точен и обективен анализ. Все се надявам, че Батков не е толкова глупав, че за тези вече 12 години на негово управление БИ ТРЯБВАЛО да си е взел поука от направените досега ДЕТИНСКИ ГРЕШКИ и най- сетне да започне да се НАДГРАЖДА любимия ни отбор.
ОК- нека да трансферира Гарра- та, но да е за достатъчно добра сума и да бъде инвестирана за нови КЛАСНИ играчи и по базата на клуба...
Ако и сега допусне управленска грешка от познатите ни- това ще бъде краят на управлението му.
ЧНГ на всички левскари и дано имаме много поводи за радост през тази година с любимия ни син тим!
Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Нова га(р)а, нов късмет
Хубав анализ, но аз се надявам на друго. Дори ако Гара остане на него му е ясно, че той сам си прецака трансфера с пиянцски изцепки и се надявам просто да се стегне да изиграе силен пролетен полусезон без глупости и лятото да го продадат нормално.

- Los Che
- Контакти:
От както Наско Сираков се премести от София в Пловдив след скандал с Лафчис, а това беше през вече далечната 1995г. в Левски не помнят, какво е напред да имат "голова машина".
Автора явно не е чувал за Гонзо Терминатора - страшилището за цска и Бран
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
-
Ами доста писане за неща ,които всеки знае. Все пак перото трябва да се поощрява 

-
- Контакти:
Re: Фен тема Гарра Дембеле
madhool написа:Имам въпрос-На кой са продали Гара и за колко?Съобщили са по Дарик
Кога и кой го е казал това?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- metodito
- Контакти:
Много добър материал. Браво! Добре де, хайде от другата страна да го погледнем. Всяко зло за добро, нали? Махне ли се Гарра, качествата на Ясен като треньор ще се изразят, понеже досега как беше? "Хвърляй на Гарата, той ще вкара..." Нали? Беше лесно. Желанието на Гонзо "Левски" да играе с двама нападатели, така и не видя реализация (мнението ми е, че просто това е стил на клуба, а не някаква случайност, така, както е в отбори като Аякс, Атлетико, Юве... и не трябва да се променя на сила). Може би сега, по неволя ще се реализира. Стига да се намерят нужните изпълнители. Не беше ли Дембеле при нас тази есен, досега щяхме да сме забравили, че Ясен е бил треньор на отбора (вижте головата ни разлика във всички турнири, махнете сега головете на Дембеле (и вижте колко точки е донесъл с головете си)и ще разберете защо Ясен още е треньор
).
Не подобрим ли в тактически план играта си, нищо добро не ни очаква, понеже разчитаме на индивидуалните качества на всемогъщия Грийн, Гара-Гара, Тасевски и Жо. Играем не с главата си, а на мускули. Но така един - два, нека да са три мача, а после?

Не подобрим ли в тактически план играта си, нищо добро не ни очаква, понеже разчитаме на индивидуалните качества на всемогъщия Грийн, Гара-Гара, Тасевски и Жо. Играем не с главата си, а на мускули. Но така един - два, нека да са три мача, а после?
Хубав анализ !
-
Re: Фен тема Гарра Дембеле
Е, да не драматизираме от евентуалната продажба на Дембеле !
Това беше ясно, че има много голяма вероятност да стане.
И аз бях против продажбата му, преди да стане ясно, че това се търси на всяка цена !
Бях против продажбата, но само ако се бяха разбрали двете страни > Клуб - играч, още след края на полусезона, Гарра да остане и през пролета.
И след това вече, да му се търси трансфер през лятото, при положение, че Левски не стане Шампион.
Но при лудницата която настъпи покрай този трансфер .... най добре и за Левски и за Дембеле ще е, играчът да премине в преличен отбор, за добра сума.
Това беше ясно, че има много голяма вероятност да стане.
И аз бях против продажбата му, преди да стане ясно, че това се търси на всяка цена !
Бях против продажбата, но само ако се бяха разбрали двете страни > Клуб - играч, още след края на полусезона, Гарра да остане и през пролета.
И след това вече, да му се търси трансфер през лятото, при положение, че Левски не стане Шампион.
Но при лудницата която настъпи покрай този трансфер .... най добре и за Левски и за Дембеле ще е, играчът да премине в преличен отбор, за добра сума.
ТИПИЧНО ХЛАПАШКО-МАХЛЕНСКИ АНАЛИЗИ ПО ТЕМАТА !!!!!!
Я ми кажете в момента какви трансфери на футболисти текат между сериозните европейски клубове, че и на какви пари ??? Май, май нещо не се чува за такива трансфери ? Защо ли ???
В условията на тотален икономически колапс всеки клуб гледа да купи нещо евтино, защото пари НЯМА. зА СПРАВКА , погледнете фалиращите в Англия отбори ..... Нормално е Батков да се обитва да продаде Гара за повече пари. Само , че на пазара в момента са само "бедни" клубове с "богати" мераци ...... еееее , и аз искам нов Мерцедес , нямам пари за такъв, но за това не обвинявам шефа на конценра "Даймлер"
............... та за трансферите ........ Като нямаш пари къде се вреш на гара "Дембеле"
Другото важно нещо е , че зимните трансферни прозорци, винаги са по-слаби от летните !!!!!
Най-важното е , че както вече беше писано , има клаузи по договора със Гара, според които сега е по-добре да бъде продаден, иначе Батков трябва да му предложи нов договор с по-голяма заплата, за да коригират тези клаузи . Най вероятно точно това ще стане, ако трансфера пропадне .......

