Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Tommi » 06 яну 2011 14:42

THE G.A.M.E написа:
Но все пак, понеже сме в България, аз предпочитам да го видя на снимка със синия екип, и тогава да го обявя за играч на Левски ... :lol:

На 159. страница в тази тема го има :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 яну 2011 14:46

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 яну 2011 16:38

Tommi написа:http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6638047,00.html :lol: :lol: :lol:

Мда .... това е интересно.
Част от метериала на Скай Спортс е преведен и в Гонг-а.

Само, че аз се питам, какво става с правилото за процента мачове , които искат клубовете
от В.л. да е изиграл даденият ( желаният ) играч за Националния си отбор ! ?

Дембеле не ми е известно скоро да е играл за Франция ... или пък Мали !
Иначе това си е комплимент, че има тимове от елита на Англия, които се интересуват от Гарра -та.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 яну 2011 16:48

THE G.A.M.E написа:Само, че аз се питам, какво става с правилото за процента мачове , които искат клубовете
от В.л. да е изиграл даденият ( желаният ) играч за Националния си отбор ! ?

Дембеле не ми е известно скоро да е играл за Франция ... или пък Мали !
Иначе това си е комплимент, че има тимове от елита на Англия, които се интересуват от Гарра -та.

За държави като Франция не важат, той и Гранден не е френски национал, но няма проблем да му бъде издаден Work permit
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 яну 2011 17:06

PFC Litex написа:За държави като Франция не важат, той и Гранден не е френски национал, но няма проблем да му бъде издаден Work permit

Охоооо, ясно !
Да вярно, че е така - прав си в случая .....
Направо изключих, че Гарра-та не е българин ... :lol:

Повдигнах въпроса, щото нали Ивелин Попов това го спря ( поне според по разпространената версия ) ... от трансфер в Блякбърн ?
Последна промяна от THE G.A.M.E на 06 яну 2011 17:08, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 яну 2011 17:07

Вие не разбрахте ли,че правилото за 75% от мачовете за национала важи само за играчи извън европейския съюз има си правилник уефа ако спягате английски ще разберете.Ивелин не е имал проблем със това - пример е Тинката който си играе в Англия,а не помни какво е това национален отбор
п.с Предпочитам Галин Иванов пред Костов трябва ни крило

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 яну 2011 17:15

scooool написа:Вие не разбрахте ли,че правилото за 75% от мачовете за национала важи само за играчи извън европейския съюз има си правилник уефа ако спягате английски ще разберете.Ивелин не е имал проблем със това - пример е Тинката който си играе в Англия,а не помни какво е това национален отбор

И сега важи това правило, за Тинката пропускаш факта, че той е бил 10 години на Острова, а това е от голямо значение ;)

УЕФА не издава работни визи на Острова, а там футболистите не ги разграничават от другите професии.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 яну 2011 17:40

PFC Litex написа:
scooool написа:Вие не разбрахте ли,че правилото за 75% от мачовете за национала важи само за играчи извън европейския съюз има си правилник уефа ако спягате английски ще разберете.Ивелин не е имал проблем със това - пример е Тинката който си играе в Англия,а не помни какво е това национален отбор

И сега важи това правило, за Тинката пропускаш факта, че той е бил 10 години на Острова, а това е от голямо значение ;)

УЕФА не издава работни визи на Острова, а там футболистите не ги разграничават от другите професии.

Правилото е за футболисти извън Европейската икономическа зона. Играчът трябва да е участвал в 75% от мачовете на националния отбор, в които е бил на разположение на треньора, за период от 2 години преди датата на кандидатстване. Освен това страната на играча трябва да е в топ 70 на официалната класация на ФИФА. Ако не е изпълнено някое от тези условия, играчът може да подпише като "специален талант".
Но мисля, че за нас и румънците все още има ограничения.
Последна промяна от Tommi на 06 яну 2011 19:13, променено общо 1 път.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 06 яну 2011 17:43

Тоя трансфер на Костов стана по популярен от трансфера на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид :lol:
Другите грандови имали козове, щял да остава в Пирин и т.н. И все пак ще е играч на Левски по простата причина, че Батков не би говорил цял полусезон как ще вземаме новият Бербатов, накрая да го изпусне и да стане за срам. ;)

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 яну 2011 17:57

Във връзка с притесненията, че английските клубове предпочитат да купуват евтини чуждестранни играчи, вместо да развиват свои футболни школи, през 1999 г. Министерството на вътрешните работи на Обединеното кралство налага силно ограничен режим за издаване на работни визи на футболисти извън Европейския съюз.[18] Кандидат за подобна виза трябва да докаже, че е взел участие в минимум 75% от официалните мачове на националния си отбор в предишните две години. Единственият друг начин е клубовете да докажат, че въпросният чуждестранен играч има огромен талант и би помогнал много за развитието на играта в Англия.Ако не знаете ние се водим част от европейския съюз колко реално сме там е друг въпрос,а за Тинката не виждам какво значение има за някой,че е играл 10 години там-нито е млад талант :) нито има 75%от мачовете едва ли някой там зачита стари заслуги и си затваря очите за разпоредбите и викам да преключваме темата,че се поотклонихме малко

Върни се в “Архив”