Дискусия: Гол на чужд терен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Дискусия: Гол на чужд терен

Мнениеот ЕМИЛ » 06 яну 2011 08:47

Аз си мисля ,че правилата както са сега са добри.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 яну 2011 09:21

Viktor4o_Rs написа:Темата наистина е интересна и всяка теза "за" или "против" това правило има своите плюсове и минуси :) Замислих се и за трети компромисен вариант, с който по бих се съгласил - правилото да си остане в сила за 90-те минути на реванша, но при евентуални продължения вече да не важи ,тоест ако в продълженията двата отбора си разменят равен брой голове, да се бият дузпи :roll:

Ето това е не лоша идея.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 06 яну 2011 09:31

според мене , нищо му няма на гола на чужд терен, иначе броя на мачовете с продължения и дузпи ще се увеличи драстично а никой не иска това

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 06 яну 2011 09:33

напълно съм съгласен да се премахне правилото за гол на чужд терен-както е в английските турнири- Карлинг къп и ФА-къп-там това правило не важи! Ако не се лъжа и в Копа Либертадорес също не важи. Спомням си през 2003 година, на 1/2-финал в ШЛ, Милан отстрани Интер с гол на чужд терен- 0:0 в първият мач в който Милан беше СИМВОЛИЧЕН домакин и 1:1 на реванша когато "домакинството" беше на Интер-е това не е ли нелепо, при положение че и двата отбора играят на един и същи стадион?! Или друг пример- Барса-Челси 0:0 и Челси-Барса 1:1 с изравнителен гол на Иниеста в 93 мин. и Барса отива на финал въпреки че до 93-та минута нямаше удар към вратата...
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

levskar4eto16
Контакти:

Мнениеот levskar4eto16 » 06 яну 2011 09:49

Просто няма смисъл от тези голове на чужд терен, трябва да е както в латинска Америка играе се до излъчването на победител.

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 06 яну 2011 09:52

BOKA_PALRMO написа:напълно съм съгласен да се премахне правилото за гол на чужд терен-както е в английските турнири- Карлинг къп и ФА-къп-там това правило не важи! Ако не се лъжа и в Копа Либертадорес също не важи. Спомням си през 2003 година, на 1/2-финал в ШЛ, Милан отстрани Интер с гол на чужд терен- 0:0 в първият мач в който Милан беше СИМВОЛИЧЕН домакин и 1:1 на реванша когато "домакинството" беше на Интер-е това не е ли нелепо, при положение че и двата отбора играят на един и същи стадион?! Или друг пример- Барса-Челси 0:0 и Челси-Барса 1:1 с изравнителен гол на Иниеста в 93 мин. и Барса отива на финал въпреки че до 93-та минута нямаше удар към вратата...

Стига с това Милан - Интер. Нищо общо нямат двата мача. На единия Милан си се чувства домакин, на другия - Интер. Нали се сещате, че има квоти за билети. Това, че се играе на един стадион, няма никакво значение, щото гостуващият отбор има не повече от 20% от публиката.

Правилото си е много на място, най-вече заради натоварения календар на УЕФА.
Изображение

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 06 яну 2011 10:02

Аз мисля че това правило трябва да си остане.Именно с това правило Левски постигна някои от най-големите си успехи.
ИзображениеИзображениеИзображение

chipi68
Контакти:

Мнениеот chipi68 » 06 яну 2011 10:54

това е въпрос на, който няма да се реши поради голямата комерсилизация и парите, който се наливат в съвременият футбол. Трябва да има победители ,а не някой отбори да се надяват на гол по вина на другия отбор. И да си пишат истории как са победили като са вкарали гол на някой гранд. ПРЕДЛАГАМ АКО ИМА ДУЗПА ДА СЕ БИЕ ОТ ПОТЪРПЕШИЯ.А гол на чужд терен да се премахне.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 яну 2011 11:26

В Карлинг Къп на 1/2 финалите се играят 2 мача. Ако общият резултат е равен, във втория мач след 90 мин се играят продължения и ако тогава отново остане равен влиза в сила гол на чужд терен.

Върни се в “Свободна зона”