Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Искан от “Левски” подписа с ЦСКА

Мнениеот acmilan » 07 яну 2011 23:18

Ще коментирам темата от гледна точка на това,че да отидеш там,където ти каже баща ти,е смешно.Всеки човек си има живот и може да го изживее само той,друг няма да му го живее.Същото е и с футбола.Да,бащата може да даде съвет,да изкаже мнение,но не и да вземе решение.Така поне е при нормалните хора.Иначе нямам никаква представа къде ще играе това момче и съм на 100 % убеден,че медиите също не са наясно.Просто щом разберат за някакъв интерес или сами стигнат до извода,че може нещо да се случи по начина,по който те мислят или искат да стане това нещо,пишат гръмки заглавия.Нагледали сме се на много такива случаи.И понеже качеството на българския трансферен пазар е изключително ниско,всеки футболист,който може да спира топката и е вкарал поне гол или направил асистенция в мач,даван по Тв веднага е свързван с трансфер в Левски или ЦСКА,в краен случай Литекс.И понеже ръководителите на грандовете разбират от футбол,колкото аз от ядрена физика,а повярвайте ми,аз абсолютно нищо не разбирам от ядрена физика,интересът се появява само и само да не го вземе другият.Въобще...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бате Гацко
Контакти:

Мнениеот Бате Гацко » 07 яну 2011 23:38

acmilan написа:Ще коментирам темата от гледна точка на това,че да отидеш там,където ти каже баща ти,е смешно.Всеки човек си има живот и може да го изживее само той,друг няма да му го живее.Същото е и с футбола.Да,бащата може да даде съвет,да изкаже мнение,но не и да вземе решение.Така поне е при нормалните хора.Иначе нямам никаква представа къде ще играе това момче и съм на 100 % убеден,че медиите също не са наясно.Просто щом разберат за някакъв интерес или сами стигнат до извода,че може нещо да се случи по начина,по който те мислят или искат да стане това нещо,пишат гръмки заглавия.Нагледали сме се на много такива случаи.И понеже качеството на българския трансферен пазар е изключително ниско,всеки футболист,който може да спира топката и е вкарал поне гол или направил асистенция в мач,даван по Тв веднага е свързван с трансфер в Левски или ЦСКА,в краен случай Литекс.И понеже ръководителите на грандовете разбират от футбол,колкото аз от ядрена физика,а повярвайте ми,аз абсолютно нищо не разбирам от ядрена физика,интересът се появява само и само да не го вземе другият.Въобще...

На Бербатов майка му казваше,така че на това момче защо да не му казва баща му.

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 07 яну 2011 23:47

Нито Галин нито Малин(а) ни трябва, Костов исках аз и това ме радва най-много :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 07 яну 2011 23:50

Интерестно как го е насочил баща му. Отбор, който дължи пари на кой ли не и бави заплатите по 4 месеца. С този прекрасен коефициент, който има със сигурност ще игра в ЛЕ, защото ще е поставен. Абсолютно неясно бъдеще окло лицензи, плащания на какво ли не и т.н. и да идеш там :lol: Е казал е баща му, хубаво. Прав му път. Погледнато реално обаче най подходящото за него място, където щеше да се развие и израстне беше Литекс или Левски, а не отбор с неясно бъдеще.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 яну 2011 00:04

kiko75 написа:
PFC Litex написа:
obi4am_pirin написа:Искаше ми се да направи мъдрия избор и да почне да взима титли а не калъфи!Дано да избере Литекс!Там ще взима титли!Софийските "грандове" още няколко години ще се боричкат за 2-3 място!

При нас според мен щеше да се развие доста много, тъй като ще работи в нормални условия.
Също така офанзивните ни играчи минават 30-така и често щеше да играе, а редом до класни и научени футболисти бързо щеше да израсне.

Бодуров само за година стана национал
Манолев няма какво да му коментирам
Занев същото.

Също така момчета от пиринския край явно добре им влияе въздуха в Ловеч, тъй като няма някой който да е дошъл от там и да се е провалил.

вие сте най голямите виновници Пирен да са на тоя хал откраднахте им над 100 играча за без пари а кварталния лизогъзец на Ганчев обвинява ЦСКА А ЦСКА САМО ЗА ДВЕ ГОДИНИ ДАДОХА НАД 2 МИЛИОНА НА ПИРИН а не като левски пари под масата за Даниел Младенов :evil: :evil:

Пирин от Литекс до момента са получили над 1 000 000лв реални пари и са си ги получили както вече споделих и ние не продаваме играч за 3 милиона, а да обявим, че е за 200 хиляди, така че не приписвай игрите на другите и при нас.
Изображение

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 08 яну 2011 06:20

Влезнах в тази тема и в зимни трансфери на ЦСКА но единственото което можах да прочета е че ЦСКА има задължения към целия свят и от 10 поста най-много 1 е по темата... ясно е че титаните много грозно направиха с продажбата на делев под масата и аз съм твърдо против това защото е трябвало да мислят като са го купували какъв процент да запази пирин. и за това са си виновни само те и е много грозно това което направиха. така се руши реномето на клуба градено години наред. иначе за това че ЦСКА убивал пирин просто е смешно.само за един футболист ЦСКА дължи пари на пирин - галчев. за другите е или платено или се водят дела защото договорите са подписвани от престъпника томов. лошо е че се дължат тези 60 000 лева за галчев но все пак криза е и имаме поставен срок до 14 и предполагам ще се платят тези пари но неможе те да са причината за "убиването" на пирин. то значи борисов и иванов да ревнат сега че алания не са им дали парите за ивановците и да не плащат заплати?! няма логика просто. ианче по темата както каза плешивеца зарков само чичо митко може от 10 мача да каже дали това момче ще го бъде или не. следователно незнам за какво е цялата тази врява? също се надявам че ще вземеме тодор христов а не галин иванов.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 08 яну 2011 10:50

Ако момчето иде в цска,значи е страхливец.Иначе казано там ще се наложи в първия състав много по-лесно отколкото в Левски.Но за мен няма български играчи,които да заслужават и да са нужната класа за нападател на Левски.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 08 яну 2011 10:53

caci написа:Ако момчето иде в цска,значи е страхливец.Иначе казано там ще се наложи в първия състав много по-лесно отколкото в Левски.Но за мен няма български играчи,които да заслужават и да са нужната класа за нападател на Левски.

Интересна логика имаш! :lol: :lol: По-добре страхливец и после някъде из западна Европа, отколкото отвъд Капъкуле :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 яну 2011 11:05

TheClub написа:
caci написа:Ако момчето иде в цска,значи е страхливец.Иначе казано там ще се наложи в първия състав много по-лесно отколкото в Левски.Но за мен няма български играчи,които да заслужават и да са нужната класа за нападател на Левски.

Интересна логика имаш! :lol: :lol: По-добре страхливец и после някъде из западна Европа, отколкото отвъд Капъкуле :)

Откога Нижни Новгород е в Западна Европа.. или Владикавказ, Перм?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 08 яну 2011 11:25

Добре, да приемем, че вие бяхте взели Костов, а ние Де Карвальо. Кой щеше да е конкуренция на Костов - Иса или Чаворски? :lol: Докато сега като е при нас, ще му бъде доста по-трудно да се наложи при конкуренцията на Шеридън, Платини, Йовчев и сръбския нападател, за който пише спортал.

Върни се в “Архив”