Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Христолов разкри водачите на бойкота

Мнениеот fen fen » 30 мар 2009 18:52

трябва да се признае че на играчите не им е лесно сега. От една страна, имат си договори, които трябва да изпълняват (освен ако няма правни прични да се разтрогнат). Като повечето от нас си имат семейства, някои са с деца и прочие. Ако мен ме накарат да напусна работа ей така в знак на обща воля и аз не знам дали ще вземе кинти отново следващите няколко месеца - .... много ще се замисля. От друга тсрана, има натиск от фенове, ДХ не им е плащал много много, не все пак кихва нещо чат пат. За много от тези момчета, това може да е единствен шанс в живота да останат във фубола. Ако сега бойкотират, при каквото и да развитие след това (нов собственик с кинти - повечето са АУТ; изпадане в В или Б - повечето са аут или заплатите им стават кат на аматьори; ДХ ги увонлява, и т.н.) - повечето ще са зачеркнати за футбла завинаги май. Не ги защитавам щот са супер слаби, но има много възможни погледа в/у една история.

Модератор Ботев

Престъпник!

Мнениеот Модератор Ботев » 30 мар 2009 19:07

Неблагодарници! Прав си, Мите, да се сърдиш! Толкова прекрасни неща им обещаваше десет години, а те само те плюеха! За какво? Задето не си си изпълнявал обещанията? Срамота! Може ли две неща едновременно да се случват – хем да обещаваш, хем да изпълняваш?! Та ти да не си Наполеон? Градска им работа. Чест, морал, достойнство, ала-бала. Та те знаят ли ти откъде си тръгнал, за да дойдеш в града им? А те какво? Наготово, само щото са родени там! Не е редно, прав си!

Да се махнеш искат! Те знаят ли ти колко много милееш за техния „Ботев“? Ама ей на, простаци, не разбират! Добре поне, че държавата е зад теб и те разбира! Десет години никой не ти поиска сметка за нищо, защото знаят хората, че имаш добри намерения! А сега разни келеши, една шепа от няколкостотин хиляди, те мразят и искат да те линчуват!

Аз ако бях на твое място, вместо да правя добрини за клуба им, щях да го разсипя и унищожа! Ей така, напук, та да видят какво е лошо! Знаеш ли какви гнусотии бих могъл да свърша за десет години? Сега ще ти кажа какво трябваше да направиш, за да имаше наистина за какво да те мразят!

Трябваше да пратиш скапания им клуб няколко пъти в „Б“ група! Да съдиш и гониш легендите им! Да ги наричаш лумпени и наркомани! Да им возиш играчите в случаен превоз, ползван за траурни процесии! Да не им купиш нито един футболист! Да не им плащаш премии, заплати, лагери! Да ги оставяш да ги арестуват по чуждите държави, като престъпници! Да им съсипеш детско-юношеската школа! Един лев да не им дадеш за стадиона! Да трупаш дългове на името на клуба им! Да не им ходиш на мачовете!

Ей такива гадости! Тогава щяха да видят те какво е истински убиец и престъпник!

А вместо това, ти пак с доброто! Обеща им титли, нов стадион, евротурнири, пари за играчи, нов рейс, та чак и музей каза, че ще им строиш! От добротата си страдаш, Мите! За това ти се качват на главата! Неблагодарници!

Въпреки това аз знам, че ти няма да спреш! Така и трябва! Отговори на лошото с добро! Дръж се, Мите, не им се давай! Те не могат да ти сторят нищо, защото са сами!
Угнетен от неправдата: Стефан Попов

Темата е пусната в оригинал от 1912. Заради намесата на един тиквеник е наложи предната тема да бъде заключена. Взети са мерки против него.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2009 19:09

дядо_мраз написа:Еми не ги чети тогава,никой не те е питал за твойто мнение май май - ако няма какво да правиш и си уплътняваш времето с нас просто напусни форума на Ботев!!!
P.S.Ако обичаш не ми коментирай поста :!: :!: :!:

Че то... има ли нещо за коментар :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
LocoMotion

Re: Престъпник!

Мнениеот LocoMotion » 30 мар 2009 19:13

"Стига митове и легенди Локомотив-отбора на работническата класа бе любимия отбор на властта през комунизма."/цитат/
Любимият отбор на властта през комунизма бе АФД "Тракия" Пловдив! Не знам доколко при обединението и след това, разграничаването със "Спартак"Пловдив са си поделили и приноса за успехите, но май жълтите искат всичко да припишат на себе си и слагат знак на равенство между АФД"Тракия" и "Спартак"Пловдив?
А отборът на "Локомотив"Пловдив, макар и формално "железничарски", се оформи като отбор на опозицията към комунизма в Пловдив, отбор на художествено-творческата интелигенция и всички, които по някакъв признак - социален, етнически, политически, се чувстваха онеправдани от комунистическата власт!
Фенове на АФД "Тракия" бяха основно присламчилите се към властта партийни секретари, дошли от околните села, техните синове и внуци! Така наречените "чантаджии", защото винаги ходеха с кожена чанта, в която стояха документите и протоколите от последните партийни събрания и последните тезиси на конгреса на партията им, последните доноси към съседите им! Сега фенове на отбора, който , кой знае защо, си присвои името на Ботев, са техните внуци и правнуци и доста неосъзнати и незнаещи за какво става въпрос малки наркоманчета! :roll:

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 30 мар 2009 19:15

LocoMotion написа:"Стига митове и легенди Локомотив-отбора на работническата класа бе любимия отбор на властта през комунизма."/цитат/
Любимият отбор на властта през комунизма бе АФД "Тракия" Пловдив! Не знам доколко при обединението и след това, разграничаването със "Спартак"Пловдив са си поделили и приноса за успехите, но май жълтите искат всичко да припишат на себе си и слагат знак на равенство между АФД"Тракия" и "Спартак"Пловдив?
А отборът на "Локомотив"Пловдив, макар и формално "железничарски", се оформи като отбор на опозицията към комунизма в Пловдив, отбор на художествено-творческата интелигенция и всички, които по някакъв признак - социален, етнически, политически, се чувстваха онеправдани от комунистическата власт!
Фенове на АФД "Тракия" бяха основно присламчилите се към властта партийни секретари, дошли от околните села, техните синове и внуци! Така наречените "чантаджии", защото винаги ходеха с кожена чанта, в която стояха документите и протоколите от последните партийни събрания и последните тезиси на конгреса на партията им, последните доноси към съседите им! Сега фенове на отбора, който , кой знае защо, си присвои името на Ботев, са техните внуци и правнуци и доста неосъзнати и незнаещи за какво става въпрос малки наркоманчета! :roll:

Прави ви кеф да ви банвам един по един ли?

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 30 мар 2009 19:19

@LocoMotion, отиди да се прегледаш.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 30 мар 2009 19:20

Модератор Ботев не недей ,тоя пич е далеч по нормален и понякога се водят разумни разговори .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва

Мнениеот Fallen_Angel » 30 мар 2009 19:21

Кашчей написа:
дядо_мраз написа:Еми не ги чети тогава,никой не те е питал за твойто мнение май май - ако няма какво да правиш и си уплътняваш времето с нас просто напусни форума на Ботев!!!
P.S.Ако обичаш не ми коментирай поста :!: :!: :!:

Че то... има ли нещо за коментар :mrgreen:

На всяко гърне похлупак. Като няма за коментар - защо коментираш?

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 30 мар 2009 19:21

SHYNE написа:Модератор Ботев не недей ,тоя пич е далеч по нормален и понякога се водят разумни разговори .

Като го гледам не е наред.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 30 мар 2009 19:22

е понякога някой прекали с Изображениеи почва да балнува някви неща . то е от времето :)
Сега фенове на отбора, който , кой знае защо, си присвои името на Ботев, са техните внуци и правнуци и доста неосъзнати и незнаещи за какво става въпрос малки наркоманчета! :roll:

за това говоря :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Архив”