Щото нали, максимумът точки от два мача е > 6, за два познати точни резултата ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Интересно, ако до полуфиналите, водачът в класирането на играта води с примерно > 10 т. на вторият или следващите ....... има ли смисъл да продължаваме играта ? ...![]()
Щото нали, максимумът точки от два мача е > 6, за два познати точни резултата ....
Blue_Girl написа:THE G.A.M.E написа:Интересно, ако до полуфиналите, водачът в класирането на играта води с примерно > 10 т. на вторият или следващите ....... има ли смисъл да продължаваме играта ? ...![]()
Аз мисля, че е редно играта да я играем докрай!
Нищо, че ще дойде време да прогнозираме 2 мача, та дори и само 1.
Ballancee написа:Ами да защо нено са далеч полуфиналите
THE G.A.M.E написа:Добре, а няма ли да е по добре, вече преди полуфиналите, всеки участник в играта да посочи кой ще вземе трофея според него .... и за тази опция - познат победител за ФА КЪП, да се дават > 10 точки ?
Мисля, че така и интригата за първото място ще се запази ....
Освен това, вече за финала, можем да увеличим точкуването .... като например включим точки и за резултат в евентуално продължение ... че и дузпи.
Тези ми предложения ги правя, именно във връзка с възможноста всеки , или почти всеки да има шанс за 1-вото място, дори и когато остане само един мач, а именно - финала.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта