Има ли шанс Даниел Димов да се наложи в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Има ли шанс Даниел Димов да се наложи в Левски.

Мнениеот TodorT » 05 яну 2011 19:14

Конкуренцията прави един отбор силен... Реално погледнато в центъра сме с Гаджев, Йовов, Грийн и сега Димов .. Ако Грийн се върне в центъра на защитата най-подходящата двойка може би ще е Димов-Гаджев... да не забравяме, че Йовов поостаря, мъчат го често контузии и трябва да има алтернатива за халфовата линия :)

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Има ли шанс Даниел Димов да се наложи в Левски

Мнениеот Синият Болярин » 05 яну 2011 22:31

Нещо не го виждам като новия Боримиров, ама като се сетя какви неща ми се въртяха в главата след привличането на Дембеле и по-добре да си мълча :)

Иначе 245.000 евро за първите 2 трансфера не са никак малко пари като за БГ. Дори Станислав Костов да разтрогне с Пирин, предполагам, че ще се търси и 1 защитник(Старокин?). Славия иска 200.000 евро за Галин Иванов, който също е млад, но си изгради името.

Чака ни жестока битка с Литекс и очаквах по-опитни футболисти. Все пак няма друга алтернатива освен да успеем ;)

Добра, лоша, явно това ще е селекцията. От нас се иска да подкрепяме отбора. 5 точки не са малко, ама сме домакини в директния двубой и в останалите срещи сме с малко по-лека програма.

Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 05 яну 2011 22:46

Синият Болярин написа:Нещо не го виждам като новия Боримиров, ама като се сетя какви неща ми се въртяха в главата след привличането на Дембеле и по-добре да си мълча :)

Иначе 245.000 евро за първите 2 трансфера не са никак малко пари като за БГ. Дори Станислав Костов да разтрогне с Пирин, предполагам, че ще се търси и 1 защитник(Старокин?). Славия иска 200.000 евро за Галин Иванов, който също е млад, но си изгради името.

Чака ни жестока битка с Литекс и очаквах по-опитни футболисти. Все пак няма друга алтернатива освен да успеем ;)

Добра, лоша, явно това ще е селекцията. От нас се иска да подкрепяме отбора. 5 точки не са малко, ама сме домакини в директния двубой и в останалите срещи сме с малко по-лека програма.

Само Левски!

Прав си ....само,че Галин Иванов не го виждам на "Герена" няма шанс да дойде в Левски а и винаги съм казвал,че е много надценен футболист.Той с кой знае какви футболни качества не е станал известен,а само с това,че е бил гадже на Десислава. ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 06 яну 2011 00:54

АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ,НО ЩЕ МУ Е НУЖНО ВРЕМЕ!!!
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 06 яну 2011 09:43, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 07 яну 2011 11:44

Ако вземем централен защитник, от когото спешно се нуждаем, за мен Димов ще е резерва на Гаджев и Грийн. Но пък сега възниква въпроса Огнянов какво ще го правим - резерва на Тасевски може би!?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 яну 2011 13:01

gorg написа:Ако вземем централен защитник, от когото спешно се нуждаем, за мен Димов ще е резерва на Гаджев и Грийн. Но пък сега възниква въпроса Огнянов какво ще го правим - резерва на Тасевски може би!?

Например можем да му покажем вратата? В последните 5 години е в отбора, само заради гола срещу Челси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 яну 2011 16:27

stoyankd написа:Вчера бях във Варна в командировка и разговарях с няколко момчета от фен клуба на Тича, работещи в нашата фирма в тамошния офис. Честно казано те не са очаровани от качествата на Димов и смятат, че няма да е от полза на Левски. Очаквам да напишете мнението си за Димов и имали шанс да помогне на Левски. Моля не се обиждайте от избора му, това е само един футболист от многото, които ще сменят клубната си принадлежност. Учудвам се на феновете на Берое, например за плаката срещу Иво Иванов. Погледнете си съставите и кажете колко са играчите ссъс стаж повече от 3 години. Аз бих се радвал да вземем и Александров(Шерифа), но явно това е невъзможно.

Имам приятел, пловдивчанин, голям локомотивец. През лятото ми викаше:"За какво ви беше този Гарра Дембеле? Играч за местна консумация. Явно Локото е голям залък за него, за това бяга. В Левски е много по- напрегнато, по- трудно. Няма да издържи. С приятели на Лаута си говорихме, максимум 4-5 мача ще запише в Левски. Ще се провали. Тук цял отбор играе за него и вкара само 6 гола. При вас не знам колко ще вкара, но няма да са шест." Не стана точно така. Но другите 20 са разликата между Левски и Локото (много са ми симпатични, но...) Такава е психиката на цървулите. Куче вързано за копа сено. Не могат да преглътнат когато някой успее в нещо.За това са и случките с Иво. Времето ще покаже. Просто вярвайте в уменията и инстинкта на футболните хора в Левски. Провали е имало и ще има винаги и навсякъде. Нека сме оптимисти. Особено днес, на Ивановден. НАЗДРАВЕ!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”