Дата: 09:01:2011
Час: 15:30
ТВ: Диема
Стадион: ''Олд Трафорд''
Турнир: Ф.А. Къп 3 рунд
Жребият за купата на Футболната Асоциация определи в 3 кръг на турниа в който се включват отборите от Висшата Лига на Англия да се срещат един срещу друг двата най-титулувани отбора на Англия-Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Тези два отбора се ненавиждат,феновете им също и това е дербито на АНГЛИЯ,но кажете ми какво дерби ще се получи в състоянието в което се намира Ливърпул?! Радвате ли се на състоянието на този отбор?! За мен в неделя няма да има дерби. Не искам и победа,защото това не е Ливърпул,това не е отбора преди 2 години когато завърши 2. Незнам какво да кажа боли ме,мачно ми е.. но това е ситуацията Ливърпул е много зле много... в предните срещи гледах да съм опитимис прогнози от сорта 2:1 1:0... няма братче падаме на Анфийлд от Блекпул и Уувърхемптън.. направи ми сериозно впечетление,че този сезон отбори които не са ни били от нз колко си години или не са вкарали гол земаха,че развалиха традициите?! Та за какво дерби говорим в неделя?! За мен ако Юнайтед не победи няма да е реално... Аз каквото и да стане ще си остана фен на отботаще го следя,но това не значи,че няма да го критикувам.. а и няма съмочувствие в момента,защото на мен отбора ми предава голямо преди 2 години от абсолютно никой не ме беше страх а сега... какво става... както да е... За съжаление има хора които се радват на голямото нещастие на феновете на Ливърпул и голямата дупка в която е попаднал отбора... 5 кратният европейски шапион и 18 кратен на Англия ... да не изборавам другите трофеи...
Прогноза: 3:0 LIVERPOOL FOREVER!!!