Кой уби футбола в България?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Кой уби футбола в България?
алчността на капиталистите уби футбола не само в България ,но и в цял свят.Вече се гледа само кирията,а истинските достойнства на играта имат значение само за нас публиката,не и са тези които са на терена
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
ShooterMan написа:Кой уби футбола в България
Убиха го комплексите на ПФК Левски и ПФК ЦСКА
.Болни,шизофренични комплекси да бъдат велики,да бъдат номер 1,вечни пожизнени първенци.В името на това десетки години крадат,грабят,убиват,уреждат мачове,купуват съдии,съперници,подкупват,мамят,бият дузпи,шмекеруват и се опитват да се изкарат нещо голямо.Уви,в Европа се вижда колко струват,а именно колкото Кошице,Катовице,Банска Бистрица,Оцелул и т.н.Истината е,че българския футбол е изнасилван от комплексите на тези два комунистически отбора,а всички злини са плод на битката за надмощие между комунистите от двата лагера били те военни или ченгета.Последния пример за издевателството на червено-синята зараза е убийството на ПФК Пирин,страхотна школа за играчи...убиха я като й откраднаха Спас Делев,Борис Галчев,не им ги платиха,на всичкото отгоре фалшифицираха трансфера на последния,за да им платят и процента...а това с мръсната комунистическа цел да фалират клуба до 10-ти януари и да му окрадат и останалите играчи!Само пример.....Левски и ЦСКА - убийците на футбола в България!
Типично комплексарско мнение на привърженик на малък отбор имащ комплекса, че е нещо повече от асансьор, но реалноста го блъска ежедневно и оставя единствено злобата към по-успелия.
Oskron написа:ShooterMan написа:Кой уби футбола в България
.Болни,шизофренични комплекси да бъдат велики,да бъдат номер 1,вечни пожизнени първенци.В името на това десетки години крадат,грабят,убиват,уреждат мачове,купуват съдии,съперници,подкупват,мамят,бият дузпи,шмекеруват и се опитват да се изкарат нещо голямо.Уви,в Европа се вижда колко струват,а именно колкото Кошице,Катовице,Банска Бистрица,Оцелул и т.н.Истината е,че българския футбол е изнасилван от комплексите на тези два комунистически отбора,а всички злини са плод на битката за надмощие между комунистите от двата лагера били те военни или ченгета.Последния пример за издевателството на червено-синята зараза е убийството на ПФК Пирин,страхотна школа за играчи...убиха я като й откраднаха Спас Делев,Борис Галчев,не им ги платиха,на всичкото отгоре фалшифицираха трансфера на последния,за да им платят и процента...а това с мръсната комунистическа цел да фалират клуба до 10-ти януари и да му окрадат и останалите играчи!Само пример.....Левски и ЦСКА - убийците на футбола в България!
Типично комплексарско мнение на привърженик на малък отбор имащ комплекса, че е нещо повече от асансьор, но реалноста го блъска ежедневно и оставя единствено злобата към по-успелия.
Хайде сега вземи напиши от кой отбор си,от кой град или село,какво работиш...После и аз ще ти спретна едно портретче.Аман от ,,преуспели" комунисти и деца-чалгари на комунисти.Ей такива измекяри като теб убиха футбола в България.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
поздравления за автора на темата. рядко има нещо смислено във форума.
към всички мнения ще добавя и "футболните хора". те са едни от основните гробокопачи на българския футбол.
непрекъснато се пише "... този е дал толкова за футбола", "онзи е дал много за футбола". а защо не кажат тези "даващи" колко са взели от българския футбол. като играчи, разбирам - да взимат момчетата. все пак тази професия е краткотрайна, а пенсии няма. но след това като футболни деятели забъркаха цялата помия. всичко идва от тях или с тяхното тихо съгласие. не са само уговорените мачове, хванати състезатели от противниковия отбор, хванати съдии и т.н. спомнете си какви безумни трансфери правят т.нар. "футболни хора". как източиха не един и двама президенти за някой и друг долар комисионна. спомнете си какви хора бяха назначавани и продължават да се назначават на ръководни постове в БФС - отявлени некадърници и дискредитирани от предишни афери. пак за някой и друг долар премия, от тук - от там. ама че няма стотинки за за игрища и топки за деца и юноши. на кой му пука. важното е да си направим екскурзията и да си вземем премиите от поредното злополучно участие в някакви квалификации/ФИФА и УЕФА и на такива като нас дават премии на кубертеновия принцип - важното, че участвахте иначе големите кой щяха да бият/
и друго искам да попитам - за героите от 94-та, които управляват понастоящем - ако когато те бяха на 17-18 год., треньори и президенти, вместо да налагат тях пускаха в игра поредния паднал от клона африканец, сега в кой дюнер щяха да мажат питки ?
