Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .
Здравейте на всички превъчженици на Ч.Море ,Честита нова година желая ви само здраве и успешна година ....Първата тренировка на отбора е на стадион ,,Тича'' на 10.01.2011 г. в 14;00 часа .Моля всички истински и уважаващи себе си фенове ,да дойдат да посрещнем футболистите .Ясно ми е ,че не всеки ще има тази възможност ,заради работния ден ,но все пак нека да се постараем..От клуба заявиха ,че ще има изненади .
Re: Първа тренировка на ,,Ч.Море'' .
Какви изненади... другите две попълнения дето ще чакаме да са доказани играчи звезди... или по безплатна топка за всеки фен, дошъл на стадиона

- wicked1913
- Контакти:
Благодаря за информацията. Няма да е зле,който може да види за какво става въпрос, пък и по-масирано присъствие винаги е по-добре 

фалшива коса - фалшив футбол!
Там сме! 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
- Контакти:
Повече съм ентусиазиран от тази първа тренировка за новата 2011 отколкото преди почти всички мачове през мизерната 2010.Пристигащите нови млади моряци+идващите такива от школата може би отварят нова ера за нашия отбор.Там сме 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Айде който чете темата, да се замисли как да си освободи понеделника и да дойде да подкрепи моряците!

Ф.К.Ч.М.
ShooterMan написа:Повече съм ентусиазиран от тази първа тренировка за новата 2011 отколкото преди почти всички мачове през мизерната 2010.Пристигащите нови млади моряци+идващите такива от школата може би отварят нова ера за нашия отбор.Там сме
Странно, но и аз взех да се ентусиазирам, въпреки продажбата на Димов... селекцията доста ми допада да си призная честно. Дано само Стефан Генов да не се притеснява и наистина да залага на младите играчи, за сметка на Адемар, Тиаго и т.н.

-
- Контакти:
Никаквите анонимки Адемар и ТоЯго трябва да се изгонят още в понеделник,за да не се пречкат с бездарието си на младите играчи!Отстраняването на двамата бразилски самозванци значи 100% титулярно място за Исмет Мурадов 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Направо да не идват нито на първата, нито на десетата тренировка, пък и нали им дават по-голяма почивка, да вземат пример от Даксон
ама обикновено некадърните бразилци са точни
помнте Периш какви почивки си правише, но си беше класа

---------------------------------------
Прави сте момчета ,нека да подкрепим младите и нашите юноши,те заслужават . Тази година ,няма да можем да вземем Европейска квота /както се очертава/ ,нито е възможно да испаднем ,нека тогава да разчитаме на нашите кадри ,да се обиграват момчетата .Предполагам ,че всички сме на едно мнение ,длъжни сме да ги подкрепим .