011 12:29

Головата машина на Левски Гара Дембеле е заявил на 12 декември 2010 година, че иска да си тръгне от клуба. Това твърди неговият мениджър мадам Ба. "На 12 декември говорих лично с него и той ми каза: "Мадам Ба, искам да си ходя!" Аз му отговорих: "Ако играеш добре, ще те вземат. Но г-н Батков и г-н Иванов трябва да решат. Казах какво иска Гара на г-н Иванов в негово присъствие. Той е добър футболист, но пазарът е в криза. По мое мнение и грубо казано, той струва между 1 и 2 млн. евро. Толкова е реалната цена на играчи от това ниво на пазара", заяви мадам Ба пред "Труд", която коментира възникналата разправия между Гара и нея, тъй като футболистът иска да си вземе друг агент.

"Ядосана съм от всичко, което се случва! Пак ви казвам, когато подпишеш с един човек, поемаш мисия. Аз изпълнявам моята мисия и му показах в много ситуации, че може да разчита на мен. Знаете в какво положение беше изпаднал той в Гърция. Четири-пет месеца не играеше, имаше разправии със съотборниците. Няма мачове, няма пари. Аз отидох в Пловдив и казах: Мистър Коко, ето, това е пълномощното ми. Работя с футболисти и клубове в Англия, във Франция. Дембеле е добър играч, вземете го!" Той ме послуша и не сгреши.

Помогнах му, защото го познавам от 13-годишен, когато беше в базата в Клерфонтен. Тогава около него се въртяха много агенти. Мосю Ги Ру, знаете кой е той, ме помоли преди повече от година да го измъкна от Гърция. Синът ми Юнес също настояваше: "Мамо, помогни му, моля те!" И го направих. После отидох при г-н Иванов и му казах: "Ако ви трябва голмайстор, вземете го в Левски! Убедих мистър Коко да го продаде. А сега Гара стана звезда и казва: "Мадам Ба, спираме!" Това е лудост. Трябва ли да се съдим във ФИФА? Но ако се наложи, няма да ми мигне окото. Аз съм вряла и кипяла, играя по правилата и искам с мен да играят по правилата", заяви все още действащият агент на Дембеле, който коментира и изцепките на нападателя извън терена.

"Ох, всяка седмица това момче върши глупости. Правя най-доброто, за да го спасявам. Мога да ви кажа много случаи. Това ми е работата като негов агент, но той все пак не ми е син. Преди няколко дни му звънях два пъти по телефона, не ми вдигна. Писах му имейли, не ми отговори. Може да си почива, не знам. Но продажбата му зависи от Левски - той е работодателят, той е шефът", допълни мадам Ба.

Като няма желание по добре да го продадем :(

Enravota
Контакти:

Re: Гара: Искам да си ходя

Мнениеот Enravota » 09 яну 2011 12:48

Стига с тая истерия. И да го продадем и да не го продадем Левски си Левски.
Няма по-голям от клуба. В крайна сметка Дембеле направи такъв сезон благодарение на отбора. Така че и той не бива да забравя, че футболът не е индивидуален спорт.

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Мнениеот Петков » 09 яну 2011 12:53

Вярното заглавие е: "Мадам Ба: Гарра ми каза...", а като се има предвид, че са пред раздяла, тия думи на Мадам Ба нямат никаква стойност.
Изображение

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 09 яну 2011 12:54

Айде запрете се малко , бе направете си една тема ,,ДЕМБЕЛЕ'' и там слагайте новините около него , а не при всяка негова дума да правите отделна тема , гара тва гара онова :!: :!: :!: Тоа сякаш е някакъв бог като го продадете няма да си спомняте кое е Дембеле :idea: :idea:

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 09 яну 2011 12:55

Enravota написа:Стига с тая истерия. И да го продадем и да не го продадем Левски си Левски.
Няма по-голям от клуба. В крайна сметка Дембеле направи такъв сезон благодарение на отбора. Така че и той не бива да забравя, че футболът не е индивидуален спорт.

+1

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 09 яну 2011 13:23

Гарата нещо май,много си повярва,майче е забравил къде беше преди 1-2 години. Ама нищо нали знаете,че ние българите имаме една поговорка, от високо се пада най лошо.Защото където и да отиде тази игра и тия голове няма да ги има.Хората в европа играят а не се влачат като BG защитниците.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 яну 2011 13:28

Enravota написа:Стига с тая истерия. И да го продадем и да не го продадем Левски си Левски.

Да ама ако го продадете ще бъдете посмешището от миналата година. Или си въобразявате, че имате друг свестен играч освен него :?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”