Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот сини богове » 07 яну 2011 11:21

Сагата около Дембеле не ме притеснява в момента. Притесняват ме приказките, че щял да остане при нас до лятото. Представете си вариант, че продължи в същото вихрено темпо, вкара още 20 гола,ставаме шампиони и тъкмо когато трябва да атакуваме шампионска лига го продадем. Левски много пъти е страдал от подобна трансферна политика. Ако ще го продават Гарата предпочитам сега и ако трябва и на половин цена. Ако няма да го продават, то трябва да се мисли за продажба след 2 години. Гарата може да е най- голямата пияница на света, но това май не му пречи да вкарва за нас. Някъде чета коментари, че не ставал за Европа и се цитират мачовете ни като гости на Спортинг, Лил и Гент. А колко положения създадохме за гол в тези мачове? И Меси да играеше едва ли щеше да вкара. Големите пари няма да дойдат от продажбата на Дембеле а от участие в шампионска лига. А ако в лигата Гарра се докаже, то тогава и цената му ще се удвои а и не само неговата. Не виждам как ще му падне мотивацията през пролетта. Всички футболисти са наясно, че трябва да изиграят полусезона на живота си и да станат шампиони и след това да атакуват ЕКТ и най- вече шампионската лига. Единствения шанс това да се случи е да имаме ГОТОВ, СГЛОБЕН и ОБИГРАН отбор. В момента Левски има такъв отбор. Просто ни трябват едно, две класни попълнения и то сега през зимната пауза. Ставаме шампиони, не продаваме никой от титулярите след края на шампионата и чак тогава разчитаме на силно участие в Европа. Дори да не влезнем в ШЛ задължително трябва да сме в ЛЕ и отново да трупаме коефицент. Защото все още имаме някакъв шанс да сме поставен отбор и трябва да го използваме.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 яну 2011 12:30

scooool написа:Currently a non-EU player applying for the permit must have played for his country in at least 75 per cent of its competitive 'A' team matches for which he was available for selection during the previous two years, and his country must have averaged at least 70th place in the official FIFA world rankings over the previous two years.Това са разпоредбите на ФИФА и дано вече приключваме с темата за мен лично няма да има проблем стига да го искат,но щом казаха продаваме го значи остава почти сигурно :).

Моля те, преведи ми го!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 яну 2011 13:40

scooool написа:Currently a non-EU player applying for the permit must have played for his country in at least 75 per cent of its competitive 'A' team matches for which he was available for selection during the previous two years, and his country must have averaged at least 70th place in the official FIFA world rankings over the previous two years.Това са разпоредбите на ФИФА и дано вече приключваме с темата за мен лично няма да има проблем стига да го искат,но щом казаха продаваме го значи остава почти сигурно :).

В случая ФИФА не играе никаква роля и това не са нейни разпоредби. Иначе другото е така ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 яну 2011 16:19

сини богове написа: Притесняват ме приказките, че щял да остане при нас до лятото. Представете си вариант, че продължи в същото вихрено темпо, вкара още 20 гола,ставаме шампиони и тъкмо когато трябва да атакуваме шампионска лига го продадем. Левски много пъти е страдал от подобна трансферна политика. Ако ще го продават Гарата предпочитам сега и ако трябва и на половин цена.

OK. Продаваме го сега, нападателя ни не вкарва 20 гола, не ставаме шампиони... Така по-доволен ли ще си?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 07 яну 2011 16:53

Thsmith написа:
сини богове написа: Притесняват ме приказките, че щял да остане при нас до лятото. Представете си вариант, че продължи в същото вихрено темпо, вкара още 20 гола,ставаме шампиони и тъкмо когато трябва да атакуваме шампионска лига го продадем. Левски много пъти е страдал от подобна трансферна политика. Ако ще го продават Гарата предпочитам сега и ако трябва и на половин цена.

OK. Продаваме го сега, нападателя ни не вкарва 20 гола, не ставаме шампиони... Така по-доволен ли ще си?

Не, няма да съм по- доволен. Но ако трябва да избирам кога да се продаде Гарата- сега или лятото непосредствено преди ЕКТ, категорично избирам сега. Мотивите съм ги изложил в предишния си пост.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 яну 2011 17:11

нещата около селекцията ни май позакъсаха,дано не съм прав.За Димов и Илиев се радвам ,защото от първия наистина имахме остра нужда.Сега Грийн е алтернатива и в средата и в центъра на защитата-хубаво е Гонзо да интегрира един юноша-централен защитник.Десен външен халф,втори нападател на позицията на Дарко-просто са задължителни.Ако не успеем да продадем Весо-личното ми мнение е че трябва да се налага Калин.

Централния нападател-no,comment.
LEVSKI_FOREVER

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 07 яну 2011 17:13

Каквото и да стане с Дембеле трябва да се приеме нормално. А по-доволни ли ще сте- Дембеле остава не вкарва 20, а 5 гола и не ставаме шампиони :roll: Или продаваме Дембеле и заместникът му вкарва 20 гола и не ставаме шампиони. Или ... Мисълта ми е, че не сме пророци. Да изчакаме и да видим. Много не искаха и Дембеле ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 яну 2011 19:23

Сагата със Станислав Костов приключи окончателно. В късния следобед днес нападателят на Пирин подписа тригодишен договор с ЦСКА, научи БЛИЦ. Костов бе силно желан от “Левски”, но в крайна сметка той ще облече червената фланелка. Футболистът ще се яви на първата тренировка на “армейците” в понеделник. На нея ще се яви и неговият съотборник в Пирин – вратарят Макенджиев. Очаква се и юношата на “Левски” Четин Садула.
Хубава работа :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 яну 2011 19:39

siniq_fen написа:Сагата със Станислав Костов приключи окончателно. В късния следобед днес нападателят на Пирин подписа тригодишен договор с ЦСКА, научи БЛИЦ. Костов бе силно желан от “Левски”, но в крайна сметка той ще облече червената фланелка. Футболистът ще се яви на първата тренировка на “армейците” в понеделник. На нея ще се яви и неговият съотборник в Пирин – вратарят Макенджиев. Очаква се и юношата на “Левски” Четин Садула.
Хубава работа :mrgreen:

Ами Петър Байкушев отново е изиграл ключова роля за тоя трансфер.Жалко,че няма да го видим със синята фланелка,но пък няма и за какво да съжеляваме,че не е дошъл при нас.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 07 яну 2011 19:55

Най младият и обещаващ талант изпуснахме, но не съжалявам. Човек, който се колебае между Левски и Цска, но избира червените не ни трябва в отбора. В отбора бих предпочел да играят хора със сини сърца, какъвто е Гаджев, който обичат отбора, а не са дошли само да го използват като трамплин.

Върни се в “Архив”