БЪЛГАРИЯ-КИПЪР ще вкараме ли повече от три гола?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: БЪЛГАРИЯ-КИПЪР ще вкараме ли повече от три гола?
Който може да отиде на стадиона. Аз за съжаление не мога. На работа съм тогава. Ще го слушам по радиото. Добре е да победим с по голяма разлика. Но ще е трудно. Важното е в първите 10 минути да падне гол. Иначе до 15 минути нямали гол трудно ще ние. Защото Кипър са от този калибър където играе с 10 човека в защита и напред каквото стане. УСПЕХ!
ВДинев
- petrof
- Контакти:
Ще бъде труден мач, не се заблуждавайте. Кипър са доста сериозен отбор. Прогнозирам победа с един гол...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Можем и трябва да ги бием.С ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ И С ПОВЕЧЕ ПУБЛИКА-С ПОВЕЧЕ ОТ 3 ГОЛА.
- plamen etov
- Контакти:
nn72 написа:С един да е,за нас да е!Желая успех на момчетата!
Дай боже,но мача ще е много труден,дано дане се пренавият.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Колкото и да ми е мъчно, и този мач ще бъде Х.
Темата е интересна , но да не забравяме Албания , ако бяхме ги били насред София , щяхме да играем на европейското. Така че това е един комплекс - играем силно навън и не можем да вкарваме и да печелим в къщи. Разбира се че това не може да продължи до безкрайност. Ирландия има тежки мачове , с оглед програмата , ако удариме Кипър, наистина ще се отпушим. В нашия отбор има бъдеще и без Бербатов, това е един тест и дано стадиона да помогне ,т.е публиката. Бием ли Кипър сме на световното.
Успех момчета. а лигльовците да се правят на контузени, още по- добре ...
Успех момчета. а лигльовците да се правят на контузени, още по- добре ...
Трябва да се радваме на всякаква победа,дори и с половин гол,важни са трите точки! 

Мисля, че 2 гола някъде. А от колко часа е мача?
Колеги, не се заблуждавайте. Срещу Кипър ще ни е много по-трудно отколкото срещу Ирландия.
Проблемът се състои в това, че кипърците ще играят на контраатаки, което значи, че ние трябва да градим играта. А както се вижда, вече за не знам кой мач, това почти не ни се отдава. Ако вкараме гол ще е по-късметлийски от този в събота. Прогноза 0:0
Проблемът се състои в това, че кипърците ще играят на контраатаки, което значи, че ние трябва да градим играта. А както се вижда, вече за не знам кой мач, това почти не ни се отдава. Ако вкараме гол ще е по-късметлийски от този в събота. Прогноза 0:0