Опп пак съм тук след 10дневната изолация наложена ми от ЛеФскарското лоби в ГОНГ форума. Ами може да ви е много мъчно господа МОДЕРАТОРИ ама пак повтарям СОФИЯ не е България нали и тези КОМУНИСТИЧЕСКИ приоми можете на вашите смешниии фенове от ЛЕФФФСКИ да прилагате. Все пак сме завършили Осми клас и знаем как да работим с КОМПИТО ))))))
А вие господа Милиционери първо съберете по някой лев че да платите заплатите на истинските Полицаи че и те семейства хранят. Съжелявам ви Лефскари. По големи СВИРКИ от вас няма по цял свят. И на колегата който се беше намесил от някъде че нямало разлика на колко години си за да си фен на Черно море да кажа че и аз съм МОРЯК като него плавам 15 години и съм обеколил целият свят. И ми е интересно в Южна Африка като спорихме с един тамошен бял къде е България и има ли ФУТБОЛ у нас той ми каза само едно име и то беше ЕВРОИДИОТИТЕ НА ЕВРОПА от София ..... Някъкво отборче Лафчис ли Лефска ли и той не можа да ми отговори . Така че мача в събота е Х колкото и да ми се иска да ви праснем ама с този потенциал който имаме не можем повече. А има и фактор БФС нали..???? Няма да ни дадат защото ако ви открием някъде от към гърба ЧОРБАТА стават ШАМПИОНИ а вие и БФСто не искате нали““????? И Чорбата са същите мишки като вас но поне не ни излагат по света като вас. Затова не се палете а да ходим на мача поне футбол да гледаме. Само Черно море до гроб
ЧЕРНО МОРЕ-левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- charlitobg
- Контакти:
Re: ЧЕРНО МОРЕ-левски
Не съм във Варна и няма време да ви чета глупсотите.Ще го кажа с 2 думи:Грийн Миле стига си се заканвал остави след мача.От големи закани акрая голям срам.
Левскарите стига сте се дървили,знаем се вие всяка гоидна идвате по 1000 фена поне 60,70 %от "провинцията" не се излагайте,Цска имат винаги 2 пъти повече от вас на Тича!!!Ама и тяхните са 70%от провинцията знаем ви как си пъкните стадиона вскеи път в София,така че нямате очи да говорите...
Моята прогноза пълен стадион и грозен футбол от страна на Левски както всеки път когато са на Тича....Нашите пък ще играят както си могат и,ако спрат с безсмислените центрирания може и да бием.Ай със здраве..
Левскарите стига сте се дървили,знаем се вие всяка гоидна идвате по 1000 фена поне 60,70 %от "провинцията" не се излагайте,Цска имат винаги 2 пъти повече от вас на Тича!!!Ама и тяхните са 70%от провинцията знаем ви как си пъкните стадиона вскеи път в София,така че нямате очи да говорите...
Моята прогноза пълен стадион и грозен футбол от страна на Левски както всеки път когато са на Тича....Нашите пък ще играят както си могат и,ако спрат с безсмислените центрирания може и да бием.Ай със здраве..
Морски,много си прав и Колето си е взел поука.От мача с говедата,спираме с безсмислените центрирания и започваме само със смислени такива!
За предстоящия мач-дано не играем отново срещу 14 говеда !Както обикновено се случва.При равни условия-твърда единица.Футболния потенциал в момента е в наша полза.А останалото...БФС! 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Говедата напълниха гащите още преди мача
.Колко бе?Колко дни искате да отложим мача?За неделя,за понеделник...за август месец,когато кажете сме готови да ви рендосаме говеждите задници.Направо подайте молба за служебна победа с 0:3,защото не е честно спрямо вас и жалкия ви копанарски отбор нашия великолепен състав да играе на 100% срещу вас.Просто ще ви размажем и ще хвърлим в истерия цялата синя журналистическа паплач.Ужас,даже и най-малките теленца са наясно,че даже и равен във Варна значи йок титла,а мача е 99% твърда 1-ца,защото ние сме ЧЕРНО МОРЕ,а те-ЕВРОИДИОТ и срещу такива отборчета нищо освен победа не се приема!!!Айде,чакаме следващата декларация или следващия милиционерски донос.МАЧКАЛИ СМЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ И ПАК ЩЕ ГИ МАЧКАМЕ,ЩЕ ВИ НАВРЕМ СИНИТЕ ФУРАЖКИ ОТЗАД И ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ОБРАТНО ПО СЕЛАТА ВИ ЩЕ ВИ ПРАТИМ-Синдел,Аврен,Генерал Тошево,Провадия,Въглен и Игнатиево.Деразайте,още само 3 дена на незаслужено водачество имате,после край!ТИК-ТАК,ТИК-ТАК....КЗЛ 

