Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2009 07:35

Тракиец 1912 написа:
И представи си, всички тук мислят, за разлика от теб, който търси къде да се заяде и да се направи на компетентен, вече от няколко дни ти чета простотиите.

Когато се изкаже мнение, което ви показва несъстоятелността на доста от писанията ви, веднага изказалият го се обявява за неразбиращ и прост, май!А всички вие, които непрекъснато призовавате от форумите за смърт на Христолов....дали не сте също за Прокуратурата?!
Дори тази тема е несъстоятелна, защото от "Гонг" може и да търсят адвокатите на Кръстева, но тия не са длъжни нито да отговорят на позвъняване, нито да дават информация.Няма никакво значение,( от правна гледна точка) че вие сте пощурели вече.Та от тази гледна точка, дори хиляда теми по въпроса да пуснете(не, че не ги пускате де :mrgreen: ) резултат няма да има, докато пряко заинтересуваните от сделката лица не решат да я предоставят.

А на мен ми е транс пенис кой ще е президент на който и да е клуб в България, но не ми е същото, когато чета призиви за смърт...Както и безмислени теми и постове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
дядо_мраз
Контакти:

Мнениеот дядо_мраз » 30 мар 2009 08:22

Кашчей:
А на мен ми е транс пенис кой ще е президент на който и да е клуб в България, но не ми е същото, когато чета призиви за смърт...Както и безмислени теми и постове.

Еми не ги чети тогава,никой не те е питал за твойто мнение май май - ако няма какво да правиш и си уплътняваш времето с нас просто напусни форума на Ботев!!!
P.S.Ако обичаш не ми коментирай поста :!: :!: :!:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 30 мар 2009 08:32

Кашчеи знаешли защо Ал Капоне е лежал в затвора???????

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Христолов гони титулярите, отписа "А" група

Мнениеот Sunway » 30 мар 2009 08:34

pak sam az написа:Казах ви го преди 2-3дена,ама вие псувате и ме изхвърля оня хамав модератор.Догодина сте в Б група и почвате начисто,това е ...съдба

Няма никакво значение дали ще играем в Б,В или Г група, ВАЖНОТО Е СЕЛСКИЯ ДА СЕ МАХНЕ.Целта оправдава средствата.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 30 мар 2009 10:06

За укриване на данъци :).

Дано същото да сполети и бат мити , макар да е далееееч от Ал Капоне ;) :)
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 30 мар 2009 11:12

Кашчей написа:Когато се изкаже мнение, което ви показва несъстоятелността на доста от писанията ви, веднага изказалият го се обявява за неразбиращ и прост, май!А всички вие, които непрекъснато призовавате от форумите за смърт на Христолов....дали не сте също за Прокуратурата?!

Каква несъстоятелност? Има повдигнати обвинения от Боби Димитров за незаконни действия, за които и говори в предаването на Крум Савов наскоро. Това, че ти си тотално дезинформиран не прави постовете на някои хора несъстоятелни.

А доколкото знам, има свобода на словото. Псуване и кълнене не подлежат на съд.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

veseo
Контакти:

Re: Христолов разкри водачите на бойкота

Мнениеот veseo » 30 мар 2009 11:15

fen fen написа:От днес за мен ДХ вече не съществувуа. Той не е м/у живите от моя гледна точка и не смятам да обръщам каквото и да е внимание на новини свързани с него. Умря! РИП Селски. :!: :!: :!:

Я обясни смисъла на тоя пост? Отказваш се от отбора и не ти пука за него заради сельо?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

1912BOTEV
Контакти:

Re: ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ТРЕНЬОРСКАТА ГИЛДИЯ!!!

Мнениеот 1912BOTEV » 30 мар 2009 11:23

Сега или никога! Натиск до край! Някои медии казаха, че христолов не иска да продава клуба. И търси варианти като предлага фиктивно да го прехвърли ня някой друг. Бившата му жена и тя е казала, че не вярва да напусне отбора, докато не го съсипе напълно! Ясно е на всички, че не пука за отбора! Добре си му еда си държи клуба и да си печели от него! Ако този път не победим, значи сме свършили! Преди години отново играхме с юношите! Затова, не трябва никой да става треньор, трябва да остане абсолютно сам за да стане нещо!НЯМА ТАКЪВ ИЗРОД!

Jimmy8
Контакти:

Re: гонга да се обадят на адвокат Стоянов и да се свършва

Мнениеот Jimmy8 » 30 мар 2009 11:25

Leski fen написа:manafite ot botev da gi zakriat i vav v grupa=Plovdiv ne triabva da ima profesionalni otbori.*** za site maini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Син олигофрен,защо не си гледаш "отбора на всяка власт" и не си кротуваш?
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 30 мар 2009 11:32

kan1912 написа:Със забавянето на продажбата на акциите на Ботев Селския вреди на нас, но вреди и на себе си и аз изобщо не съм сигурен, че вината за да няма досега сделка с Кръстева е само негова, дори съм убеден в обратното това го казвам, защото съм доста навътре в темата. Не ми се четат глупости, че се "перяли пари" чрез Ботев, защото прането на пари е легализиране на доходи, чрез обявяване на несъществуващи печалби, а Ботев официално е на загуба, пък и за "прането на пари" има много по-подходящи дейности с по малко данъчно облагане. С две думи ние искаме Селския да се маха основно поради една причина лоши резултати вследствие на некадърно управление и върху това трябва да се наблегне, а не да се пишат глупости за "пране на пари".

Има и един друг начин - прекарват се сделки през футболен клуб(спортно дружество),защото се освобождават от мита,а мисля че и от някои данъци.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Архив”