НБА 2010-2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Koй ще спечели титлата в НБА през сезон 2010-2011 ?

Маями Хийт
15
38%
Далас Маверикс
25
63%

Общо гласове: 40

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: НБА 2010-2011

Мнениеот shumnaliq » 03 яну 2011 21:02

L_Messi написа:
shumnaliq написа:
L_Messi написа:Някой следи ли трансферите? За последно май Орландо направиха сделки с Финикс (Гортат, Картър и Пиетрус за Ричардсън и Хедо Туркоглу) и с Вашингтон (Рашад Люис за Аренас).

Това за Аринас не го знаех. Но е явно че Маджик иска да промени състава си. Само времето ще покажи дали това е бил правилех ход. Нямам като цяло мнение за тези 4 баскетболисти , освен че за мен Турчина е слаб , Аринас е един от най-добрите гардове а Ричардсън е доста класен :)

Откакто направиха тези трансфери, Орландо са в серия от 5 последователни победи над Спърс, Бостън, Ню Йорк, Ню Джърси и Кливлънд.

Тази година финалите ще бъдат много по-интересни от колкото в предните години. Тази година на Изток Хийт , Бостан и Орландо ще се борят с зъби и нокти , докато на Запад за мен финала е ясен - СПЪРС : МАВЕРИКС. ( Лейкърс са много слаби този сезон )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 яну 2011 01:25

Отбор с такива играчи ако наречеш слаб............Просто както казах-карат по инерция, щото знаят, че са в четворката на Запад. В плейофите ще видим съвсем различен Лейкърс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 04 яну 2011 11:39

rhaegar написа:Отбор с такива играчи ако наречеш слаб............Просто както казах-карат по инерция, щото знаят, че са в четворката на Запад. В плейофите ще видим съвсем различен Лейкърс.

Кобито този сезон играе доста слабо ( сравнение с миналия ) , а другия силен ( за мен де ) е Гасол , който не се приставя на познатото ниво. И ко остава .... май нищо

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 яну 2011 13:51

Ами най-малкото Артест и стават 3/5. Дерек Фишър, нищо че е на години и Ламар също могат да допринесат много във важните моменти. Байнъм прогресира със всеки сезон, вярно, не играе много, но може да се включи добре. Според мен наистина не играят на 100%, защото гледат да минат тънко и докато са в четворката на запад, това ги устройва.

Изображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 04 яну 2011 23:30

rhaegar написа:Ами най-малкото Артест и стават 3/5. Дерек Фишър, нищо че е на години и Ламар също могат да допринесат много във важните моменти. Байнъм прогресира със всеки сезон, вярно, не играе много, но може да се включи добре. Според мен наистина не играят на 100%, защото гледат да минат тънко и докато са в четворката на запад, това ги устройва.

По твойте думи Лейкърс имат най-добрия състав в НБА.

Нека аз да кажа нещо за Спърс. Почвам с Паркър - Безсъмнение това е 1 от най-добрите му сезони. Не само с добрата игра в атака , не само с асистенцийте а и с много добрата защита. Съмия той каза че това лято той е тренирал в/у тялото , върху бързината - и ето го резултата !
Джинобили - Стар е вече , но винаги когато топката е в него това значи опасност. Ману ни спечели 3-4 мача в последните секунди.
Джеферсън - По-добър от миналия сезон.Много по-добре стреля от 3йката.
Блеър - Новака който с всеки мач става все по-добър. Почти всеки мач има double-double
Тими - Личи си че Поп го пази за финалите. Малко играе и малко бележи.
Джордж Хил- Много добър! След 2-3 години ще бъде несменяем титуляр!
Гари Нийл - 26 годишен новак , който с всеки мач става все по-добър. В последните 3-4 мача има средно около 18-20 точки на мач , което е доста добре за новак :)
Бонър - Машина ! Особено ако му тръгне стрелбата , няма СПИРАНЕ!

Това са 8 играча от които може да се очаква да спечелят всеки 1 мач ( Не съм споменал Сплитър и Куин - 2ма новобранци в които има МНОГО хляб :) )

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2011 17:01

shumnaliq написа:[
По твойте думи Лейкърс имат най-добрия състав в НБА.

О, далеч съм от това. Като индивидуалности поне 3-4 отбора имат по-голяма класа-Спърс, Хийт, Селтикс, Меджик също, след като вече разполагат с Аренас. Но все още имат класата да станат шампиони, стига да играят на 100% в плейофите. А да не забравяме и най-важното-никой няма по-добър треньор от Лейкърс.

Изображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 06 яну 2011 02:59

Гледам аз ся първата четвърт и се чудя : Как може 3пъти играчи на спърс да стрелят сами от тройката ( без да има някой от селтик който да ги пази ) и 3 пъти да пропуснат ? :|

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 06 яну 2011 10:18

Джинобили няколко пъти този сезон ни донесе победата , но този път ни донеси загуба

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 яну 2011 11:56

йес :) Селтикс биха :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 яну 2011 12:36

А с "Горещите" какво става?
Давайте и за тях инфо!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,