към всички мнения ще добавя и "футболните хора". те са едни от основните гробокопачи на българския футбол.
непрекъснато се пише "... този е дал толкова за футбола", "онзи е дал много за футбола". а защо не кажат тези "даващи" колко са взели от българския футбол. като играчи, разбирам - да взимат момчетата. все пак тази професия е краткотрайна, а пенсии няма. но след това като футболни деятели забъркаха цялата помия. всичко идва от тях или с тяхното тихо съгласие. не са само уговорените мачове, хванати състезатели от противниковия отбор, хванати съдии и т.н. спомнете си какви безумни трансфери правят т.нар. "футболни хора". как източиха не един и двама президенти за някой и друг долар комисионна. спомнете си какви хора бяха назначавани и продължават да се назначават на ръководни постове в БФС - отявлени некадърници и дискредитирани от предишни афери. пак за някой и друг долар премия, от тук - от там. ама че няма стотинки за за игрища и топки за деца и юноши. на кой му пука. важното е да си направим екскурзията и да си вземем премиите от поредното злополучно участие в някакви квалификации/ФИФА и УЕФА и на такива като нас дават премии на кубертеновия принцип - важното, че участвахте иначе големите кой щяха да бият/
и друго искам да попитам - за героите от 94-та, които управляват понастоящем - ако когато те бяха на 17-18 год., треньори и президенти, вместо да налагат тях пускаха в игра поредния паднал от клона африканец, сега в кой дюнер щяха да мажат питки ?
[/quote]Veso1913 написа:Oskron написа:
Хайде сега вземи напиши от кой отбор си,от кой град или село,какво работиш...После и аз ще ти спретна едно портретче.Аман от ,,преуспели" комунисти и деца-чалгари на комунисти.Ей такива измекяри като теб убиха футбола в България.
Ха ха ха .... това наистина ме разсмя
Уж ме питаш нещо за да ми направиш "портрет", а след това ми го правиш без да изачакаш да ти отговоря, което значи че няма значение какво ще ти отговоря ти просто ме обиждаш защото не си съгласен с мен - а това потвърждава моите думи.
- Real_Madrid1
- Контакти:
ShooterMan написа:Кой уби футбола в България
Хаха затова бирои ще го спаси с тяхното отборче , където дават по 200лв заплата на футболист , но и нея я бавят . Ти нормален ли си ми кажи ?
- ultra_blue
- Контакти:
Ето това е едно истинско мнение... Човека ви казва как се прави а вие ме обвинявате ,че викам за ПФК Левски и в часност аз съм убил футбола ! Вие глупаци дето седите отстрани и само мрънкате и цъкате с уста и не правите нищо по въпроса ме оставихте в положението да се чудя как да си платя сметката за телефона а бабами да се чуди как да искара месеца с 120лв. пенсия(говоря хипотетично) ! Точно вие сте хората които седят облегнали се на кофата за боклук и си хвърлят фаса на другата страна или си хвърлят боклука през балкона просто защото така е по-лесно! За всичко сме си виновни ние ...megan fox написа:Мда, типично по български друг трябва да ни е виновен! Отначало много хубаво е отбелязано, че "държавата са хората и хората са държавата", но после се отваря една скоба и се пояснява, че в случая са виновни лошите политици, които само мислят за себе си, но не и за нарада. И да, това е вярно, НО кой по дяволите ги избира тези политици, кой ги праща тези мошеници там в парламента точно тези алчни, безскрупулни егоисти да си играят на управляващи и да взимат съдбовни за нас решения (в това число и за футбола)? НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ, НИЕ ИМ ДАВАМЕ ТАЗИ ВЛАСТ И РЕСПЕКТИВНО НИЕ СМЕ ВИНОВНИ!
