Държавата дава 1 млн. лв. за стадиона в Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Държавата дава 1 млн. лв. за стадиона в Лаута
Еми парите добре ги разпределихме, остава да ги дадът

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Еми парите добре ги разпределихме, остава да ги дадът![]()
![]()
Дам, това е най-важното, дано да ги дадът!
ПС. можеше нова тема да се отвори за тази новина!...Милион за Локомотив, 600 000 за сдружението и 2 милиона за юношески комплекс.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Мисля че с оглед дивизиите, правилно се разпределиха парите - 1 милион на Коко и Емилия и 600 хиляди за Ботев Пловдив. Сега предполагам ще кажете, че тези 600 хиляди е трябвало също да отидат за вас, или за юношеския комплекс?
In other news, "жълтурската община", начело с "жълтура" Титюков, спасява Марица (http://sport.plovdiv24.bg/219900.html). Сигурно и това е сигурен знак, че гадния жълтур харчи ненужно пари наляво и надясно, които иначе биха могли и ТРЯБВА да отидат за Локо
In other news, "жълтурската община", начело с "жълтура" Титюков, спасява Марица (http://sport.plovdiv24.bg/219900.html). Сигурно и това е сигурен знак, че гадния жълтур харчи ненужно пари наляво и надясно, които иначе биха могли и ТРЯБВА да отидат за Локо
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- отборът на Пловдив
- Контакти:
veseo, След всичките аванти и подаяния през годините които сте получавали и все още получавате, това твое мнение е доста нагло. Трябва да целуваш ръцете на Наско и на Зума, че благодарение на тях при вас идва тази сума. Вместо да се засрамиш и да си наведеш главата към земята от срам, ти имаш нагластта да пишеш тук и да се правиш на остроумен! Другия път и тези пари няма да видите щом сте неблагодарни. Селяните си оставате селяни, без грам манталитет и култура, вместо да благодариш ти се правиш на умен! 
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
Не за друго, просто ревахте защо се дават по равно пари на вас и на нас (когато новината беше, че ще поделим по 1 милион), сега явно все пак мислите, че ние, като пловдивски отбор, не трябва да получим нищо и само заради вашата благородност ни се отделя част от тоя бюджет?
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Мисля че с оглед дивизиите, правилно се разпределиха парите - 1 милион на Коко и Емилия и 600 хиляди за Ботев Пловдив. Сега предполагам ще кажете, че тези 600 хиляди е трябвало също да отидат за вас, или за юношеския комплекс?
А ти знаеш ли че без Наско Узунов и ХРИСТО БОНЕВ никой отбор нямаше да види и стотинка, защото те двамата са инициаторите??????
veseo написа:Не за друго, просто ревахте защо се дават по равно пари на вас и на нас (когато новината беше, че ще поделим по 1 милион), сега явно все пак мислите, че ние, като пловдивски отбор, не трябва да получим нищо и само заради вашата благородност ни се отделя част от тоя бюджет?
Ако трябва да съм честен след историите ви с КОЕВ- КЦМ и талашитените ви съблекални и стотинка не заслужавате ами хайде! Нали знаеш как е в Европейски съюз? Пари срещу проектче и ПРОЗРАЧНОСТ. Ние имаме изготвен проект от Philips. А ВИЕ??? В крайна сметка нека дадат пари и на двата отбора и да видим кой как ще ги усвои и ще има ли очи след година или две, да иска още пари от държавата.....
Само не знам защо ни обвиняваш за провинения на селския, но иначе си прав. Да видим наистина кое как ще се усвои и да си пожелаем и двата стадиона да получат нужните подобрения 
- Пловдив1926
- Контакти:
veseo написа:Само не знам защо ни обвиняваш за провинения на селския, но иначе си прав. Да видим наистина кое как ще се усвои и да си пожелаем и двата стадиона да получат нужните подобрения
Нали сте същия отбор. Като не искате да бъдете обвинявани за "провиненията" на честния бизнесмен Димитър Христолов, който ви хранеше 11-12 години, си слагате едно 2010 под емблемата. Иначе си носите кръста както всички останали нормални отбори.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Ами айде решете вече, нов отбор ли сме или същия? Знаеш как се нарича това да си нагласяш нещата когато както ти е удобно