Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 яну 2011 11:40
Желая да изпаднат Видима и Академик а на бараж Сливен защото Минъор(Колкото и да са ми антипатични) и Пирин са отбори с традиция и публика и мястото им е в А група в сравнение с тези еднодневки Видима и Акдемик.Що се се отнася до Сливен и на тях мястото им е повече в А отколкото в Б група!!!Но според мен два от отборите на Сливен,Пирин,Академик,Видима и Миньор ще напуснат А група за момента,това май са Пирин и Сливен за сега,а Видима и Академик ще се борят да не са на бараж,според мен Миньор ще се спаси защото има по-класни футболисти в наличност.А за първите места шампион ще е или Литекс или Левски.Ако Литекс си вземат поне 3 от тежките гостувания на Черно Море,Черноморец,Левски,Локо Сф и Славия и не се изложат с Локо Пд и ЦСКА в Ловеч са Шампиони!!!От друга страна Левски не трябва да греши вкъщи защото именно там приема почти всички силни отбори и трябва да си ги вземе тези мачове.Както и не трябва да греши с Локо Сф на националния където ще е реално почти домакин,Берое и Локо Пд като гост.Третото и Четвъртото място много ще зависят от купата според мен.Фаворити ми бяха Черноморец но след драмите там сега стават Локо Пд и ЦСКА.Локо Сф без Генков и Асамоа няма да издържат на темпото,Славия са добър отбор но изостават с точките.Най-реално е Локо Пд и ЦСКА,на червените проблема е програмата им,те са гости на Литекс,Герена,Локо Пд,Черно Море,Берое и Черноморец а това са много тежки гостувания.По-добре ще е за ЦСКА да се ориентира към Купата там изглежда по-лесно за момента!!!
1-2 място един от Литекс и Левски
3-4 между ЦСКА и Локо Пд
5-6-7 между Черноморец,Локо Сф и Славия
8-9 между Берое и Черно Море
10-11 между Монтана и Калиакра
12 Миньор
13-14 между Видима и Академик
15-16 между Пирин и Сливен
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]