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

- sedem_!_dva
GreenMile написа:Говедата напълниха гащите още преди мача.Колко бе?Колко дни искате да отложим мача?За неделя,за понеделник...за август месец,когато кажете сме готови да ви рендосаме говеждите задници.Направо подайте молба за служебна победа с 0:3,защото не е честно спрямо вас и жалкия ви копанарски отбор нашия великолепен състав да играе на 100% срещу вас.Просто ще ви размажем и ще хвърлим в истерия цялата синя журналистическа паплач.Ужас,даже и най-малките теленца са наясно,че даже и равен във Варна значи йок титла,а мача е 99% твърда 1-ца,защото ние сме ЧЕРНО МОРЕ,а те-ЕВРОИДИОТ и срещу такива отборчета нищо освен победа не се приема!!!Айде,чакаме следващата декларация или следващия милиционерски донос.МАЧКАЛИ СМЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ И ПАК ЩЕ ГИ МАЧКАМЕ,ЩЕ ВИ НАВРЕМ СИНИТЕ ФУРАЖКИ ОТЗАД И ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ОБРАТНО ПО СЕЛАТА ВИ ЩЕ ВИ ПРАТИМ-Синдел,Аврен,Генерал Тошево,Провадия,Въглен и Игнатиево.Деразайте,още само 3 дена на незаслужено водачество имате,после край!ТИК-ТАК,ТИК-ТАК....КЗЛ
Никой не е искал отлагане на мач, ти това не го ли разбра. Това е плод само на някакви болни фантазьори и лайнари като тебе, твоя гуро и духовен водач Жоро Атанасов, някакви драскачи от Спортал. Кокала ясно заяви вчера на пресконференцията, че отлагане на мач никой не е искал, Левски не го е страх от никой, най-малкото от отбра на Черно море. Видя се с каква класа разполага отбора ви от мачовете с Ботев и Черноморец, така че не знам за какви се мислите и че разполагате с нещо повече от Левски, не не сте по-силни и нямате по-добри играчи, колкото и да ви се иска, това е за момента истината. Преди около месец-два ви казах, че ще завършите извън четворката, а вие мечтаехте шампиони да ставате, ама БФС щяло да ви пореже...

NON MOLLARE MAI
така че не знам за какви се мислите и че разполагате с нещо повече от Левски, не не сте по-силни и нямате по-добри играчи, колкото и да ви се иска, това е за момента истината
ХАХАХ мислим се за стоиностен отбор ,които играе футбол а не разчита на съдииска свирка (затова и стадиона се пълни за разлика от вашия)
С какво наще играчи са по лоши от ваще , че 90% от играчите ни са Българи може би ???
Дерзаите и разчитаите на мангалите да ви изкарват мачовете но така БГ футболът се закопава !!!
Всичко ще се види на мача в Събота ,дано поне да има игра а не пародия на футбол и съдията да е главния герой.
- sedem_!_dva
frenzy написа:така че не знам за какви се мислите и че разполагате с нещо повече от Левски, не не сте по-силни и нямате по-добри играчи, колкото и да ви се иска, това е за момента истината
ХАХАХ мислим се за стоиностен отбор ,които играе футбол а не разчита на съдииска свирка (затова и стадиона се пълни за разлика от вашия)
С какво наще играчи са по лоши от ваще , че 90% от играчите ни са Българи може би ???
Дерзаите и разчитаите на мангалите да ви изкарват мачовете но така БГ футболът се закопава !!!
Всичко ще се види на мача в Събота ,дано поне да има игра а не пародия на футбол и съдията да е главния герой.
Що не погледнеш класацията за посещаемост, вас в тройката ви няма май...

Има чужденци и какво от това, като те са класни ще играят. И Дарко, Да Коща, Рабех, Жо са най-класните чужднци в България, аз не виждам защо да не се разчита на тях в такъв случай, дори покрай тях израстват и другите футболисти от отбора.
Залага се и на младите играчи- Милиев, Гаджев, Генев, Хичо, Цецо Димитров или Божката Митрев, Лъчо Балтанов, както и на играчи 84 и 85 набор като Живко и Сърмов, Веско Минев, последния мач влезна и Цачев, абе кво съм взел да ти обяснявам, ако погледнеш разширения състав ще видиш, че има 9-10 от ДЮШ на отбора ни, на които се дава шанс да се изявяват.
Харесва ми, че наистина при вас се залага 90 % на българи, ама то не е лесно и да признаеш, че наистина в Левски се работи за развитието на младите футболисти-деца, юноши и младежи. С едно изречение-злобари сте повечето, които пишете в този форум на Черно море, с изключение на няколко потребителя, които разсъждават.
И стига с този съдия, че става смешно вече. То ако почне да му се скача от първата минута, без значение дали има за какво, как очакваме да свири по правилата в такава обстановка.
Кво се занимавам и аз с вас, кво ли разбирате от това, което написах по-горе. Дай само да псуваме и плюваме...
NON MOLLARE MAI
абе какви са тия говеда бе? ти да не си правен от бик бе? бах ти и болното тъпанарче!Veso1913 написа:Морски,много си прав и Колето си е взел поука.От мача с говедата,спираме с безсмислените центрирания и започваме само със смислени такива!За предстоящия мач-дано не играем отново срещу 14 говеда !Както обикновено се случва.При равни условия-твърда единица.Футболния потенциал в момента е в наша полза.А останалото...БФС!

пич не му се връзвай много тоя си адски ПроЗт. Биеме ги тея паламуди и готово. Само Левски оле!!!!!! Варна е синяяяяяя!!!eighteen написа:абе какви са тия говеда бе? ти да не си правен от бик бе? бах ти и болното тъпанарче!Veso1913 написа:Морски,много си прав и Колето си е взел поука.От мача с говедата,спираме с безсмислените центрирания и започваме само със смислени такива!За предстоящия мач-дано не играем отново срещу 14 говеда !Както обикновено се случва.При равни условия-твърда единица.Футболния потенциал в момента е в наша полза.А останалото...БФС!

"Кво се занимавам и аз с вас, кво ли разбирате от това, което написах по-горе. Дай само да псуваме и плюваме..."
Седем-не мисля,че някой те кара пишеш в този форум.И наистина не се занимавай с нас,пиши си във форума на твоя отбор,май там никой не ти обръща внимание и се дразниш тук.Затова има обособени форуми - за привърженици,а не за избиване на комплекси.
Седем-не мисля,че някой те кара пишеш в този форум.И наистина не се занимавай с нас,пиши си във форума на твоя отбор,май там никой не ти обръща внимание и се дразниш тук.Затова има обособени форуми - за привърженици,а не за избиване на комплекси.