Я ми кажете в момента какви трансфери на футболисти текат между сериозните европейски клубове, че и на какви пари ??? Май, май нещо не се чува за такива трансфери ? Защо ли ???
В условията на тотален икономически колапс всеки клуб гледа да купи нещо евтино, защото пари НЯМА. зА СПРАВКА , погледнете фалиращите в Англия отбори ..... Нормално е Батков да се обитва да продаде Гара за повече пари. Само , че на пазара в момента са само "бедни" клубове с "богати" мераци ...... еееее , и аз искам нов Мерцедес , нямам пари за такъв, но за това не обвинявам шефа на конценра "Даймлер"

Другото важно нещо е , че зимните трансферни прозорци, винаги са по-слаби от летните !!!!!
Най-важното е , че както вече беше писано , има клаузи по договора със Гара, според които сега е по-добре да бъде продаден, иначе Батков трябва да му предложи нов договор с по-голяма заплата, за да коригират тези клаузи . Най вероятно точно това ще стане, ако трансфера пропадне .......
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- metodito
- Контакти:
Според мен, най-добре за кариерата му ще е... Трабзон. Ще кажа защо там, а не другаде.
Средняк/Изпадащ в Премиършип: Конкуренцията на Острова в тези отбори е убийствена. Общо взето тези, които зимата са зле в Англия, са зле и на лято и ако у нас такъв като Дембеле няма и той правеше разликата, то там голаджии, колкото искаш. Лошото е, че има много класни защитници, а у нас те са кът и на Гара не му бе трудно да прави каквото си иска на терена (видяхме какво стана в Португалия, Франция и Белгия). Не е за подценяване и това, че защитниците в Англия играят изключително грубо. Една контузия и с реномето му на "проблемен" футболист (пие)... И не на последно място, в Англия, колективът е на първо място.
Галатасарай: "Чим Бом" имат изключително взискателна публика. И това е твърде меко казано. Неформално те взимат решенията в клуба. Един пропуск и настроят ли се срещу него... Конкуренцията е страшна. Той няма да е единственият избор. На Герена нямаше конкуренция реално.
Трабзонспор: Клубът е сигурно, че ще завърши сред първите 4 отбора (за справка, тимът е на първо място на 5 пред втория и на 9! пред третия). А нищо чудно и да стане шампион. Обстановката не е като в Галатасарай и Фенербахче или Бешикташ. Тоест, той има шансове да играе редовно и без задължителното: "титла, купа и ШЛ - всичко останало-провал". Излезе ли в Европа, предвид участието му с "Левски" тази година, кой знае...
За мен, с неговите данни - техника и скорост за него би било най-добре в Холандия или Германия, а защо не Испания. Всъщност... глупости. Като фен на сините, за мен ще е най-добре да не ходи никъде!
Но не вииждам смисъл да остава тук. Каквото и да е, желая му успех и да помни България.
Средняк/Изпадащ в Премиършип: Конкуренцията на Острова в тези отбори е убийствена. Общо взето тези, които зимата са зле в Англия, са зле и на лято и ако у нас такъв като Дембеле няма и той правеше разликата, то там голаджии, колкото искаш. Лошото е, че има много класни защитници, а у нас те са кът и на Гара не му бе трудно да прави каквото си иска на терена (видяхме какво стана в Португалия, Франция и Белгия). Не е за подценяване и това, че защитниците в Англия играят изключително грубо. Една контузия и с реномето му на "проблемен" футболист (пие)... И не на последно място, в Англия, колективът е на първо място.

Галатасарай: "Чим Бом" имат изключително взискателна публика. И това е твърде меко казано. Неформално те взимат решенията в клуба. Един пропуск и настроят ли се срещу него... Конкуренцията е страшна. Той няма да е единственият избор. На Герена нямаше конкуренция реално.
Трабзонспор: Клубът е сигурно, че ще завърши сред първите 4 отбора (за справка, тимът е на първо място на 5 пред втория и на 9! пред третия). А нищо чудно и да стане шампион. Обстановката не е като в Галатасарай и Фенербахче или Бешикташ. Тоест, той има шансове да играе редовно и без задължителното: "титла, купа и ШЛ - всичко останало-провал". Излезе ли в Европа, предвид участието му с "Левски" тази година, кой знае...
За мен, с неговите данни - техника и скорост за него би било най-добре в Холандия или Германия, а защо не Испания. Всъщност... глупости. Като фен на сините, за мен ще е най-добре да не ходи никъде!
Но не вииждам смисъл да остава тук. Каквото и да е, желая му успех и да помни България.