Юве - Парма (6 януари 13:30ч)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Юве - Парма (6 януари 13:30ч)
Жалко за вас,но Куалярела скъса връзки,ако не сте забелязали и е аут до края на сезона...
Двама бивши ваши играчи ви вкараха три гола

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
наште юноши ни вкарват яко
тва е жалка история,у дома да паднеш 4:1 от отбор който се бори да не изпадне,и в същото време да имаш амбиции да станеш шампион...

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
На Юве не му трябваше играч като Касано,скандалджия не е професионалист и т.н.Но пък търпят играч като Мело които само им плюе в лицето.Доста трябва да се замислят дали искат Юве да играе догодина в ШЛ защото има голяма опасност миналия сезон да се повтори.Аз за жалост съм загубил уважение към тези управници Марота и Аниели и нищо хубо не ни чака за напред.
Отивам да се самоубия.Другият път ръководството поне да сложи клауза да не играят срещу нас,направиха ни за смях.
mamma mia!Да паднеш от свои рожби най-боли.Мача свърши още с незнам как да го нарека червения картон.Явно Мело му е време да му пуснат филма от глупав по-глупав,но май и той няма да помогне.Единствения грешник е Мело,а другото е нещо нормално във футболната игра.Жалкото е,че пак Парма ни биха на контраатаки,но бяха убийствени с главен герой любимица на всички Джовинко.Днес се доказа,че смяната на Джовинко с Ландафаме е голяма грешка,но въпросът е дали и Бреша няма да ни забият някой пирон с поредния освободен талант.За Паладино нямам думи.На него навремето не му се даваше грам шанс и сега си ни го върна тъпкано.А за контузията не ми се коментира,защото според мен е най-лошото,а именно скъсване.Явно сме обречени да сме вечно контузени.А за Амаури нямам пак думи.По-добре да играе Джанети,да ме е по-малко яд.Трябват бързи покупки,защото сме на прага да се върнем от там дето започнахме,а именно позора от миналата година.Неправя трагедия и даже съм оптимист,но трябват бързи решения.Марота е на ход,защото аз му вярвам,но вече е на ръба.Заради 30млн ризкуваме шампионска лига,а само за влизане дават 50.Егати сметкаджията съм!Вярвам на Юве и си мисля,че започваме годината както започнахме сезона и дано се вдигнеме по същия начин.Forza Juve

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Кво стана направо .... Остана само Кандрева да ни вкара естествено за Джови всички бяха забравили и той показа, че трябва да е при нас и ръководстовото да не прави повече тъпотии, а да го връща от следващия сезон. Безумни грешки в защитата Легро проспа головете тва, че вкара хич не го оправдава трябва да търсим задължително централен защитник. Фабио май скъса връзки, а това е просто "перфектно" сега Амаури поне 2-3 мача ще е титуляр, а това хич не е добре трябва задължително и нападател да се взема и то незабавно. Дел Нери направи уникална глупост според мен като извади Алекс, който можеше да ни извади в тоя мач Пепе се опита ама нищо не направи. Красич качили игра без никакво желание Маркизио не го видях, Акуилани се опита да направи нещо, Мело ВЪН, Киело и той днеска беше доста блед, Легро слаба работа, Сьоренсен също не впечатли, а за Гросо се вижда, че годинките тежат и ни трябва нов бек. Алекс също се опита да направи нещо, но след като излезна май нищо не се получи. Най-лошото беше, че след 1:3 нашите СПРЯХА да играят и дори не се опитаха да стигнат до нещо пък било и 2:3, но с много атаки към вратата. Единственото хубаво в този момент е че Наполи, Милан и Лацио могат да загубят точки, но пък Рома със сигурност ще ни минат. А в Парма и Миранте, Паладино, Джовинко, Кандрева всичиките минаха през нас и определено най-вече Кандрева и Джови бяха буквално изгонени и двамата имат качества да са в Юве и ръководството трябва да се замисли сериозни. Също така да се прави вече така при наем или co-ownership да се забранява на играчите да играят срещу нас.
Последна промяна от da12 на 06 яну 2011 16:26, променено общо 2 пъти.
- comandosa1
- Контакти:
Аз не вярвах, че има трезвомислещ човек, който харесва играта на Амаури и не е от интер, дано шефовете да са разбрали това и да го разкарат на полусезона и Мело да си ходи с него, бразилци в Юве, не!
Без нови класни попълнения няма да има титла със сигурност, това го знае всяко хлапе.
Без нови класни попълнения няма да има титла със сигурност, това го знае всяко хлапе.
- Middlesbrough
- Контакти:
думите са излишни
... на всички ни е ясно че ни трябват 2 бека и един нападател а защо не и 2 :X а и само да ви кажа Дел Нери не е треньора ако още не сте го разбрали 

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
а да да кажа и че и Марота и Дел Нери , нямат шампионския манталитет , който приляга на Юве ... затва зимат и посредствени играчи ... ще видим лятото кво ще стане де , аз тоя сезон го отписвам , смисъл титлата , дано поне се преборим за ШЛ тва е най - важното !

Офтопик: