THE G.A.M.E написа:
Но все пак, понеже сме в България, аз предпочитам да го видя на снимка със синия екип, и тогава да го обявя за играч на Левски ...
На 159. страница в тази тема го има

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:
Но все пак, понеже сме в България, аз предпочитам да го видя на снимка със синия екип, и тогава да го обявя за играч на Левски ...
Tommi написа:http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6638047,00.html![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Само, че аз се питам, какво става с правилото за процента мачове , които искат клубовете
от В.л. да е изиграл даденият ( желаният ) играч за Националния си отбор ! ?
Дембеле не ми е известно скоро да е играл за Франция ... или пък Мали !
Иначе това си е комплимент, че има тимове от елита на Англия, които се интересуват от Гарра -та.
PFC Litex написа:За държави като Франция не важат, той и Гранден не е френски национал, но няма проблем да му бъде издаден Work permit
scooool написа:Вие не разбрахте ли,че правилото за 75% от мачовете за национала важи само за играчи извън европейския съюз има си правилник уефа ако спягате английски ще разберете.Ивелин не е имал проблем със това - пример е Тинката който си играе в Англия,а не помни какво е това национален отбор
п.с Предпочитам Галин Иванов пред Костов трябва ни крило
PFC Litex написа:scooool написа:Вие не разбрахте ли,че правилото за 75% от мачовете за национала важи само за играчи извън европейския съюз има си правилник уефа ако спягате английски ще разберете.Ивелин не е имал проблем със това - пример е Тинката който си играе в Англия,а не помни какво е това национален отбор
п.с Предпочитам Галин Иванов пред Костов трябва ни крило
И сега важи това правило, за Тинката пропускаш факта, че той е бил 10 години на Острова, а това е от голямо значение
УЕФА не издава работни визи на Острова, а там футболистите не ги разграничават от другите професии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта