Феновете на ЦСКА правят шествие до "Герена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА правят шествие до "Герена"

Мнениеот redpride » 07 яну 2011 18:08

Не знам, защо Левски искат да играят на Герена. Доколкото си спомням те най-много реваха против квотите за дербито. Явно още преди да е започнала подготовката и новите играчи не са пристигнали в ЦСКА братовчедите от Подуене са се подплашили. Спокойно нашия отбор начело с Титан няма организация. Ако Батков каже мача може да се играе в неговия двор, а той да е съдия. Как не разбрахте, че ЦСКА се чувства неуютно на В.Левски. Колкото да шествието, броя на хората зависи изцяло от подготовката, трансферите и изпълнението на обещанията от Титан. Влезът ли в час нещата, мога да ви кажа, че сектора ни ще бъде пълен на Герена и на играчите няма да им липсва подкрепа, както навсякъде в България. Вие господа подуенци мислете, какво ще правите ако Дембеле си замине, тогава и Герена и съдията трудно ще ви помогнат. Но има време, ще поживеем и ще видим, кой , кого. Засега сте крачка напред, но нещата бързо се променят!

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 07 яну 2011 18:12

redpride написа:Не знам, защо Левски искат да играят на Герена. Доколкото си спомням те най-много реваха против квотите за дербито. Явно още преди да е започнала подготовката и новите играчи не са пристигнали в ЦСКА братовчедите от Подуене са се подплашили. Спокойно нашия отбор начело с Титан няма организация. Ако Батков каже мача може да се играе в неговия двор, а той да е съдия. Как не разбрахте, че ЦСКА се чувства неуютно на В.Левски. Колкото да шествието, броя на хората зависи изцяло от подготовката, трансферите и изпълнението на обещанията от Титан. Влезът ли в час нещата, мога да ви кажа, че сектора ни ще бъде пълен на Герена и на играчите няма да им липсва подкрепа, както навсякъде в България. Вие господа подуенци мислете, какво ще правите ако Дембеле си замине, тогава и Герена и съдията трудно ще ви помогнат. Но има време, ще поживеем и ще видим, кой , кого. Засега сте крачка напред, но нещата бързо се променят!

Панчаревецо,вие кои бяхте ,че не се сещам-Барселона ли ?! Та Левски и на луната да ви хване ,ще ви разпоре.Само виж статистиката,дечко и тогава се прави на отворен.Само незнам кой плашиш като нямате един свестен играч,от дървар нагоре сте,умреляци.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2011 18:28

Синя Гордост написа:
redpride написа:Не знам, защо Левски искат да играят на Герена. Доколкото си спомням те най-много реваха против квотите за дербито. Явно още преди да е започнала подготовката и новите играчи не са пристигнали в ЦСКА братовчедите от Подуене са се подплашили. Спокойно нашия отбор начело с Титан няма организация. Ако Батков каже мача може да се играе в неговия двор, а той да е съдия. Как не разбрахте, че ЦСКА се чувства неуютно на В.Левски. Колкото да шествието, броя на хората зависи изцяло от подготовката, трансферите и изпълнението на обещанията от Титан. Влезът ли в час нещата, мога да ви кажа, че сектора ни ще бъде пълен на Герена и на играчите няма да им липсва подкрепа, както навсякъде в България. Вие господа подуенци мислете, какво ще правите ако Дембеле си замине, тогава и Герена и съдията трудно ще ви помогнат. Но има време, ще поживеем и ще видим, кой , кого. Засега сте крачка напред, но нещата бързо се променят!

Панчаревецо,вие кои бяхте ,че не се сещам-Барселона ли ?! Та Левски и на луната да ви хване ,ще ви разпоре.Само виж статистиката,дечко и тогава се прави на отворен.Само незнам кой плашиш като нямате един свестен играч,от дървар нагоре сте,умреляци.

:lol: :lol: :lol:
За първенство: Левски - 50 победи ; ЦСКА - 40 победи.
За купата на страната: Левски - 19 победи ; ЦСКА - 9 победи.
Общо: 20 победи повече за нас! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

koi4i

Мнениеот koi4i » 07 яну 2011 18:32

Ще показват как се обичал отбора :lol: :lol: И това са феновете, които уж бойкотирали ръководството и тръгнали на мач след няколко победи. Това са фенове, бойкотиращи за 3000лв на месец от ръководството. О велики фенчета, покажете ни как се подкрепя отбор :lol:
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 07 яну 2011 18:33

b0b1 написа:Ето това означава дерби за мен.Старите спомени се завръщат, за това което ставаше на времето.Как улиците се изпълваха от хиляди цесекари, които отиват да подкрепят отбора си.Дерби става само, когато мача се играе на клубните стадиони.Предполагам, че и левскарите ще си напълнят стадиона и ще ни отива прозвището "балканско дерби"!

Мм, и аз ги помня тез славни дни... Влизат 5 000 на стадиона, а още на полувремето са се редуцирали до 500 :twisted:
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

koi4i

Мнениеот koi4i » 07 яну 2011 18:43

b0b1 написа:Аз не разбирам каква е тая простотия дето се излива от феновете на левски.Не съм ви обидил, защо пишете глупости не знам.

Аз коментирам думите на фенклуба не твоите.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 яну 2011 18:45

Супер!Едно време си спомням.Много е яко!Нямам търпение! :twisted: :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 яну 2011 18:50

Ще дойдат макс 500 човека, ще им намажем ските и после ще има 300 на следващия мач на ЦСКА :lol:

Иначе, успех - хубаво е, че някой организира нещо
[center]Изображение[/center]

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 07 яну 2011 18:51

Дербито отдавна няма смисъл, истинското дерби е между агитките, на терена е повече от ясно, че нещата се дирижират от едни господа(които обичат "свирки") в 50+% от мачове. Целият ни футбол е прецакан, националният отбор е чудесен пример за изнемощялата и корумпирана държава. Докато съдиите се назначават от тези "подлоги", а някои фенове (независимо от цвета) си траят, за това, което виждат на терена, само и само, защото """"победите"""" топлят душиците им, то нищо няма оправия.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 07 яну 2011 18:51

koi4i написа:Ще показват как се обичал отбора :lol: :lol: И това са феновете, които уж бойкотирали ръководството и тръгнали на мач след няколко победи. Това са фенове, бойкотиращи за 3000лв на месец от ръководството. О велики фенчета, покажете ни как се подкрепя отбор :lol:

Бойкота е за домакинствата само.Ако не си го разбрал до сега, надявам се да почнеш да четеш по-честичко.

Върни се в “ЦСКА”