Селекцията в Юве 2011.Желания,спекулации,нежелани и взети.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Селекцията в Юве 2011.Желания,спекулации,нежелани и взети.

Мнениеот Blue_Girl » 07 яну 2011 12:51

storm написа:Да вземем Муту а ?

Никога!
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 07 яну 2011 14:13

Лука Тони е доста абсурден трансфер, надали ще успее да замести Кулярела.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 07 яну 2011 16:30

Сега се върнах от работа и мернах за Тони.По-късно моето мнение :)
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 07 яну 2011 16:55

Лука Тони не е новина,а друга е новината,макар лоша и кошмарна.

http://juventus.gong.bg/view_article.ph ... _id=178623

Въпросът е кой е следващия,защото такъв ще има,а най-добрият ни трансфер би бил ако няма повече контузии.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 яну 2011 17:27

лошо за Фабио :(
пфффффф ТОНИ майна ТОНИИИИИИИИИ :@ аи сикана , не зимаха най - добрия италиански играч Касано ама зимат Тони браво МАРОТА !!!!!!!

Офтопик:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 07 яну 2011 18:25

Преди малко Марота при представянето на Лука е казал.че той няма да е заместник на Фабио.В същото време агента на Роси е казал за интерес на Юве към агента му и клаузата в договора му веднага ще падне при оферта от Юве.Роси мечта е да се върне в Италия,най-вече заради националния и родината.Всеки да си прави изводите в думите на Марота и агента на Роси.Роси е двойник по качества като Фабио и би било супер,ако го вземем още сега.Агента на Роси именно говори за зимния трансферен прозорец.Марота явно ми взима думите от вчера за Роси и дано съм пророк :) :) :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 07 яну 2011 18:31

А за Джеко е имало пречка да не премине в Юве.По закон Юве е имал право да картотекира в началото само един извън европейския съюз,защото има квота.Обаче зимната пауза квотата се запазва и неподлежи на промени.А именно всехме Красич и докрая на сезона нямаме повече квоти,а само в началото се правят такива сметки.Затова и Марота в началото на сезона каза,че избира между Красич и Джеко.Джеко обаче е бил нещастен във германския отбор и затова е искал да напусне незабавно.Юве му е бил първи избор,а сити втори,но правилата в Италия са против трансфера му зимата в Юве и затова се е спасил в сити.За мен Джеко направи грешка и сам ще си сърба пупарата.Като неможе да търпи,сега ще плаче! ;) :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 07 яну 2011 18:38

А за Тони какво мога да кажа.Само Ди Натале ни липсва и сме шампиони.Аз не съм против Лука,напротив.Той само ще ни е от полза,за да има конкуренция в атака.Все някой ще се отпуши и ще вкарва.Амаури неможе и на малкия пръст да стъпи на Тони,така,че ще е малко по-добре.Ако вземем Роси докрая, ще се окаже,че не е толкова зле.Нека видим мача с Наполи в неделя,а тогава ще правим сметка за Тони.Победата ни връща в играта,така че не унивайте.А за темата по- отрано да каже, ако някой иска да пуска,за да няма сърдите.Аз ще чакам до утре вечер и ако никой не пусне,ще пусна.Само Юве и горе главата.Капитана след мача е казал,че имаме цели и ще ги постигнем.Аз му вярвам и ще видим накрая кой щеше смее.Аз съм оптимист,докато има математика и докато още дишам :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 07 яну 2011 19:32

А между другото Миколи също прилича доста на Фабио и Роси,но се отличава със убийствен шут от разтояние.Ако Марота реши да пести за Роси също пари,нищо чудно и Миколо да дойде :) Той тръгна за големия футбол от нас,но за жалост имаше голяма конкуренция и му попречи да разкрие потенциала си.Аз съм му фен и досега.Положителното е,че е по млад от Лука Тони,само на 31 :) и знае какво е да носиш екипа на Юве.Ако бях Марота го взимах и него,пак лятото подмладяваме нападението с Пацини и Роси,като Амаури и Якуинта ги пратим в Русия на студа.А за Мело директно в Ман сити при биткаджийте,кадето му е мястото! :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 07 яну 2011 19:38

Италианският голмайстор Лука Тони бе представен официално като ново попълнение на Ювентус. 33-годишният голмайстор бе привлечен от Дженоа по-рано днес и ще играе с екипа на "бианконерите" до лятото на 2012 година.
"Много съм щастлив. Това е една мечта, която става реалност. Още от днес съм на разположение на треньор и ще се опитам да помогна на отбора. Много силно исках този трансфер. Отказах се дори от доста пари, за да приема оферта на Ювентус. Пристигам в Торино с желанието да покажа моята класа и съм повече от уверен, че ще продължа да вкарвам голове, както винаги съм го парвил. Когато ми казаха за интереса на Юве, сърцето ми започна да бие силно. Познавам този колектив и тяхната жажда за триумфи. Миналата година с Рома бях на крачка от мечтата (Скудетото)", каза той.

"Бих искал да донеса малко късмет тук и да направим така, че отборът да има шанс за титлата до края на сезона. Готов съм да дебютирам още срещу Наполи в неделя, но това го решава треньорът. Ще бъде прекрасно да играя със суперзвезда от калибъра на Алесандро Дел Пиеро, той е легенда. Този отбор има голямо желание да спечели трофей през тази година и вярвам, че можем да се борим за трите точки във всеки мач. Дай боже да върнем славата на Юве от близкото минало. Относно офертата мога само да кажа, че на Ювентус няма как да кажеш - не. Всички знаят, че съм класически център-нападател и в схемата на Луиджи Дел Нери ще се включа отлично", сподели Тони.
Изображение

Изображение

Върни се в “Ювентус”