Следва логичният въпрос: Ок, какво можем да направим? И отговора е елементарен! Да, автора на статията е прав като казва, че всеки обикновен човечец докопал се до властта се променя и става егоист мислещ как да оправи личното си благосъстояние, но за този начин на мислене пак НИЕ сме виновни! Защо?! Политиците ни са спокойни, че могат да правят каквото си поискат, да си въртят мръсните далавери и разчитат най-малкото на депутатският си имунитет (имунитет, който според законите в България (закони, които все пак се пишат, гласуват и приемат/отхвърлят от самите депутати) може да бъде отнет само след изключително тежки перстъпления като убийство и предателство към родината, ест всеки депутат може сам да се откаже от имунитета си, но за 20+ години не се сещам за такъв случай у нас!). Но ние, народа на България може да променим това, можем да им развалим този комфорт! Как?! Някои от вас са малки и не помнят, но по-големите със сигурност помнят знаменитата дата 10.01.1997-а година! Тогава българският парламент бе щурмуван от народа и запален, а правителството на Жан Виденов бе свалено от власт! Ето това е начина! След като депутатите не се страхуват от законите, които самите те пишат, тогава да ги накараме да се страхуват от НАС - ХОРАТА, КОИТО ГИ ПРАЩАМЕ В ПАРЛАМЕНТА! Защото ако един депутат знае, че не работили за благото на народа и страната ще бъде свален със сила от властта и хората ще се саморазправят с него..., то той НИКОГА няма да се самозабрави и няма да почне да краде, а ще работи за народа!!! Защото, ако ние избирателите сме доволни, ние пак ще го пратим в парламента, той пак ще си взима тлъстата депутатска заплата, пак ще успява да направи по някоя дребна далаверка от която да изкяри, но през останалото време той и неговите колеги ще работят за благото на родината и народа, защото ще се страхуват от нас!
Така че ако искаме да направим реално нещо, ако искаме да променим това безхаберие и чувство за безнаказаност в политиците ни... трябва да ги накажем, като повторим действията от 10-и Януари 1997-а година! После избираме ново правителство, ако то не почне да работи за народа, сваляме и него..., макс на третото свалено правителство депутатите вече ще са наясно, че народа вече няма никакъв толеранс към техните кражби и към тяхното нищоправене и ще почнат да работят за доброто на родината - НЕЩО, КОЕТО ТЕ СЕ КЪЛНАТ, ЧЕ ЩЕ ПРАВЯТ! За справка можете да отворите Конституцията на България и да прочетете член 76, алинея 2 - тази алинея съдържа клетвата, която полагат всички депутати, когато встъпват в длъжност още на първото заседание на парламента!!!
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
- TheApostleOfFreedom
- Контакти:
ultra_blue написа:За всичко сме си виновни ние ...
Това е достатъчно да измъкнем като квинт-есенция на темата. Всичко останало е жлъч и злост.
Дяконе, победихме!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.
http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!
- Captain Stottlemeyer
Не можеш да убиеш нещо, което реално не съществува. Ние никога не сме имали футбол, имам предвид добър футбол. Успехът на четвъртите в света беше плод на стечение на обстоятелствата и няма да се повтори още 100 години. Искам да попитам всички, които побързаха да оплюят два български отбора: А бе приятели, кое във България е наред, че искате и футболът ни да е добър? Икономиката ли? Здравеопазването ли? Пенсионната система ли? Образованието ли? Знаете ли, че бюджетът на ДЮШ на Лил е колкото бюджета на целия отбор на „Левски”? И пак „Левски” и в по-малка степен – ЦСКА направиха нещо в Европа и миналата година. Ще цитирам президента на „Локо” София: „Левски” и ЦСКА направиха подвиг! Примерът с школата на „Пирин”: Ами ако аз съм футболист в този отбор – да не съм луд да играя за 700 лева заплата?! Естествено е, че ще искам поне 3-4 пъти повече, това което може да ми предложат примерно в „Левски”. Във Благоевград живеят 70 хиляди жители. Има работещи предприятия, община и пр. Защо те не се погрижат за отбора?! Или от „Левски” са виновни за плачевното състояние на спортното училище, където доколкото знам е учил и Бербатов? Същото важи и за другите градове. ТИМ да не са бедна фирма, че не могат да си оправят стадиона и най-великата им сделка миналата година беше привличането на Жардел – бивш голям футболист, но вече на почетна възраст и със сериозни килограми? Това е положението, винаги ще има по-богати и по-бедни, такива които дават пари и такива, които не ги е еня за техния отбор. Останалото са комплексарски измишльотини за комунистически заговори, убийства, грабежи, и каквото ви дойде на ум. Хайде чао и поздрави на всички Ивановци! 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- фифи перото
Темата е хаотично написана ,без аргументи и,явно под влиянието на тежък махмурлук ...Да не говорим,че "писателят" е скаран с граматиката...и логичното мислене...
От всичко става ясна болката му за неосъществените мечти и надеждата му,някой ден да стане ...министър...
Ако отново прочете ,какво е написал,първо да си отговори на въпросът-"Кой убива България?" , и тогава ще разбере отговорът и на своя въпрос...
От всичко става ясна болката му за неосъществените мечти и надеждата му,някой ден да стане ...министър...
Ако отново прочете ,какво е написал,първо да си отговори на въпросът-"Кой убива България?" , и тогава ще разбере отговорът и на своя въпрос...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Върни се в “Футбол - България”