При младите футболисти голямо влияние имат родителите и ако баща му е искал да играе за ЦСКА, то някой трудно ще промени решенията му.
Ако статията в Гонг вярно е била с цел медийна пропаганда, то за начало на годината си поставиха доста голяма черна точка, както и кой обслужват като интереси.
Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Искан от “Левски” подписа с ЦСКА
obi4am_pirin написа:Искаше ми се да направи мъдрия избор и да почне да взима титли а не калъфи!Дано да избере Литекс!Там ще взима титли!Софийските "грандове" още няколко години ще се боричкат за 2-3 място!
При нас според мен щеше да се развие доста много, тъй като ще работи в нормални условия.
Също така офанзивните ни играчи минават 30-така и често щеше да играе, а редом до класни и научени футболисти бързо щеше да израсне.
Бодуров само за година стана национал
Манолев няма какво да му коментирам
Занев същото.
Също така момчета от пиринския край явно добре им влияе въздуха в Ловеч, тъй като няма някой който да е дошъл от там и да се е провалил, но след като е избрал ЦСКА, му желая успех на момчето, няма да го съдя сега и да, Костов има адски много футбол с него, дано само съумеят да го развият и изградят като футболист.

kiko75 написа:MaCuMo написа:PFC Litex написа:MaCuMo, не пропускай факта, че Костов е все още юноша, а те са с по-особен статут
да, но той има професионален договор, така че не става и този вариант. Идеята ми е че пича ще играе в ЦСКА но в момента няма как да е подписал нищо, както някой сайтове пишат, до 10 само устна договорка може да има
ако неса ти плащали три заплати нети трябва арбитраж автоматично разтрогваш (ЛЕ ЛИМА И РОДРИГО СОСА ) а пирин ще ги пуснат защото ако разтрогнат по вина на клуба ще им дължат не само заплатите а и други суми
Как тогава Илия Илиев /а и не само той/ не можа да разтрогне толкова време??? Не става толкова лесно!!!

PFC Litex написа:obi4am_pirin написа:Искаше ми се да направи мъдрия избор и да почне да взима титли а не калъфи!Дано да избере Литекс!Там ще взима титли!Софийските "грандове" още няколко години ще се боричкат за 2-3 място!
При нас според мен щеше да се развие доста много, тъй като ще работи в нормални условия.
Също така офанзивните ни играчи минават 30-така и често щеше да играе, а редом до класни и научени футболисти бързо щеше да израсне.
Бодуров само за година стана национал
Манолев няма какво да му коментирам
Занев същото.
Също така момчета от пиринския край явно добре им влияе въздуха в Ловеч, тъй като няма някой който да е дошъл от там и да се е провалил.
вие сте най голямите виновници Пирен да са на тоя хал откраднахте им над 100 играча за без пари а кварталния лизогъзец на Ганчев обвинява ЦСКА А ЦСКА САМО ЗА ДВЕ ГОДИНИ ДАДОХА НАД 2 МИЛИОНА НА ПИРИН а не като левски пари под масата за Даниел Младенов

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Кико тва с 2-та милиона го пиши с много малки букви че ще ти се смеят хората!!!

да, но той има професионален договор, така че не става и този вариант. Идеята ми е че пича ще играе в ЦСКА но в момента няма как да е подписал нищо, както някой сайтове пишат, до 10 само устна договорка може да има[/quote]
ако неса ти плащали три заплати нети трябва арбитраж автоматично разтрогваш (ЛЕ ЛИМА И РОДРИГО СОСА ) а пирин ще ги пуснат защото ако разтрогнат по вина на клуба ще им дължат не само заплатите а и други суми[/quote]
Как тогава Илия Илиев /а и не само той/ не можа да разтрогне толкова време??? Не става толкова лесно!!![/quote] става в офицялен съд не измислен (Тимонов и Николай Манчев) на бфс ЦСКА вече веднъж спечели дело че тоя съд е нелигитимен за арбитража иде реч
ако неса ти плащали три заплати нети трябва арбитраж автоматично разтрогваш (ЛЕ ЛИМА И РОДРИГО СОСА ) а пирин ще ги пуснат защото ако разтрогнат по вина на клуба ще им дължат не само заплатите а и други суми[/quote]
Как тогава Илия Илиев /а и не само той/ не можа да разтрогне толкова време??? Не става толкова лесно!!![/quote] става в офицялен съд не измислен (Тимонов и Николай Манчев) на бфс ЦСКА вече веднъж спечели дело че тоя съд е нелигитимен за арбитража иде реч
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
MaCuMo написа:Кико тва с 2-та милиона го пиши с много малки букви че ще ти се смеят хората!!!
защо да го пиша с малки букви за стойков 100 евро на сто процета платени делев 300 хиляди евро платени на 100% за галчев 250 хиляди евро дължат се 35 000 до края на яноари иван иванов 0,5% от 2 милиона евро процет солидарност
цска е оТбора написа:MaCuMo написа:Как е подписал без да разтрогне???
Макенджиев как е разтрогнал? Отиват при нотариус и готово
Това беше най-краткият виц, който съм чел досега

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
виш фирмения тим колко играчи има от Пирин сигорно са над 100 в момета един юноша неса платили а днес помияра зарков ми пише глупости 

kiko75 написа:MaCuMo написа:Кико тва с 2-та милиона го пиши с много малки букви че ще ти се смеят хората!!!
защо да го пиша с малки букви за стойков 100 евро на сто процета платени делев 300 хиляди евро платени на 100% за галчев 250 хиляди евро дължат се 35 000 до края на яноари иван иванов 0,5% от 2 милиона евро процет солидарност
Значи Делев го вземате за 300К? и сте ги платили всички? и го продавате за 120К? и Иван Иванов го продавате за 2М евро? и за Галчев сте дали 250К евро? и Пиетробон сте го платили? Явно съм много изостанал с цените!!!